*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е!

• 103 724
  • 930
  •   1
Отговори
# 45
Ponima, аз съм още по-притеснена, защото моя час е за 14.09. Фонда ще почиват до 25.08. И така като си гледам може би ще пропусна септември, но както и да е-ще чакаме в името на заветната цел!
newsm12 Спокойно, дори да нямаме отговор от фонда до момента на часовете за преглед, които сме си записали, поне ще планираме с доктора предстоящите процедури, мисля си, че не сме сгрешили, като сме записали предварително час. Не се притеснявай!  love001

# 46
Ponima, аз съм още по-притеснена, защото моя час е за 14.09. Фонда ще почиват до 25.08. И така като си гледам може би ще пропусна септември, но както и да е-ще чакаме в името на заветната цел!
все пак да се радваме, че фонда заработи, а това, че ще пропуснеш месец или два е бял кахър в сравнение с момичетата, които са чакали с години, а някои продължвата да чакат. с търпение и разбиране се случавт хубавите неща. успех и късмет. Peace

# 47
След тази седмица ли ще почиват до 25.08?
Щом са стигнали до 1176 и аз очаквах следващата седмица да ми се обадят, но...  Мисля все пак, че от март месец насетне всички дейности свързани с фонда вървят с усилени обороти и естествено те също имат нужда от почивка както всички останали!
Пожелавам успех на одобрените момичета и голямо търпение на чакащите. Хубавите неща се случват бавно?! newsm17 

# 48
  • София
Може и да ти се обадят kala_  Praynig.Това с почивката им потвърдена информация ли е?.Защо не им се обадиш ти,ако номерчето ти е близо?

# 49
Не сте ме разбрали правилно-нямам нищо против да се забавя с месец или два просто си разсъждавах. От фонда наистина работят много здраво и нещата се движат с големи обороти. Напълно съгласна съм, че и те също трябва да починат!

# 50
Хиляди благодарности на хората, работещи във фонда. Много бързо действат. Благодаря Ви, Бъдете живи и здрави!!!!! newsm20

# 51
Може и да ти се обадят kala_  Praynig.Това с почивката им потвърдена информация ли е?.Защо не им се обадиш ти,ако номерчето ти е близо?
Надявам се chares, но нали и лекарите са в отпуск, затова мисля, че няма смисъл... ще изчакам те да ми се обадят.

Фонда ще почиват до 25.08.
Незнам дали информацията за почивка на фонда е потвърдена, и аз си  питам същото?!

# 52
Здравейте и от мен!От записалите се до тук в темата,аз явно ще остана най-дълго да ви следя и надявам се да ви се радвам,номерът ми е мноооого близо до 3000.Много късмет и много положителни емоции на всички! Grinning Hug

Чарес,споко,мила, ще сме 2-те Simple Smile Аз съм даже след теб, 3 203 номер .
Успех на всички желая ! Hug

Момичета, и аз съм там някъде Simple Smile

# 53
Това за почивката на Фонда го прочетох във зачатие. По принцип информацията им е коректна. Все пак не мога да гарантирам, но опитвайки се да се свържа с фонда, никой не ми вдигна телефона. Ако някое от другите момичета има по-конкретна информация, моля да я сподели.

# 54
Добро утро на всички!
 В сряда се обадих във Фонда да попитам дали съм одобрена-номер 1150.
  Казаха ми , че мога да си взема заповедта на 24.08., защото д-р Лалев щял да излиза в отпуска.
Така че според мен ще има някой, които да приема молбите, но заповедите ще ги дават след 24,08.
  Успех на всички!

# 55
Здревеите момичета фонда работи на пълни обороти за което хиляди благодарности. Днес ни звънаха а ние сме номер 1231 и на 28.8 се уговорихме да си вземем заповета. Късмет на всички момичета .

# 56
Момичета, успех на всички, аз ще ви проследя май почти до последно. Записвам се с № 3409 ... Дано да тази година, аз не съм се осмелила да запазвам час , но разбрах , че заповедта важи 6 месеца, така че все ще соласаме стига всичко да е по план
Още веднъж успех!

# 57
Здравейте момичета, аз съм с номер 1111 и все още не са ми се обадили . Вчера звъннахме и от фонда ни отговориха ,че лично  док. Лалев отговаря за заповедите и е в отпуска / да се обадим след 24.08.2009/. Късмет на вече започналите процедури и много  pregnant pregnant

# 58
Здревеите момичета фонда работи на пълни обороти за което хиляди благодарности. Днес ни звънаха а ние сме номер 1231 и на 28.8 се уговорихме да си вземем заповета. Късмет на всички момичета .

newsm20

# 59
Нека си отпочинат малко хорицата,доста работа свършиха а и колко много още имат...Успех на всички одобрени и кураж и търпение на чакащите Hug

Общи условия

Активация на акаунт