РАЗРЕШАВАТ ЛИ ВИ

• 3 940
  • 63
  •   1
Отговори
# 30
Sadопределено ми стана тъжно за това момиче Cry
може да има тирани4ен мъж и да няма достатъ4но пари
а вие префърцинено и се присмивате

не се притеснявай дете
ако си покажат сега дупетата ще видиш 4е всички имат целолит
не ти трябват лъжовни боклуци, яж пове4е плодове и зелен4уци, пии пове4е вода и прави дълги разхотки
става и без скъпа козметика

и не си струва да обсъждаш тук с лели4ките това

# 31
  • София
Sadопределено ми стана тъжно за това момиче Cry
може да има тирани4ен мъж и да няма достатъ4но пари
а вие префърцинено и се присмивате

не се притеснявай дете
ако си покажат сега дупетата ще видиш 4е всички имат целолит
не ти трябват лъжовни боклуци, яж пове4е плодове и зелен4уци, пии пове4е вода и прави дълги разхотки
става и без скъпа козметика

и не си струва да обсъждаш тук с лели4ките това
И аз, в ролята си на 29-годишна леличка отговарям:
1. Не видях някой да се присмива.
2. Към препоръките бих добавила и фитнес (ако Господаря позволи, разбира се...)
3. По-неграмотен пост отдавна не бях чела.

# 32
Леле,  това е един от топ-5 безмозъчни въпроси, които съм чела на форума.  А го чета от 5 години!

Момиче, това ли те вълнува в живота??

Уууужас...

Чакай малко, има жени и жени. Въпроса не е толкова малоумен, ако не знаеш в каква ситуация е жената. Това все едно да кажеш на човек, който е живял цял живот на Северния полюс, че е малоумен защото не знае какво е палма, чат ли си? Всичко е относително. Иначе по принцип си права.
Що се отнася до разрешението, ще ти кажа един виц:

Влиза някаква мацка в кафене и пита:
- Извинете, тук пуши ли се?
Барманът:
- Не.
Мацката се оглежда разочаровано и вижда как тук-там по масите някакви пушат. Казва на бармана:
- Ами онези защо пушат тогава?
Барманът:
- Защото не са питали...

Мисълта ми е, ти си преценяваш дали можеш да си позволиш да се поглезиш - зависи от финансовото ти състояние в момента и от това  дали няма да натежи ФАТАЛНО на семейния бюджет.
Няма какво да питаш за разрешение.

# 33
Не искам разрешение за каквото и да било ooooh!
Но 10 кила с мазила не се свалят.

П.П.  Не се учудвайте толкова, защото много жени искат разрешение дори да излезнат с приятелки на кафе...за жалост Confused

не е за чудене ,вярно
за жалост е..
купувам си каквото преценя и в звисимост от средствата които имам в момента

# 34
_pupi12 , оправи малко правописа и опитай пак Peace
Никой не се присмива, а мотивира момичето да не оставя нещата така.

# 35
Мъжът ми разрешава всичко което пожелая, но не всичко мога да си позволя. Целулит не се премахва с крем, та дори и златен да е. Диета, спорт, масажи. Нито Евелин, нито Галеник ще ти помогне. Проблемът е, че жените имаме нужда от доста козметични продукти и според мен всички трябва да са в един определен клас. Не може да си мажеш лицето с крем за 1 лв. а дупето с крем за 50 лв. примерно. Затова като се съберат разходите за козметика стават страшни суми. Позволявам си хубави продукти, качествени, но не са от най-високия ценови клас.

# 36
Здравейте !
Искам да ви попитам дали мъжете ви разрешават да си купувате скъпа козметика ?
Стигат ли ви парите и вие дали бихте си го позволили, дори той да ви разрешава?
Аз днес например си купих антицелулитния серум на Евелин! за пръв път го взимам и ще си го пробвам, защото напоследък напълнях с 10 кг и имам целулит ! Преди време бях си купувала на Галеник, но ....   Sad

Предлагам нещо непретенциозно и не скъпо, но доста разумно и ефикасно - направи си изчистване на организма с отвара от коприва. Изисква се воля, постоянство, иначе като пари нищо не е. Ефектът за кожа, целулит и пр. е впечатляващ, но се иска системност.  Хидратирането е задължително, но не е толкова важно с какво, а да е редовно.
Прекалената зависимост насочва към млада възраст, а значи липсват фатални бръчки и не се налагат скъпи неща за прикриване на разрухата.
Мило момиче,
Тези терзания за цените и разрешението и липсата на увереност, дали имаш право или не, ти вредят на здравето повече от евентуалната полза от скъпата козметика.
Успех !

# 37
Боже,Боже.. Shockedкупувам си,каквото си пожелая,как ще искам разрешение за такова нещо?!вижда ми се направо налудничаво. Thinking
иначе мъжа на авторката може да не й позволява да си купува скъпа козметика,но пък явно й позволява да си похапва-иначе как ще качи 10 килца. Laughingтова в рамките на шегата,разбира се.
п.с.кремчето на евелин е едно от най-евтините и неефективни на пазара.опитай с нещо друго. Peace

# 38
Споделям намеренията си така,че да му е ясно,че няма какво да разрешава или да забранява.
Вие оженили ли сте се или сте се заробили newsm78

# 39
Мъжът ми разрешава всичко което пожелая, но не всичко мога да си позволя.

Ето това е! Всичко останало е отклонение от нормалните взаимоотношения.

Съветвам се със съпруга ми само за парфюми, все пак искам аромата да му е приятен.

# 40
  • близо до Кресненското дефиле
Разрешено ми е всичко,което искам и мога да си позволя. Проблеми нямам в това отношение. Praynig

# 41
Здравейте !
Искам да ви попитам дали мъжете ви разрешават да си купувате скъпа козметика ?
Стигат ли ви парите и вие дали бихте си го позволили, дори той да ви разрешава?
Аз днес например си купих антицелулитния серум на Евелин! за пръв път го взимам и ще си го пробвам, защото напоследък напълнях с 10 кг и имам целулит ! Преди време бях си купувала на Галеник, но ....   Sad

Аз не разбрах - ти искаш ли разрешение или се притесняваш, че не си го направила, защото примерно имате финансов проблем?

На първият ти въпрос отговарям: не, купувам си това, което ми харесва, но и не бих дала парите си на вятъра.
На вторият въпрос: не, не ми стигат никога. Колкото повече имам, толкова повече харча... Разрешение не искам - парите са ни общи и всеки покрива личните си нужди от тях.
Колкото до целулита - спорт, правилно хранене и масажи.

Не се притеснявай, че си направила нещо за себе си. Щом това си искала да си купиш, ползвай си го с удоволствие.

# 42
  • Пловдив
Не е нужно мъжът ми да знае цените на всяка единица козметика, която внасям вкъщи. щадя си го. Излишно е да го информирам за глупости. И не го правя. Съобразявам се със семейните финанси, естествено.

# 43
Аз пък не виждам какво толкова се шокирате от този въпрос.
Аз също взимам разрешение от мъжът ми дали да си купя нещо. В момента не работя, парите и финансите оправя той, аз нямам време за това. Винаги питам когато искам да похарча повече пари, понякога нямаме достатъчно  и е некоректно да го похарча за скъпа козметика например.
Друг е въпросът обаче ако пари има, а мъжът ми ми забранява да харча  и да се прави на господар. Тогава съм способна  да източа банковата му сметка до дупка и да го оставя на улицата.

# 44
Питала съм за разрешение веднъж, след като се оженихме и аз дойдох при него с едно куфар4е и бях безработна за известно време. Отговора беше от рода: имаш карта- хар4и, парите са общи, каквото решиш и може да си го позволим,  не ми казвай цени. Естествено се разпростирам според 4ергата ни  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт