АВГУСТ започва в този час, радости да донесе за нас

• 14 115
  • 332
  •   1
Отговори
# 165
Жабче ама много сладък тоз пръст бе Mr. Green
Тези кукли са едно малко бижу,много да ги нацеливаш Laughing Heart Eyes

Благодаря ви момичета за пожеланията отправени към майчето ми Hug

# 166
  • Варна
Доколкото знам антителата трудно се вкарват в норма за съжаление.
Това въобще не ми звучи обнадеждаващо, но поне да знам истината, че явно нещата ще станат бавно. Съжалявам, че до сега не го направих това изследване, а можеше да си го пусна още след втория аборт през 2007 г. Сега по ирония сякаш бяха изпуснали да ми изследват ТАТ и МАТ и бях на косъм да се скарам с лекаря ми. Не се знае от кога го влача този проблем.
Малките жабченца са страхотни  Heart Eyes

# 167
Честит имен ден на малката Мария на рони!  bouquet
Честит празник на всички празнуващи днес!  bouquet
Ето малка почерпка и от мен:

# 168
  • Варна
Честит празник на всички малки и големи Марии! Да са здрави и щастливи, закриляни и обичани!   bouquet

Фив, съжалявам, че отново изскача проблем... дано лекарите успеят да ти помогнат.  Hug

Ние се завърнахме от едноседмична почивка, бодри и свежи, да гледаш море и планини, а не компютърен екран било хубаво!  Mr. Green

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 19:09 от Lilibon

# 169
Честит празник на всички малки и големи Марии! Да са здрави и щастливи, закриляни и обичани!   bouquet

С това изречение вчера няколко пъти започвах пост и така и не успях да го публикувам. Нека зло да ви забрави мили момичета!  Hug
Ние с Дени сме с гърлобол и запушени носове, но фъстъчето ми неможе да си издуха нослето и пада голям плач. Много ми е мъчно когато започне да кашля от секрети в гърлото и спи и плаче.  newsm45 Освен това като е будна иска постоянно да се гушка и да й угаждат. Дано минава бързо  Praynig

Фивче, така се надявам нещата да влязат в норма при теб. Аз не съм много в час, но в крайна сметка септума или антителата са били причина за абортите. Съжалявам че изразявам гласно некомпетентно мнение, но на мен ми се струва че антителата по-скоро са пречка за забременяване...а не за късен аборт

Peace Страхотни малки жабчета

Hug ви всички

# 170
Добър вечер,
Лили бързичко да се оправяте,
аман от болести ooooh!

Лилибонче добре дошла от тази приятна почивка(поне така изглежда от снимките),радвам се,че си си починала добре Hug

Фивче вярвам,че скоро всичко ще приключи и ще ни зарадваш,
много силно те Hug

# 171
Лилинце,направо сърцето ми се сви -така си го описала. Надявам се днес да сте по-добре вече. Ще си позволя отново да давам акъли - на Вики и Дарето много им помага сребърната вода при хремичка. Има антибактериално и антивирусно действие. А предвид факта, че няма химии из нея, няма никакви странични ефекти.  Peace Бързо да оздравявате с мъничката кукла. Hug

Леле, Лилибонче, какви места сте посетили.  Grinning Определено другата година ще ходим на Синеморец. То не е природа,не е чудо... позволи ми благородно да завиждам. Embarassed

Лека и успешна седмица на всички! Hug

Аз днес си изпратих баткото на плаж с леля му в Хисар, та съм половин ергенКА тъй да се каже. Grinning Само дето имам две касетки домати за консервиране и едно чувалче зелен фасул ама кой ти гледа.  Joy

# 172
Лили, дано бързо се оправя Дени  Hug
Светле, как точно процедираш със сребърната водичка, може ли да споделиш, та да знам и аз, че ние все сме със запушен нос.
Жабче, големи кукли си имаш, да ги нацелуваш от мен  Heart Eyes
Фивче, гушкам те  Hug
Ние утре сме на консултация и ще ни слагат Пентаксима, после ще се отчета.
 Hug на всички

# 173
  • София
Честит празник на всички празнуващи, болничките да оздравяват /в това число и аз/, а нуждаещите се от стиснати палци имат и моите. Praynig Фив, специална прегръдка за теб. Hug

Ето малко снимки и от мен.
http://www.facebook.com/home.php?#/album.php?aid=4553&id=1704830565
http://www.facebook.com/home.php?#/album.php?aid=4591&id=1704830565

Лилибон, някои от снимките ни се дублират Simple Smile, предвид факта, че сме обхождали едни и същи места по различно време за съжаление. Hug

# 174
  • Варна

Фивче, така се надявам нещата да влязат в норма при теб. Аз не съм много в час, но в крайна сметка септума или антителата са били причина за абортите. Съжалявам че изразявам гласно некомпетентно мнение, но на мен ми се струва че антителата по-скоро са пречка за забременяване...а не за късен аборт

Лили и аз незнам вече коя е истинската причина. Но според всички лекари водеща причина е септума. Не се знае от кога ги имам тези антитела, тъй като ги изследвам за първи път. Днес майка ми се е консултирала с ендокринолог на база резултатите ми и нещата не звучат чак толкова страшно. Вероятно се касае за някакъв автоимунен процес, но не и заболяване тъй като нямам никакви оплаквания от рода на проблеми с теглото, с нервите, с чувство на умора. Скоро и аз ще посетя ендокринолог.
Лилибон много красиви места сте посетили  Hug
Аги не се отварят снимки, опитай пак да пуснеш линковете.

# 175
  • Варна
Аги, аз имам регистрация във фейсбук и видях снимките. Много са хубави, и да ти кажа, Резово май е единственото останало спокойно място по южното Черноморие. Синеморец беше по-шумен и от квартала ми във Варна. Иначе онзи край е много красив, дано някой път се засечем там. Simple Smile Лъчи наистина е като лъч светлина, много е сладък!

Фивър, каквото и да казват лекарите, всяка дума ще е предпоследна. Стискам палци и се надявам въпреки всички приказки, тревоги и надежди, мечтата ти да се сбъдне!  Hug

# 176
Ха познайте какво забравих. Днес си имаме рожденник:

Честит 5-ти рожден ден, Тони! Бъди жив и здрав и мноого палав за радост на мама! Елинор, честит празник, другарче! Липсваш ми, а и не само на мен!  bouquet Heart Eyes

Аги, и аз не мога да видя снимките, щото си нямам регистрация.  Tired

# 177
Здравейте!
Дени е по-добре, но не чак толкова, че да ни сложат поредната ваксина /на 13 месеца/. Още е със зачервено гърло, но нослето се оправи за 3 дни и поне спи спокойно /да не чуе  Twisted Evil/ През деня е супер енергична и изобщо немога да я сложа нито в количка нито да я взема на ръце. Иска непрекъснато да ходи и познайте кой се изморява по-бързо Mr. Green А то нейното изобщо не е ходене ами си е тичане. Като я гледам, когато някой друг я води ми е много забавно.
СветлеHug. Списъчето го пипнах, благодаря за датите Embarassed Спомняш ли си на колко време трябваше да се правят почивки за сребърната вода  newsm78 Това нашето в момента мисля че беше настинка, но преди няколко дни слушах по ТВ, че тази есен щяло да има бум на някакви страшни вируси. Та в тази връзка си мислех за разни профилактики с които да започнем от септември.

Hug Hug Hug и лека вечер

# 178

СветлеHug. Списъчето го пипнах, благодаря за датите Embarassed Спомняш ли си на колко време трябваше да се правят почивки за сребърната вода  newsm78 Това нашето в момента мисля че беше настинка, но преди няколко дни слушах по ТВ, че тази есен щяло да има бум на някакви страшни вируси. Та в тази връзка си мислех за разни профилактики с които да започнем от септември.

Ами ти ме хвърли в размисъл сега. За профилактиката не знам много. Аз обикновено го ползвам когато вече има хремичка. И при малчо и при баткото. А при Вики правих малко профилактикта миналата есен - сутрин се жабуреше с половин чаша вода, в която има 1 капачка сребърна вода. Peace Това в комбинация с Цитросепта де. И аз съм ги  замислила тези гадни вируси отсега. И ме е страх, и ми минават едни кофти мисли, еле пък за този пусти свински грип.  ooooh! Бог дани ги пази дечицата!  Praynig

Мърморанче, ами капвам по 1-2 капчици в ноздра, ама и повече да капне случайно няма страшно, щото все пак е сребърна вода. Peace

# 179
  • София
Съжалявам за снимките, мислех че ще могат всички да ги видят, защото така си бях направила профила да е публичен. Трудно ще ми е да ги качвам пак някъде другаде, но който иска да ги види нека ми изпрати мейл на лични.

Лилибонче, твоите снимки са повече от прекрасни, определено на професионално ниво. Всички места, на които сте били са много красиви и ми се ще някой ден да минем по вашият маршрут. Много ме впечатли Беглик Таш, къде се намира? А и онзи пуст, прекрасен плаж също. Останаха ли такива места по нашето черноморие?

Светле, имаш да ми казваш едни резултати. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт