*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е!

• 104 480
  • 930
  •   1
Отговори
# 765
И при моята е така, явно няма голяма разлика.

# 766
  • Пловдив
Аз трябва да ида на 4.12 да си взема заповедта,но от клиниката ми казаха,че ще бъдат в отпуск месец декемри и най-добре да отида януари.Сега не знам какво да направя-има ли момичета в подобна ситуация?Как да постъпя?

# 767
Аз трябва да ида на 4.12 да си взема заповедта,но от клиниката ми казаха,че ще бъдат в отпуск месец декемри и най-добре да отида януари.Сега не знам какво да направя-има ли момичета в подобна ситуация?Как да постъпя?
Ти в коя клиника си? Аз се обаждах в Селена Пловдив и ми записаха час без проблем, но като отида ще видим какво ще каже доки. Накоро званях да ги питам как ще са по Коледа, а рецепционистката ми каза, че графиците им не са готови, което ме навежда на мисълта, че те ще работят целия декември.

# 768
  • Пловдив
Аз съм в клиника Малинов-София

# 769
Аз съм в клиника Малинов-София

Може и да не съм права, но това, че ще си вземеш заповедта декември, когато клиниката е в отпуск не ми се струва да е проблем. Парите Фондът ще ги преведе към клиниката по установения ред, а пък ти кога ще започнеш процедурата е въпрос на лична уговорка м/у теб и клиниката. Така поне мисля.

# 770
Момичета, благодаря на всички за отговорите!  Hug
Късмет и успех на всички чакащи или вече одобрени!

# 771
Момичета, може ли някой който е минал вече поне една процедура да ми каже генетичните изследвания преди процедурата ли се правят или може и при вече установена бременност? Благодаря ви предварително.  Hug

# 772
  • София
Момичета, може ли някой който е минал вече поне една процедура да ми каже генетичните изследвания преди процедурата ли се правят или може и при вече установена бременност? Благодаря ви предварително.  Hug
За фонда тия изследвания не са задължителни. Говори с лекаря си при теб има ли нужда да се правят.

# 773
Ами аз разбрах по-късно за това и вече си ги бях направила.Въпроса е дали вече когато съм одобрена е задължително да ги направя в клиниката и какви са въобще изследванията и на двама ни преди инвитро-процедурата. От клиниката мениджъра каза,че стрували 900лв,доктора вика 500 и сега се чудя дали да ходя там. Confused

# 774
  • София
Ами аз разбрах по-късно за това и вече си ги бях направила.Въпроса е дали вече когато съм одобрена е задължително да ги направя в клиниката и какви са въобще изследванията и на двама ни преди инвитро-процедурата. От клиниката мениджъра каза,че стрували 900лв,доктора вика 500 и сега се чудя дали да ходя там. Confused
Зависи от клиниката. Аз преди инвитрото не съм правила никакви изследвания, нали за да решат че сме за инвитро сме правили изследвания  Rolling Eyes

# 775
Ние с половинката парвихме изследвания преди да си подадем документите за Фонда. В клиниката ни излезнаха към 700-800лв, но може някои да си ги направиш и по здравна каса. Сега обаче и аз се чудя дали като съм ги правила преди повече от 6 месеца за следващият опит дали ще трябва пак да ги правя - не за Фонда, а за клиниката...  newsm78

# 776
  • София
За генетичните изследвания няма нужда да се повтарят според мен, все пак генетичен означава, че нещо е вродено родил си се с него не би трябвало статуса да се променя  Rolling Eyes или поне моята логика е такава  Rolling Eyes

# 777
Момичета дойде и моят ред да се запиша, номер 2511 съм, на 9.12. ме викат да си взема заповедта Grinning
Търпение на чакащите и успех на започналите процедури. Hug Peace

# 778
браво-djennika!и моя номер 2539 не е получавал обаждане дано в следващите дни и моя номер получи обаждане  bouquet Peace

# 779
Желателно е да се направят преди инвитро. Не е задължително и Фонда не го изисква. Поговори с лекаря си.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт