АВГУСТ започва в този час, радости да донесе за нас

• 14 071
  • 332
  •   1
Отговори
# 285
  • Стара Загора
Ейййй днес е хубав ден...ронката се мили над нас и пусна малко гювеч Mr. Green Красива Мария Heart Eyes Да е жива и здрава Heart Eyes
Шерче браво на шоколадката...все така да прави бели Heart Eyes
Моето снощи пак имаше Т....38 но заспа и още спи. Голям сън му удря но съня е здраве Blush Вчера ми каза - не ме карай да ти се дразня Mr. Green защото го гоних и аз с термометъра Crazy
Сега го чакам да стане и да видя какво е положението с температурата.

# 286
  • София
ронче, честито ти християнче-кюфтенце Heart Eyes
И аз искам още снимки, тези са ми малкооо.
електра, да си изкарате добре на Резово. Hug Мен лично много ме зареди.
Хера, хайде сега на вас е ред да се оправите като Викито!  Hug

# 287
  • Стара Загора
Явно всички сме такива ненаситници Mr. Green А ронката е такава циция Crossing Arms Mr. Green
Angela вие на Резово ли бяхте или просто ходихте до там /извинявай ако съм пропуснала/ На мен много ми хареса самото Резово...тихо и спокойно ми се стори когато ходих. Но аз бях там само за едното плюскане Mr. Green

# 288
  • Варна
Електра 86 да си прекарате много хубаво на моренцето! Ще чакаме снимки!

# 289
Лилибонче,и мен успя да разсмееш. Ей, имаш дар-слово и туй то. Peace Grinning

Хера, Шерче, що така дразните децата бе? Вие за детски права не сте ли чували?  Mr. Green
Това ми напомни една случка от ранните години на Вики. Баба му го разхожда по главната и в един момент той решава, че не иска тя да го води за ръка. Ама заради колите тя не иска пък да го пусне. При което Виктор се откъсва от ръцете й и хуква да бяга. Баба му хуква след него. А Виктор почва бягайки да крещи: Помоч,помоч! Не можеше тогава да казва щ и вместо помощ беше помоч. Баба му мряла от срам, щото хората явно решили, че отвлича детето и взели да я гледат гадно. Mr. Green

Исе, значи и вие тормозите детето - ще му миете главата, а? Twisted Evil Не ви е срам!

Рони,таквиз пуФкави кюфтенца как обичам да схрусквам. Heart Eyes И на мен са ми малко снимките. Лоша си значи. Само да ни подразниш. Grinning

Електра, с много голямо удоволствие ще се срещна с твоето коремче. Heart Eyes И с теб де. Wink

Хера, ще ти отговоря вместо Аги -да, на Резово бяха. И не ме взеха, пък ми се пише другарче.Тя и снимки пуска тук - виж по-назад в темата.  Peace Пиши как е малчо днес. Вярвам, че  ще е по-добре. Peace Кво стана с крем-карамела? Mr. Green

# 290
Благодаря ви за поздравите и пожеланията! Разсмяхте ме с малките щурчовци! Какво ли ме чака и мен...нямам търпение.
Рони прекрасна си е Мария, обаче много рядко ни я показваш. Честито и от мен!
Електра, да си изкарате "суперско" на моренцето!
Светле, забравих да ти напиша и аз колко се радвам за Даренцето и предметите от прощъпулника!

# 291
  • София
Хера, да, бяхме на Резово. Много ми хареса - спокойно, диво, природа прекрасна.

Я и аз да се разпиша с една случка на Лъчи. Сега нали го гледа баба му и го води на разходки, по пазара... и майка редовно ми разказва как едната му ръка била хваната за нея, а с другата шетал по сергиите. Каквото докопа, я доматче, я прасковка. Хората вече го научили и сами му давали. Crazy Не стига това ами като мине покрай някоя леля, особено ако лелята се е навела и пляс по дупето Joy Веднъж като минавали покрай едино човек и нашия се дръпнал от майка и бръкнал на човека в задния джоб ooooh! Онзи пък ревнал - Не ви е срам, на това ли го учите?! Shocked Майка казала - Да, всеки ден му повтарям така да прави hahaha Та такива работи при нас, за джебчийче го гласим, да ни изхранва като одъртеем Wink

# 292
 Joy Е посмях се от сърце. Давайте и други весели случки  Laughing
Дано Славито да няма "патурка" и бързо да се възстановява. Верно бе Херка какво стана с крем карамела?  Mr. Green
Моите хора днес са се гледали супер. Вики е добре. Още не е много енергична, ама то е нормално след толкова повръщане...
Светле какви детски права, бе? Те така ни командват от сега, че не ми се мисли  ooooh! Мойто много използва репликата "Я го виж ти!" и замахва с пръст и гледа лошо или "Мамо, ти чуваш ми какво говоля?" Да не споменавам, че мама била "луда"  Embarassed а натчо "сиганин"  Crazy /супер сме семейство, а  Joy/ Пък като иска нещо ми се лепва за краката и ми се обяснява "мамо, много ти обичам".  И сега сме на период "бе". След всяка реплика го лепва... Предполага ще минем и през такъв дето се говори на "ма"  Rolling Eyes
А защо наистина мразят тия деца да им се мие главата? Сигурно им влиза вода в ушите и очите  Rolling Eyes Исе, и ние сме по същия начин - с пазарлъци влизаме в банята "без гавичката"
Днес купихме сандали за сватбата  Laughing

# 293
Добро утро и от мен !
Момичета днес е св. Богородица по стар стил .След онази ужасна случка в нашия живот  още  същата година съпруга ми каза .че на тази дата ще даваме курбан за здраве .Той вече тръгна към местността където се правят. След малко ще вземе и мен. Събираме се много приятели и роднини и дори спим там на палатка. Така че една почерпка и за Вас,защото и Вие сте част от моя живот, за здравето на моето семейство:

# 294
  • Стара Загора
Гледам интерес има към моя кремкарамел Mr. Green Ще кажа само, че вторя опит беше сполучлив Mr. Green и мъж ми е все още жив след яденето му Mr. Green
Слави от вчера сутринта не е вдигал Т и е много жив. Обаче аз и днес съм в нас защото детегледачката ми е болна Tired вдигнала 39Т тази сутрини направо я освободих...да си се лекува жената...сигурно от Слави е прикачила Tired
Рени за ваше здраве  bouquet
Ние на тази дата преди пет години станахме кумове на най-добрата ми приятелка Crazy Да са живи и здрави и те и да се обичат дългиии години

# 295
  • Варна
На тази дата преди две години беше кръщенето на Криси. Надявахме се Божията майка да го закриля, а тя си го взе в скута два месеца по-късно... мъчно ми е.

# 296
  • Варна
Радвам се, че Вики и Слави са по-добре днес.
Рени желая много здраве и късмет на цялото ти семейство!
Lilibon  Hug-те! И на мен ми се иска някои дати от календара просто вече да ги няма!

# 297
Ееех как ме развеселихте с последните няколко страници   Joy Joy Joy

Шерче, честити ви мадамски сандали и щом Вики е започнала да си връща силите, хуубаво да се натанцува на сватбата!

Лилибон, Рени,   Hug Hug Hug

Желая ви лек петък и хубав уикенд!

# 298
Здравейте,

Ние вчера ходихме на пулмолог и започваме отново да пием Сингулера,назначиха ни инхалации с физиологичен разтвор и Вентулин сироп Tired,но хубавото е,че са му чисти гърдите и не свирка Praynig
Явно му се отрази спирането на лекарството за астмата

Рени бъдете здрави и много щастливи  bouquet

На Викито честити сандалетки,представям си каква кукла ще е Heart Eyes

Хера радвам се,че Слави е добре и е започнал с белите Mr. Green

На Електра приятна почивка и ще чакаме снимки

# 299
Рени  smile3525 за ваше здраве и късмет и за всички нас!
Моя дядо трябваше да има рожден ден днес, но уви от 12 години не е сред нас, но затова пък днес ме зарадваха, че ще ставам и аз леля братът на съпругът ми ще става татко догодина през май месец.
На Вики честити "мадамски" сандалки!
Обаче децата са си наистина едни малки терористи само като ви чета и като си помисля за детето на една приятелка,а и като гледам Цвете колко е малка нищо не разбира, ама така хитрува вкъщи се шегувкаме, че й слагам вечер в млякото бисквитки "Кума Лиса" за хитринки Crazy
Приятен уикенд!
П.С. Исе, поне малко е напредък това ще се оправите Peace

Общи условия

Активация на акаунт