*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е!

• 104 488
  • 930
  •   1
Отговори
# 735
Аз съм номер 284.., но още не са ми се обадили Cry Искам да попитам, ако не съм одобрена пак ли ще ми се обадят? Вече не знам какво да мисля...
Не се притеснявай мила и на теб ще ти се обадят за добрата новина.Също така знам че се обаждат и на тези които не са одобрени.Ти имай вяра и всичко ще е на твоя страна.Ще чакам да се похвалиш. Hug Peace

# 736
Здравейте на всички !Най-накрая и аз да пиша тук.Снощи в 17:25ч успяхме с мъжа ми да подадем документите - номерът ни е 502* .Докато ни опрявяха документите се обадиха на едно момиче да му съобщят радостната новина че е одобрено .Така че момичета имайте търпение.Когато попитахме до кой номер са стигнали ни казаха 3000,и да чакаме напролет да ни се обадят.Горе главите ще се обадят на всички.Ние имаме да чакаме доста но като си помисля колко сме чакали още 5-6 мес. са нищо- важен е резултата накрая.   Hug

# 737
Здравейте момичета
Не знам дали мястото ми е тук Но искам да ви попитам обърках се от информация
Имам с син с увреждане и  естествени бременности който бяха прекратени за не-развиващ се плод С един яйчник съм отстранен от някаква си беше рядка киста и двете бременности са след операцията Други нямамСъпруга ми е след остра левкимия и силна химиотерапия Спермограмата му е лоша но е по-добра някойот тук описани в форума
Мога ли да кандидатствам по тези фондове и в нашия случай кое е по добре ?????????????2

# 738
Момичета, вчера се притесних, че се обаждат на номера след моя и цял ден се опитвах да се свържа, но даваше заето.Току що говорих с г-н Лалев и каза, че документите ни са одобрени и като стане заповеда ще се обадят GrinningНомера ни е 283..  Лалев беше много любезен, каза че всичко е наред да не се притесняваме.Много съм щастлива!

# 739
  • София
Аз пак с въпрос  Embarassed
Също така знам че се обаждат и на тези които не са одобрени.
А какви са причините поради които не одобряват  Rolling Eyes

# 740
Аз съм номер 284.., но още не са ми се обадили Cry Искам да попитам, ако не съм одобрена пак ли ще ми се обадят? Вече не знам какво да мисля...
i az ne znam kakvo da si mislq, nomer 251* sum.

# 741
Момичета ,а вие защо не звъннете на Лалев и да питате дали са минали документите ви?

# 742
  • София
Здравейте момичета!Много съм развълнувана,снощи ми се обадиха! newsm68 N 2980 може да отиде да си вземе заповедта.Благодаря на хората дали възможност това да се случва newsm20!Успех на всички!                                                                                          p.s.Търпение няма да ви пожелавам,защото съм наясно с липсата му newsm10

# 743
[/quote]Момичета в зачатие Стефи е писала многократно защо се получава това разминаване в номерата на одобрените при получаването на заповедите.В МЗ има двама юристи който си делят заповедите на четни и нечетни номера.Явно единият от тях е по-зает(защото те имат и други задължения освен писането на заповеди) и от там се получава разминаването в номерата на заповедите и нечетните номера вървят по бавно.  

# 744
Момичета в зачатие Стефи е писала многократно защо се получава това разминаване в номерата на одобрените при получаването на заповедите.В МЗ има двама юристи който си делят заповедите на четни и нечетни номера.Явно единият от тях е по-зает(защото те имат и други задължения освен писането на заповеди) и от там се получава разминаването в номерата на заповедите и нечетните номера вървят по бавно.  
[/quote]
и не само това  Peace
ако всички документи са ок нещата вървят бързо, ако нещо липсва или е неточно се звъни на клиниката, искат допълнителна информация, което забавя също нещата. в случай, че някой няма да бъде одобрен му се обаждат, поясняват причините, както уведомяват и клиниката. така, че бъдете търпеливи и чакайте. непрекъснатото звънене няма да ви придвижи заповедите по-бързо предвид, че се обработват и в мз, където имат и друга работа.  Peace
бъдете търпеливи и успех  Peace

# 745
  • София
Супер Sad естествено с моя късмет съм нечетен номер, което е с един месец като гледам поне повече чакане поне Rolling Eyes Каквато ми е и диагнозата, гледам никои не пише тука да е с нея ще вземат и да не са наред и документите ... Rolling Eyes

# 746
Супер Sad естествено с моя късмет съм нечетен номер, което е с един месец като гледам поне повече чакане поне Rolling Eyes Каквато ми е и диагнозата, гледам никои не пише тука да е с нея ще вземат и да не са наред и документите ... Rolling Eyes
  С каква диагноза си? Ако във правилника е написано,че фонда финансира въпросната диагназа няма да има проблем.

# 747
  • София
Аз съм с ЛУФ бях писала тука ама никой не писа да е подал с документи с тази диагноза  Rolling Eyes Притеснявам се защото, първо тези ехографки снимки, преснимани нищо не се вижда почти Sad а на диагнозата ми бяха писали ЛУФ и Ендометриоза а аз нямам доказана ендометриоза нито съответно 6 месечно лечение  Rolling Eyes т.е. шанса да званят в клиника и т.н. че нещо не е наред... го има  Rolling Eyes

# 748
Аз съм с ЛУФ бях писала тука ама никой не писа да е подал с документи с тази диагноза  Rolling Eyes Притеснявам се защото, първо тези ехографки снимки, преснимани нищо не се вижда почти Sad а на диагнозата ми бяха писали ЛУФ и Ендометриоза а аз нямам доказана ендометриоза нито съответно 6 месечно лечение  Rolling Eyes т.е. шанса да званят в клиника и т.н. че нещо не е наред... го има  Rolling Eyes

Не знам през коя клиника си подала документи, но се предполага, че лекарите там са написали диагноза, която няма как да не бъде одобрена. Защото все пак и те имат ИНТЕРЕС, нали?

# 749
  • София
Мда и мен мисълта че ни е общ интереса ме крепи  Rolling Eyes Дано някои одобрен с ЛУФ пише скоро  Rolling Eyes не ми се вярва да съм единствена  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт