*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е!

• 104 482
  • 930
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Мда и мен мисълта че ни е общ интереса ме крепи  Rolling Eyes Дано някои одобрен с ЛУФ пише скоро  Rolling Eyes не ми се вярва да съм единствена  Rolling Eyes
    Сигурно има,не се притеснявай!Все пак във форума  пишат сравнително малко хора/всички подали документи са около 5000,разгледани досега около 3000,а тук са не повече от стотина/ Peace

# 751
Мда и мен мисълта че ни е общ интереса ме крепи  Rolling Eyes Дано някои одобрен с ЛУФ пише скоро  Rolling Eyes не ми се вярва да съм единствена  Rolling Eyes

Ако документите ти вече са в МЗ, според мен няма за какво да се притесняваш. Казвам това, защото съм почти на 100% сигурна, че първо молбите и документите минават през комисия, която казва ДА или НЕ и после изпращат молбите към МЗ. Още повече, че ако има нещо нередно с документите, се обаждат на двойката още преди да предвижат нещата напред. Така, че мисля, че притесненията ти са неоснователни... Горе главата и успех!!!  Peace

# 752
  • София
Мда и мен мисълта че ни е общ интереса ме крепи  Rolling Eyes Дано някои одобрен с ЛУФ пише скоро  Rolling Eyes не ми се вярва да съм единствена  Rolling Eyes

Ако документите ти вече са в МЗ, според мен няма за какво да се притесняваш. Казвам това, защото съм почти на 100% сигурна, че първо молбите и документите минават през комисия, която казва ДА или НЕ и после изпращат молбите към МЗ. Още повече, че ако има нещо нередно с документите, се обаждат на двойката още преди да предвижат нещата напред. Така, че мисля, че притесненията ти са неоснователни... Горе главата и успех!!!  Peace
Мерси за оптимизма  Hug вдъхна ми надежда  Party но аз съм 4277 номер, доста съм назад  Rolling Eyes

# 753
Момичета днес ни се обядиха, че сме одобрени. newsm44 На 04.12 ще си вземем заповедта. Номера ни е 2994.
И сега имам въпрос. Как от централна гара да стигна до Фонда. Какъв автобус/и трябва да хвана. Предварително благодаря.

# 754
  • v. turnovo
Хващаш автобус 74 и той спира точно срещу Центъра по хигиена Peace

# 755
Хващаш автобус 74 и той спира точно срещу Центъра по хигиена Peace
Благодаря за бързия отговор.

# 756
plams писах ти 

# 757
Честито на всички на които са се обадили, аз съм под номер 293.., но все още нямам обаждане....надявам се скоро да бъде разгледана и моята молба...

Успех момичета!

# 758
  • София
грешка  Rolling Eyes

# 759
Здравейте, момичета! Аз като гледам с какви темпове работят, май скоро и на мен ще се обадят Simple Smile Имам едно въпросче... От кога започва да тече 6-месечният срок на заповедта? От момента на одобрение или от момента на получаване на заповедта? Питам, защото има една (макар и малка) вероятност 2 месеца да не съм в БГ...

# 760
Мисля,че от момента на получаване на заповедта...

# 761
От датата на издаване на заповедта.  Peace

# 762
  • София
На моята заповед датата не беше попълнена, написаха я в деня като си я взех.

# 763
От датата на издаване на заповедта.  Peace
в голяма част от случаите я пишат в деня на получаване, така, че разликата между получаването и издаването е няколко дни, което не мисля, че е фатално.
успех на всички  Hug

# 764
На моята заповед датата не беше попълнена, написаха я в деня като си я взех.
Моята,заповед е с дата от деня на получаване.Датата е написана ръчно с химикал.

Общи условия

Активация на акаунт