Присъединявам се и аз 

Присъединявам се и аз 

Да си много здрава,обичана и ............всичко друго което си пожелаеш да бъде твое 
Обаче вчера да я бяхте видяли,във вихъра на беснотията-всичко беше "НЕ",пускаше ми се от ръката по улицата,катери се къде ли не,а вечерта беше успяла да падне и от люлката с баща й 

Не свързва думите още в изречение, но надявам се скоро и това да стане. Обаче много вика това моето дете
не казва така спокойно думичките кола, самолет и т.н, ами КОЛААА, САМОЛЕЕЕЕТ ама викане да видите - а никой в нас не е гръмогласен и не се вика, как да му обясня да говори тихо, постоянно му обясняваме и му показваме и му казваме - НЕ!!! то си вика
и защо не мога да си обясне

.
.
, но когато не стане нейното, аууу, тогава каво става - пищене, тръшкане реване по 30 мин, никой и нищо не може да е успокои и така докато сама не спре
.

Присъединявам се и аз 

еййй, голяма пустош тука 

А там яде, спи всичко точно 
Тука се съсипа да вали 

Ние бяхме вече навън и сега спинкаме 
Ама като си знам стоката, едва ли 
Яни и той онзи ден си разби устата. Удари се на един шкаф в кухнята без да го видя
Поду се малко, но... пак леко мина 
Без крем, без нищо - само шоколад 
Поне мирна малко,че от както е станала сутринта само дивее.Имам чувството,че като си е в къщи баща и и забравя всякакви граници,става непоносима направо 
Ама като си знам стоката, едва ли
Те са вече големички, скучни сме им
Сред деца е интересно имат си забавления, отношения...абе друго си е!!!
На две сватби съм, искам да съм във форма за роклички
Препоръчани теми