ЗА БУРГАСКАТА БОЛНИЦА...ПРОЧЕТИ

• 7 173
  • 68
  •   1
Отговори
# 60
ksd_g Честито и от мен  preggo Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Дано всичко мине лесно и спокойно.Не се притеснявай наистина и не се връщай на зад.Този път всичко ще е наред.Пожелавам ти лека бременост и едно здраво и силно бебче като теб  Hug  bouquet

# 61
  • София
Току що в МБАЛ-Бургас е починала още една родилка. Бебето е момиченце и е добре.

Аман бе...това не са лекари  #Cussing out

# 62
Току що в МБАЛ-Бургас е починала още една родилка. Бебето е момиченце и е добре.

Аман бе...това не са лекари  #Cussing out

nana ,какво пак е станало ?О Боже............

# 63
Чудя се какви лекари работят в Бургас.Жалко за майчето.Жалко и за детенцето.
http://www.ndt1.com/article.php/20091119132130595

# 64
От прочетеното  на мен поне  ми  става ясно, че родилката е починала вследствие усложнение от грипа .Или аз бъркам newsm78 .

# 65
  • София
От прочетеното  на мен поне  ми  става ясно, че родилката е починала вследствие усложнение от грипа .Или аз бъркам newsm78 .

Сега пуснаха официално изявление на болницата. Не пишат усложнения. Пишат, че родилката е била болна от грип.
Ама пак не са лекари, защото онзи ден неофициално такава информация разбрах за починалата Магдалена, че лошо ми стана.

# 66
  • Добрич
Боже, как пък все в Бурагас почиват?!?  В цялата страна има грип, а са съсредоточени смъртните случаи в Бургас?
Нямам думи просто......

# 67

Аман бе...това не са лекари  #Cussing out
много тъжно ,наистина.
А за лекарите няма да говора,нямам думи.

# 68
  • Бургас
 Да в цялата страна върлува грип, но пострадали са все бургазлии, ЗАЩО ли?! ЗАЩОТО ДОКТОРИТЕ СА НАЙ - НЕКАДЪРНИ.

Светла памет на момичето! 

и горкото бебенце сираче!

Общи условия

Активация на акаунт