АВГУСТ започва в този час, радости да донесе за нас

• 14 102
  • 332
  •   1
Отговори
# 195
...ама да знаеш, че съм ти обидена. Мноого. Ти Невена на мен си я обещала.

Признавам се за виновна и се засрамвам. Ама като всичките ни момчета ми харесват. Пък и докато стане време да се взимат, кой знае какъв тип отворени връзки ще са на мода. Аз като една загрижена мама по-далечни сметки си правя - едната сватя може да меси питки и да оправя на фотошоп моделските снимки на мамина глезанка, другата пък зимнина затваря...една такава компилация ми се върти в главата  Mr. Green.

# 196
Аз като една загрижена мама по-далечни сметки си правя - едната сватя може да меси питки и да оправя на фотошоп моделските снимки на мамина глезанка, другата пък зимнина затваря...една такава компилация ми се върти в главата  Mr. Green.

Joy Joy Joy с глас се хиля

П.С. ЗабраЙх! Забелязвам раздвижване в темата. Много ме радвате. Ама и знам що е - щото се засрамихте аз колко съм работна и успявам пак да огрея навсякъде. Mr. Green

# 197
  • Варна
Слънце си ти, слънце, и събираш хората край себе си! Simple Smile  Hug На всичкото отгоре ме и просвещаваш за такива непознати думи като "умятна" и "шътърна", ех, ще поумнея в този форум! Simple Smile

Абе, мацки, пуснете малко снимки на сладурите си, да им се порадвам, става ли?

# 198
Ехххххххх Лилибонче взе ми думите от устата Mr. Green относно нашето слънце Светланка Laughing

Значи казваш снимки ти се гледат,е какви снимки като това малко чудо наречено Хриси не застава за 1сек. мирен Crazy,незнам какъв трябва да е фотоапарата,че да го хване,всичките снимки стават едни размазани ooooh! Joy Joy Joy,освен да пробвам,докато е с baby_neutral в устата
Дано другите мами имат по-голям успех от мен

# 199
Аууу, просълзихте ме бе.  Hug Heart Eyes Не ви е срам. Mr. Green

Впрочем, Лилибон в грешка съм вероятно - мислих си :бабите така казват -шътЪрна, но би трябмало да е шътАрна. Предвид факта, че глаголъте шътАм. Макар че езикът като динамична система често отразява писмено промените, настъпили в  говоримия език. Peace

Айде сега по пет лева за лекцията. Peace

# 200
Хайде и аз да понапиша малко та да отсрамя "шатовницата" ни Светлето (това пък е на някакъв измислен диалект тук по Плевенско) Grinning
Ходихме с Цвете на консултация, най-накрая,миналия месец я пропуснахме. Та наддала е половин килограм и е порастнала само с 3см. Според педи е добре би трябвало за нейната възраст да качва по 340гр. на месец и с 1,5см, значи е в нормата. На мен обаче ми се струваше, че е порастнала много повече. Ама то тя не се спира на едно място, не сяда и за малко на малкото си дупе, пълзи като торпедо. Утре ще й правят манту не искам и да си помислям какъв рев ще е, горкото ще плача и аз с нея.

# 201
http://www.facebook.com/profile.php?id=1623164709&ref=name#/ … 486425&ref=mf

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406298.msg12199006#msg12199006

Милички, знам,че повечето сте чели темата на Поли...  Тя е от мартенките 2008 и много добре се познаваме... страхотен човек,страхотна майка, с прекрасен съпруг и чудно детенце. Сърцето ми се къса като си представя какво преживява в момента... Вярвам, че всичко ще мине добре и това задружно и обичащо се семейство ще сбъдне мечтата си да имат и това малко борбено момиченце!!!  Praynig Praynig Praynig

# 202
  • Варна
Фивке,...............Сега ще си призная една тайна...като вляза в детски магазин и наобикалям бебешките дрешки с мисъл за твоето бебе. Имам набелязани. И да знаеш, ще взема да ги купя, м...а му стара, та барем счупим каръщината вече.
Мече силно те прегръщам, много ме трогна  Hug
Благодаря на всички за подкрепата, която ми оказвате, всичко това означава много за мен  Hug
Милички, знам,че повечето сте чели темата на Поли... 
Ники следя темата от самото начало и се моля за щастлив край  Praynig

# 203
Здравейте милинки
И аз не спирам да мисля за Поли и бебка,дано се съберат необходимите средства по-скоро Praynig

Таленце браво на малка Цвети,добре си е наддало и пораснало детенце Laughing,много гушки и цалуФки Mr. Green

Фивче  Hug Heart Eyes

# 204
Аз също следя темата на Поли  .newsm17 се за щастлив изход от всички премеждия които мина и които и предстоят  newsm17.

# 205
  • Стара Загора
Бях отпуска 12 дена и ме нямаше и докато ви прочета ми отне цял ден... Crazy
И ние бяхме на море....до Созопол..но това не ни попречи да идем и до Резово де и да ядем в заведението на Ваското Mr. Green ама хубаво се освиних там Crazy
Ето една много малка част от снимките от морето...вече втори ден не успявам да ги оправя и кача http://slavigeorgiev.multiply.com/photos/album/24/more_2009#photo=1

# 206
Херко, добре завърнала се.  Hug Тъкмо бях решила, че си ни забравила. И кво викаш - от Созопол ходихте да ядете в Резово. Толкова ли нямаше къде да се яде в Созопол.  Joy Починахте ли си? Питам за другите де - за теб е ясно , че с малкия не си.  Mr. Green Сладурски снимки, ама не ни стигат. Grinning

Мацки,аз отивам да си правя от новите Бг-мама лентички. Peace

# 207
  • Варна
Светле, какви са тия лентички?

Хера, добре завърнали се! Само който е ял при Васко знае колко са му прости и в същото време вкусни манджите. Simple Smile
Видях едно песъчливо дупенце, да го нацункаш!  Mr. Green

# 208
Светле, какви са тия лентички?

Ето ги в подписа ми. Бг-мамма вече си има собствени лентички.  Grinning
 http://www.bg-mamma.com/lenti

# 209
  • Варна
И аз съм в отпуск и не ви бях чела отдавна, че докато наваксам.
Fever надявам се по-бързо да се оправят при теб нещата и да ви дадат зелена светлина.
И ние сега правихме едни изследвания, че да видим как са нещата.
 Hug - ви всички!

Общи условия

Активация на акаунт