*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е!

• 104 505
  • 930
  •   1
Отговори
# 705
VANILINA честито и успех на финала Peace preggo  ylinfant

# 706
  • Плевен
VANILINA честито!
Чакането е дълго, но дано за всички ни завърши с най-желаният резултат.

# 707
Момичета,пожелавам успех на всички одобрени и също на още чакащите. Искам да попитам има ли някой да е избрал да прави инвитро в Плевен и ако вече е ходил какви са отзивите, заплаща ли се нещо предварително и пр.?  Hug

# 708
ДОБРО-УТРО момичета нека тази нова седмица да е успешна за всички ни,,и като летен дъжд  завалят обажданията от фонда Praynig PraynigУСПЕХ МОМИЧЕТА Hug Hug Hug

# 709
Здравейте момичета,нека и аз да се включа.Отдавна следя темата,вече и нашият номер наближава-2974.Дано скоро се обадят.Желая успех на всички.

# 710
Здравейте момичета,нека и аз да се включа.Отдавна следя темата,вече и нашият номер наближава-2974.Дано скоро се обадят.Желая успех на всички.
Ние сме 2994 малко след теб. Като ти звъннат пиши.  Peace

# 711
момичета знае ли някои кои номера подават сега документи към фонда и ще има ли промяна във фонда след нова година.тези на които им се налага да подават за втори паи пак ли чакат като при първия или само им преподписват за втория опит.благодаря ви ако някой може да ми отговори.

# 712
  • София
Доколкото знам за подаване за втори опит след първи неуспешен по фонда се изисква само една декларация или нещо от рода в която е написано че опита е бил неуспешен,дата,подпис от лекуващия Доктор и т.н.т.е трябва да отидеш във Клиниката в коя си и там който се занимава със фонда да ти издаде тази декларация след ,което я подаваш,а като чета от момичетата тук и в зачатие подадените до сега документи наближават някъде към 4800-4900 номер.
Успех. Hug

# 713
  • София
                          Хайде и аз на клона smile3503-2980 и колкото повече наближава,толкова повече търпението ми се изпарява!

# 714
Ние сме 2866,  миналата седмица звънях във фонда и директора ми каза да се обядя в средата на декември още не били разгледани документите ни.

# 715
Peace

# 716
  • Пловдив
Аз съм номер 2848  Simple Smile и чакам с нетърпение....

# 717
мария260, изчисти ли сичните съобщения, защото не можем да ти пишем на лични, кутията ти е пълна  Laughing

# 718
изчистих ги-извинявам се ама незнаех че при 10 съобщения се пълни кутията.

# 719
Добро утро момичета,
бързам да се похваля най-после дойде и нашия ред номер 2416 сме и заповедта ни е готова newsm44.
Успех на всички !!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт