ЗА БУРГАСКАТА БОЛНИЦА...ПРОЧЕТИ

• 7 162
  • 68
  •   1
Отговори
# 30
Момичета,а в София няма ли да се организира някоя срещя,нядявам се ако стане да се съберем повече мами,от всички градове  Peace Аз до Бургас на този етап няма как да дойда  Cry А искам много да помогна,за да променим бъдещето на България и държавата ни да се радва на нашите деца  Praynig  Hug

# 31
Силви,аз ще дойда на всяка цена!Незнам къде точно е това/малко познавам Изгрев/,но ще го намеря!Надявам се най-после да се запознаем! Hug

# 32
Ние сме в парка "Изгрев" най добре ще е след 18:00 примерно събота на пейките до заведение "На свещи"
Аз ще мога да дойда към 18:30, ако не го намеря ще звънна на Силви да ме упъти

# 33
Рени много искам и ти да дойдеш няма ли начин да намините покрай Б-с така също и другите мами
Силви, знаеш как е при мен, но имам  ли възможност  .... newsm10

# 34
И аз ще се опитам, но тя моята много реве в последно време в количката, най-вероятно ако дойдем бързо ще се наложи да си тръгнем  Cry

# 35
СЪБОТА 18:00-18:30 ЧАСА ДО ЗАВЕДЕНИЕТО "НА СВЕЩИ" АЗ СЪМ ТАМ И ЩЕ ЧАКАМ

# 36
  • на дъното
Мърморанке аз лично ще се разправям със снахата Laughing не се притеснявай.Момичета много ще се радвам да се съберем чакам с не търпение.А къде се скатават другите бургаски мами newsm78 а толкова много бяхме

# 37
И аз нямам търпение за срещата!!!
Мърморанче,не се тревожи за малката-на срещата ще бъде една жена,която копнее да гушка малко момиченце...тя,т.е. аз с радост ще ти помогна с малката кукла Hug
И на малкия Шошко и на Денис няма да им се размине гушкането Wink
Хайде,момичета,да минава времето и да става 18 часа,че нямам търпение!И не забравяйте да си наппишете домашното,т.е да помислите за конкретни неща,които да обсъдим,относно промените,които желаем.Надявам се срещата освен приятна да е и ползотворна!А следващата вече може да е с депутатка,на която аз лично много разчитам да ни съдейства...

# 38
Момичета,времето напредва и нашата среща наближава....има още малко време да прочетат и други и да дойдат Simple Smile,хайде момичета ,отделете 1 час от личното си време за нещо важно.Нека се видим ,да се запознаем и да поговорим
ВЕче съм много  нетърпелива,да се видя с вас

# 39
  • на дъното
Момичета много се радвам,че се запознахме Hug
Poliii малко са хората като теб  Hug
ksd_g милинка  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Hug
а за останалите много целувки на дребчовците
П.п Пролича си колко хора са съпричастни и сериозни.Пред компютъра е най-лесно и ние ще искаме всичко да ни е наред ами не става със седене и мълчане
Лека вечер

# 40
И аз се радвам, че се запознахме  Hug
Вярвам, че ще можем да променим нещо заедно, макар да сме малко. А ако някой реши да се присъедини, добре дошъл ще е.
 Hug на всички

# 41
И аз се радвам че се запознахме, надявам се следващия път да се съберем повече.
Надявам се и да успеем да променим нещата.Заради нас и нашите ангелчета

# 42
Мили,мои,толкова се радвам ,че се запознах с Вас,толкова се радвам,че не съм сама!
Поли,прекланям се пред теб,още не мога да повярвам,че си с нас без да имаш лична загуба...малко са хората като теб,които се отдават на важни каузи,без да са лично засегнати!Възхищавам ти се искренно и ти благодаря от сърце Hug
Силви,незнам какво да ти кажа освен,че съм влюбена в малкия Денис...от както съм се прибрала все той е пред очите ми,още чувствам как го гушкам...голям кеф...обичам го това дете!!!
Мърморанке,Нефертити,радвам се че най-после се запознах и с вас!Съжалявам единствено че малката кукла се плашеше от мен ,а че Шошко и той си поплака и не посмях да ги нагушкам...нищо другият път да ги инструктирате да не се плашат и плачат от мен,за да мога да ги намачкам!Странно,уж съм отгледала ревливо дете,а не посмях да се престраша с тях Laughing Както и да е ,нацелувайте ги от мен!
И последно,но не и по значение-не си помисляйте и за секунда ,че няма да успеем-ЩЕ УСПЕЕМ!Може да отнеме много време и нерви къузата ни,но НИЕ ЩЕ УСПЕЕМ!
Приятен неделен ден!

# 43
  • Бургас
Здравейте!
Радвам се, че сте организирали, макар и мини срещичка  Simple Smile
Ако някога се уговорите преди обед и през седмицата...ще успея, но през уикенда няма как. Други пък са точно с обратно на моите възможности. Ако не - поне се надявам на Нефертити да ми звънне за кафенце  Wink

# 44
  • на дъното
ksd_g Едно от нещата към списъкът което може да се добави е:
В спешен случай на транспортиране на дете от-до, болница-град да има винаги на разположение въздушен превоз,а не с хиляди уговорки и молби да ти предлагат линейка и то за твоя сметка /губи се ценно време/
Момичета помислете и дайте своите предложения за промяна на законите освен тези който вчера се споменаха.
.::Перличка::. Може би след малко време ще се възползваме и от твоята помощ  Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт