АВГУСТ започва в този час, радости да донесе за нас

• 14 105
  • 332
  •   1
Отговори
# 150
Фивче, вече и аз не знам какво да кажа. Толкова изпитания ти се насъбраха, много от тях премина, иска ми се да вярвам, че осктават още мъничко и че не е далеч денят, в който ще гушнеш щастлива своето мъничко слънчице.

Исе, знаем. Heart Eyes

# 151
  • София
Фивче,много съжалявам миличка.Тези хормони са много важни и са една от възможните причини при аборти.А ТСХ как е ,трябва да е под 2 ,макар и референтните стойности да са до 4 и повече.Когато идваш пак към София ,може да се консултираш с д-р Катя Тодорова от МД - тя е много добър специалист и на много момичета с проблем с тези хормони е помогнала.
Целувки и силни прегръдки от мен! Hug
Дано скоро бъдеш щастлива! Heart Eyes

# 152
Честит ви празник, момичета! Нека Богородица ни закриля и пази и да бди над дечицата ни!  Praynig

Честит имен ден на Мария на Катнадийн! Честит имен ден на Мария на Меги! Честит имен ден на Мария на Рони! Честит имен ден на Мария на Красуна! Бъдете живи, здрави и много щастливи мънички принцеси! Бъдете благословени с прекрасното име, което носите!

Подредих дамите по възраст, тъй да се каже! Grinning Ще умра от срам ако се окаже, че съм забравила някого!

# 153
  • на дъното
Честит Имен ден на всички именници!Бъдете здрави и много щастливи.

# 154
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ,МНОГО ЩАСТИЕ ,И КЪСМЕТ И ОТ ЗДРАВЕ ДА НЕ СЕ ОТТЪРВАТЕ . Hug

# 155
                                                Честит празник на всички именници днес Heart Eyes
                                             Ето и аз да почерпа за здравето на моята мама Мария

# 156

Честит имен ден на всички носещи прекрасното име МАРИЯ!
   Да сте живи  здрави и  благословени!Нека Богородица пази и закриля всички ни!

# 157
  • Разград-София
Честит празник на всички празнуващи ! Желая от сърце на всички много здраве ,радост и щастие !  Hug  bouquet

Нека Богородица бди над всички нас и нашите дечица  Praynig

# 158
  • Варна
Честит Имен ден на всички прзнуващи  Heart Eyes

Фивче,много съжалявам миличка.Тези хормони са много важни и са една от възможните причини при аборти. А ТСХ как е ,трябва да е под 2 ,макар и референтните стойности да са до 4 и повече.
Знам, че са важни, но се оказа, че в купа с всички изследвания липсват. А трябваше да се направени отдавна. ТСХ е 2,12 на 2-3 ден от цикъл, но резултата е от края на март. Дали не трябваше пак да го пусна сега? Тази седмица смятам да посетя ендокринолог. Нямам време да си отдъхна, дори ме върнаха по-рано от болничен на работа, защото няма кой да работи  #Cussing out

# 159
Честит имен ден на всички, които носят името Мария!

# 160
  • Някъде там...
Честит имен ден на всички празнуващи и от мен! Да сте живи и здрави!

Фивче, съжалявам за лошите новини. Доколкото знам антителата трудно се вкарват в норма за съжаление. Подкрепям angels_zg за д-р Тодорова. Иначе д-р Стаменов препоръчва консултация и с д-р Начев. От друга страна д-р Тодорова приема и в клиниката в Плевен, там може би ще ти е по-близо. Моето ТСХ при всички изследвания все беше около 3,6 - 3,8. Не ми попречи да забременея, пих само селен известно време. ТАТ и МАТ ми бяха в норма, а ехографското изследване на щитовидната жлеза не даде информация за изменения. Гушкам те!  Hug
Електра, какво виждам в подписа ти - честито и леки и спокойни оставащи до края! И разбира се - щастлив финал и здраво бебче! Радвам се, че се появи, беше се изгубила по едно време.

Ние сме добре, все по-малко време ми оставят бандитките, представям си какво ще е като започнат да лазят и да прохождат.  #Crazy Ако ви се гледат снимки, тук има доста.

# 161
Честит празник на всички носещи това хубаво име МАРИЯ  bouquet

# 162
Жабче, прелестни са! А това много ми се услади:
http://kvakolina.snimka.bg/baby/peti-mesec.408667.14051907

Исе, да ти е живо и здраво майчето! И бързо да дойде денят,в който усмивката ще се върне на лицето й!  bouquet

# 163
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! НЕКА ТОВА ПРЕКРАСНО ИМЕ ДА ВИ НОСИ САМО ХУБАВИ НЕЩА-КЪСМЕТ, ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ!

Исе, честит празник на милата ти майка!
Фивче, много трудности ти се струпаха....но кураж, мила!
Жабче, колко са пораснали малките бесници и какви са красавици Crazy чудни!
Цвете е много смешна сега затиснала се с мечока й неможе да го помести, гледа ме и мрънка "ма ма ма"  Laughing хайде чао отивам да я спасявам. 

# 164
  • София
Честит празник на всички именници,да са живи и здрави!  bouquet

Жабче,прекрасни са малките принцеси! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт