АВГУСТинската дружина за втори път рожден ден има!

• 17 581
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Пепи,честит рожден ден мила,да си жива и здрава,много здрави нерви ти пожелавам да си отгледаш бяса Hug Heart Eyes
  love001
Пепи,честит рожден ден мила,да си жива и здрава,много здрави нерви ти пожелавам да си отгледаш бяса Hug Heart Eyes
Е, няма такова пожелание  Joy Присъединявам се и аз   bouquet
smile3534  love001

# 91
  • Златна Добруджа
Здравейте,

Лъвице, ЧРД и от мен! Много здраве, спокойствие, любов, щастие и слънце в живота ти!

Искам снимка на бяса пък  Crossing Arms  Heart Eyes

# 92
Лъвче,Ч.Р.Д и от мен  bouquetДа си много здрава,обичана и ............всичко друго което си пожелаеш да бъде твое Heart Eyes

Ние бяхме на вън 3 часа.Доволно се поразходихме,поиграхме,порисувахме с "талебешилите"  Laughing и сега спим.Днес е един от спокоините и дни и на мен ми е така добре PartyОбаче вчера да я бяхте видяли,във вихъра на беснотията-всичко беше "НЕ",пускаше ми се от ръката по улицата,катери се къде ли не,а вечерта беше успяла да падне и от люлката с баща й ooooh!

Пива,ама и вашето си е било приключение ShockedНай-важното е,че сте здрави,другото се забравя Hug

Кроки и аз обожавам селският туризъмНай-любимото ми село,от всички на които съм била до сега е Боженци.Такова спокойствие и красота................

# 93
  • Germany
Здравейте пак, вече разчистих къщата, голямо пране беше и още толкова ме чака, но мога да се курдисам на компа докато Мони спи  Grinning

Ние сме добре, мони не си смуче пръста, много се гордея с това, беше ми голяма грижа. После веднага след като се отказа започна да говори с пълна сила - аз имах подозрения, че това смучене му пречи да проговори, защото пръстта му постоянно в устата и той не мислеше за друго. Сега знае всичко, повтаря ..изобщо провежда се диалог  Crazy Не свързва думите още в изречение, но надявам се скоро и това да стане. Обаче много вика това моето дете  ooooh! ooooh! не казва така спокойно думичките кола, самолет и т.н, ами КОЛААА, САМОЛЕЕЕЕТ ама викане да видите - а никой в нас не е гръмогласен и не се вика, как да му обясня да говори тихо, постоянно му обясняваме и му показваме и му казваме - НЕ!!! то си вика  ooooh! ooooh! ooooh! и защо не мога да си обясне  newsm78

# 94
Здравейте и от нас!

Лъвичке-Честит Рожден Ден! Бъди здрава, много обичана и щастлива!

Дезита-хубаво, е че Мони вече говори, а Перси изобщо не иска, толкова е далече от думичките, казва само 6, 7 . Имам чувството, че чак на 4,5 години ще проговори.
Кроки-с.Крън е страхотно местенце, моят съпруг има къща там, та на нея отсядаме като отидем. Има много забележителности в околностите, а Казанлък е просто фантастичен град. Така, че когато имате свободно време си струва да се разходите до там, може да посетите: Казанлъшката гробница, яз.Копринка, могилите, с.Шипка и руския храм, на 30 км. е с.Ягода със своя минерален басейн, Бузлуджа и др.

# 95
  • София
Честит рожден ден, Лъвче!
Да си жива, здрава и много щастлива!

Пиванова, голямо приключение сте имали на морето, но важното е, че всичко е завършило с щастлив край Grinning.
Или, стискам палци Яни бързо да оздравее Praynig.
За "Не - то", моята не го употребява и е горе долу сговорчива. Като й кажа, че нещо трябва да направи и го прави, дано и за напред да е така Praynig, но когато не стане нейното, аууу, тогава каво става - пищене, тръшкане реване по 30 мин, никой и нищо не може да е успокои и така докато сама не спре ooooh!.

# 96
Е, няма такова пожелание  Joy Присъединявам се и аз   bouquet

Mr. Green

# 97
Лъвичке

# 98
  Whistling еййй, голяма пустош тука  Whistling
  bouquet

# 99
Добро Утро  Hug

Whistling еййй, голяма пустош тука  Whistling
  bouquet

Така е да...ама временцето е яко вън  Heart Eyes

Моя хубавец е вече на ясла, много добре му се отразява, така се беше разлигавил последните днииии ooooh! А там яде, спи всичко точно  Peace

Друго ново при нас за сега няма..аз съм се заела с чистене докато го няма малчо, а аз съм все още във ваканция..

Поздрави на всички и весели рожденни дни ви желая   bouquet

# 100
И какво му е хубаво на времето TiredТука се съсипа да вали ooooh!

Поне татето е почивка,та ходихме на Райче за подарък до МОЛ-а и да си напазарувам необходимите продукти за тортата от ХИТ.Ивон обаче тази сецмица и върви на падания.Вчера се преби и си ожули колената,сега в МОЛ-а падна и си разби муцката.........добре я подкара като за начало на седмицата ooooh!

Аз сготвих едни мързеливи чушки с извара и сирене и това ще е за днес.Сега ще му ударим една дремка и едно бебеправене,то това време не става за друго Laughing

# 101
И в Русе времето е хубаво  Sunglasses Ние бяхме вече навън и сега спинкаме  Heart Eyes
фетица моля се Яни като тръгне на ясла и на него да му се отрази така добре, както на Неди  Praynig Ама като си знам стоката, едва ли Rolling Eyes
Ади от ХИТ ли си купуваш боите за тортата? Имам голям мерак аз да направя тортата за РД на Яни, но се очертава сутринта да яхнем колата и да се приберем в Русе да празнуваме и няма да има кога да я спретна  Rolling Eyes Но ще съм благодарна да споделиш от кои бои си доволна  Hug
А какво става с Димяни.. нещо се загуби Thinking
И да нацункаш малката бандитка  Heart Eyes Яни и той онзи ден си разби устата. Удари се на един шкаф в кухнята без да го видя  Rolling Eyes помислих, че си е ударил главата, но после видях, че тече кръв от устата ooooh! Поду се малко, но... пак леко мина  Praynig

Аз спретнах преди малко една много шоколадова торта, че така ми се беше прияла  Crazy Без крем, без нищо - само шоколад  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 102
Не мога да споделя от кои бои съм доволна,защото съм ползвала само едни,дето взимам от Метро,Мариета беше казала за тях.Нямам време да търся бои,пък и те сигурно се продават на едро,знам ли newsm78

От Хит си взех Машмарлоуз бонбонките,че няма да ми стигне времето да си правя фондана на 19-и,ще имам 3 ч на разположение да направя тортата,докато Ивон е на вън с баща си.Поне РД-то е от 17 ч и тортата ще е съвсем прясна.Купих си и поднос от там и разни други джунджуриики.Сега се чудя дали да я правя с шоколад или с плодове,но май ще е с плодове,че децата ще ядът предимно.Ще я направя с Ванилов крем,парченца прасковки,грозденце,бананче и отгоре фондана с украсата.Добре съм я замислила,ама да видим какво ще излезе. Mr. Green

За падането-Ивон се изръси на тези дето наподобяват мостчета в МОЛ-а.Така и не разбрах в какво се спъна на равното,ама горната устна и стана двойна.Добре че,някой зъб не отиде NaughtyПоне мирна малко,че от както е станала сутринта само дивее.Имам чувството,че като си е в къщи баща и и забравя всякакви граници,става непоносима направо Crossing Arms

# 103
фетица моля се Яни като тръгне на ясла и на него да му се отрази така добре, както на Неди  Praynig Ама като си знам стоката, едва ли Rolling Eyes
[

Ще му се отрази добре, сигурна съм  Peace Те са вече големички, скучни сме им Wink Сред деца е интересно имат си забавления, отношения...абе друго си е!!!

Ох какъв дъжд се изипа и тууууууууук... Ама нека е хлад, че аз още имам брутални спомени от "бременното ни лято" преди две години...

Отивам да хапна. И стига вече с тези торти и шоколади Stop  Crossing Arms Naughty На две сватби съм, искам да съм във форма за роклички   Blush

# 104
Ееееееее,Фети,че какво ти е на формата LaughingНа теб изобщо лепи ли ти се нещо някъде?

На мен пък Френското Тони ми се губи newsm78Някакви гости май щяха да имат,ама до кога беше newsm78Дано са добре и скоро на отчет да се явяват Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт