АВГУСТ започва в този час, радости да донесе за нас

• 14 074
  • 332
  •   1
Отговори
# 270
Херка бързо да се оправя малчо Hug

Светле,я не се нервирай,щом казваш,че е глупост,значи няма смисъл от злишни нерви Simple Smile

Чета,че се оплаквате от злояди деца-е и ние спадаме към тях,но отдавна съм спряла да го гоня с лъжицата,а относно кг.
Хриси е на 3.5год.и тежи 13кг. Crazy
Абе да са ни здрави,пък другото само ще се нареди

# 271
Привет. По добре сме днес, слава Богу  Whistling Не е повръщала от сутринта и температура няма. Веднъж дриска само. Но като цяло е по свежа и постоянно бърбори, значи се подобрява.
Е, все пак ще присъстваме на сватбата надявам се... вече се бях отчаяла... Даже сега бяхме до един фризьорски салон да си уговоря час за събота за прическа някаква си.... Тоалетите са ни готови, само Вики няма сандалки по такива мадамски като за роклята. Не върви да е със спортни, но не знам кога ще мога да изляза да и купя  Crazy
Херка, дано бързо се оправяте и вашия вирус да не е като нашия, че.... Вики няма проблем с гърлото, но тоя нашия правил стомахчето леш... така каза лекарката  Sad
Светле  Hug За глупости само няма да се нервираш  Naughty
Исе и на вас много ви се събра...  Hug
Зори, за захранването няма да имам грижи. То моето дете напоследък не яде нищо друго освен кисело мляко  Shocked Евентуално това ще е големия проблем, че не може сега мляко да пие. Бях почнала да се притеснявам. Говорих с лекар даже, защото тя хапва 3-4 залъка от другата храна и после иска мляко. Не зависимо под каква форма - с лъжичка, с шише, без шише... мляко да е....
Тъй че не се притеснявайте за неяденето на друга храна... В тия жеги най вероятно на малчовците им е достатъчно да пийват млекце... А шоколадка е на 2,5 все пак  Crazy  И тя беше 10 кг на годинка, сега е колкото Хриси - 13.  Grinning
Знаете ли коя е най голямата драма - на морето се научи и вечер да спи без бибата... а сега като е болна пак я бибка  Crazy
Зори, сега се присетих че някаква снимка щеше да ми пращаш. Давай докато съм вкъщи  Laughing Че утре жива умряла трябва да съм на работа.... да видим как ще стане само  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 13:43 от cher

# 272
 Stop
Оф чета и последните страници никак не ми харесват, все болни малчовци, хайде бързо да оздравявате! Аз пък да ви развеселя малко: черпя днес имаме годишнина със съпругът ми правим три години от сватбата, а освен това имам и имен ден ха познайте казвам се Наталия!
Лилибон, прекрасно начинание успех Peace
Лек ви ден!

# 273
Честит Имен Ден!  Да си жива и здрава и безумно щастлива,а и всички покрай теб! Аз пък не знаех, че днес празнуват Наталийките! И честита ви годишнина - още много такива да посрещнете с любимия мъж - и все в щастие и обич!  bouquet

Шерче, браво на мъничката ни шоколадка! Айде вече единственото ви притеснеие да остане мадамските сандалки за сватбата. Другото - зад гърба ви! Praynig

Лилибонче, Аги защо никакви не пишете? newsm78

# 274
  • Варна
Честит имен ден и от мен! Много ти е хубаво името, все за хубави неща да се споменава! Честита и годишнина, много любов и разбирателство да царят в дома ви!  bouquet

Светле, какво да пиша? Никой в къщи не повръща и няма  температура (то в къщи и няма никой в момента  Mr. Green), нови думи не са научили, но като се вяснат, споменават какво има в еди кой си магазин или какви са последните резултати от футболните мачове. За килограмите - единият мечтае да качи 10 кг, а другата - да свали 3. Уж са захранени, ама май основно ядат месо с картофи и салата, което не им помага обаче да си променят килограмите. Всъщност, в момента и тримата сме на едно тегло, ама за тях е срамно да тежат толкова малко като майка си и толкова много като майка си.  Mr. Green

Ей такава пълна липса на драми, какво да сподели човек? Simple Smile

# 275
  • Стара Загора
Честитимен ден на именниците и от мен  bouquet
Слави сега спи....имаше Т преди да заспи пак 38 градуса. Аз пък днес нали съм вкъщи и се разготвих..успях да направя кремкарамел Mr. Green /това е направо изкуство  за мен/ Хич ме няма в готвенето...ръкунките много силно са в гъзунки Crazy
Лилибон развесели ме Hug
Моето си е кюфте...на 2,11г. е 15 кг. и 99см....на майка си ще прилича сигурно Mr. Green

# 276
  • Варна
Честит имен ден на всички именици! Тале честита ви годишнина!

# 277
  • София
Честит имен ден, Натали! И честита годишнина от сватбата ви! Много здраве, щастие и любов ви пожелавам!
Херич, да се оправя малкия красавец. Praynig
Аз бях така преди седмица, само Т и подути лимфни възли.
Шерче, радвам се че се оправяте. Ще бъдете най-хубавите на сватбата. Heart Eyes
И аз няма какво друго да ви пиша, особено след постинга на Лилибон. Mr. Green

# 278
Херка, бързо да му минава на Слави най-прекрасния!  Heart Eyes
Лилибонче, моля те редовно да ни се отчиташ. Имаш дарба на отчетник.  Grinning
Нефче, понякога и масажите май не помагат. Доста голяма част от отчетната тема масажира каналчетата и ефект няма особен.  Hug Нацелувай Митачето.  Heart Eyes
Шерче, браво, че е започнало да му минава на Вики и да отшумява, че онзи хубав батут си чатка прекрасната притежателка.
Аги,  Hug Hug Hug.
Вчера Мария дада реакция на Пентаксима и вдигна температура. Иначе е кюфтенце-гюленце. 7770/67.

http://silnite.snimka.bg/baby/silnite-ni-bebeta-iii.383398.14434812
http://silnite.snimka.bg/baby/silnite-ni-bebeta-iii.383398.14434829
http://silnite.snimka.bg/baby/silnite-ni-bebeta-iii.383398.14434836
http://silnite.snimka.bg/baby/silnite-ni-bebeta-iii.383398.14434845

Да си допиша това, с кото трябваше да започна.  Mr. Green
Честит имен ден, Тале!
Честит имен ден и на Наталчето на Мейз (ако наминава тадява)!    bouquet

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 20:26 от рони

# 279
Талето, честит имен ден! Здраве и щастие   bouquet
рони, много ви е сладко кюфтенцето  Heart Eyes Дай още снимки!
Ние вече наистина почнахме да се настройваме предсватбено  Grinning Да видим само Вики и Натчо как ще се гледат 2 дни  Rolling Eyes че аз ще ходя на работа... уж...
Иначе днес наистина е добре /чукам на дърво/. Яде 3-4 бисквити с чай...  Даже почна да прави бели и да се глези, защото и писна вкъщи. Много често вече ви казва "Дразниш ми, махай мене"  Shocked Все по самотоятелна става  Rolling Eyes Днес я моля да и примеря температурата дали е паднала и тя ми вика "Ох, бе, мамо, панала е патурката ... на замята"  Joy

# 280
Ох Шерче много ме  Joy Joy Joy,вече съм сигурна,че е добре Викито Mr. Green

Лилибонче и с тебе се посмях,абе оправихте ми настроението Laughing

Таленце честит имен ден и честита годишнина  bouquet

Рони ама много малко снимки Crossing Arms,но пък Мария е прекрасна Heart Eyes

Оле ставам,защото от банята се чуват страшни крясъци(баща и син се къпат) ooooh!,много мрази да слагаме шампоан на главата.Започва да се пазари като циганин:
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МОРЯ ТЕ,НЕ НА ГРАВАТА Crazy

# 281
  • Варна
рони, честито християнче отново! много хубаво е вдигнал дядо поп детето към небето!

шер, виждаш ли, какви са бързи децата - сриват се за  минути, ама като тръгнат на оправяне също са бързаци. радвам се, че вики вече е добре, хубаво да си изкарате на сватбата!

# 282
  • София, "Младост 3"
РОНИ, честито христианче
да я крепи вярата й и нейните добри орисници в трудни моменти и дай БОже по-малко такива
желая ви щасие, вяра, надежда и любов във всеки миг от живота ви с това прекрасно слънчице

# 283
  • Варна
Рони най-сетне се смили над нас и пусна малко снимки. Много хубаво кюфтенце!

# 284
Лилибон благодаря за информацията. Много е полезна. Hug
Аз да се похваля милото ме изненада. Днес дойде в Хасково и утре отиваме на моренце. Каза ми да избера къде да запазя местенца. Мислехме Созопол , но вие тук така ме зарибихте с Резово и гозбите на Васко , че запазих местенца в една вила там. Не сме ходили толкова на юг до сега , надявам се да ни хареса.
Светленце, после трябва и твоите гозби да опитам на връщане и да кажа на кого са по-вкусни! Mr. Green
Рони много сладичко кюфтенце си отглеждаш! Heart Eyes
Гушкам ви!  Hug Hug Hug Ако има нет ще се включа от морето, ако не като се върна, тъкмо да показвам и снимки на тумбачето, което от няколко дни ми се струва двойно! Wink

Общи условия

Активация на акаунт