Май 2005- Тема 128

• 25 095
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро, morning kaffeetrmker_2
Май сега чак ще се развли времето,но от  мене   Nature Sunny

# 481
Момичета, в какъв магазин да търся преграда за леглото на Насито? Пробвах в магазини за мебели и в Хиполенд, не видях.
В на Весито (на Красони) стаята видях такива дървени прегради, обаче те май са поставени при сглобката на леглото? Виждала съм пластмасови подобни, пак на снимки.
Тази нощ малкия паднал от леглото и ме събуди плачът му. Ударил си кръстчето и много го боляло. Така ми каза в просъница. Та затова искам да му сложа преграда.

# 482
Ренка, в Икеа имат със сигурност, нашата е оттам. Виждала съм някъде, Комо ли беше, Айко ли? Или в Идеален дом??? не мога да се сетя!  ooooh!

# 483
Момичета, в какъв магазин да търся преграда за леглото на Насито? Пробвах в магазини за мебели и в Хиполенд, не видях.
В на Весито (на Красони) стаята видях такива дървени прегради, обаче те май са поставени при сглобката на леглото? Виждала съм пластмасови подобни, пак на снимки.
Тази нощ малкия паднал от леглото и ме събуди плачът му. Ударил си кръстчето и много го боляло. Така ми каза в просъница. Та затова искам да му сложа преграда.
Рени, да така е, нашата преграда е от мебелната фирма и може да се маха и мести на другото легло, Valia 77 имаше също такава преграда, питай нея, между другото и тя се загуби някъде  newsm78
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … bc78a05f7eb8ee016 виж това, но за мен е безумно скъпо, не може ли да попитате някой дърводелец да ви направи.
Времето днес е ужас  Tired

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 13:25 от Krasoni

# 484
Влизам само да се похваля, че ни приеха в градината, която искахме  newsm44 newsm68 newsm44
Ама как ми върви в тая Стара Загора, бееееее (а как не ми вървеше в тоя Пловдив, ако знаете, ебаси куцуза, братче  Crazy)
Имаме си тука котка, а от днес ще си имаме и куче-кокершпаньолче бебе, няма нужда да ви казвам, че лапетата полудяха  smile3508
Ще си купуваме и едно парцелче отсреща да си правим отделна овощна градина, и ей ме на-първа земеделка  Flutter
Айде, отивам да печем чушките, правим си зимнина, после ще ви покажа мазето с бурканите Whistling

Уф, къв съм егоист самозаслепен... Деспинка, честито ти ден рожден на патерица! Да си жива и здрава, и домашните да са ти живи и здрави, всичко друго е маловажно...  bouquet
Ренка, съжалявам за преживяването ви, Ники доста пъти е падал  Blush Преградите са около тази цена пластмасовите, ако не ви устройва, наистина по-добре поръчайте една дървенка. Целувки на малкия герой Наси  Heart Eyes

# 485
Мерси за отговорите, момичета!
Снощи татито нареди два стола до леглото, подпря стария матрак като стена, да не се удря през нощта като се върти и решихме проблема. 100 лв. не ми се дават за тази глупост, честно. Освен това като гледам как е закрепена, ние няма как да я сложим, защото леглото ни няма рамка, в която влиза матрака. Някой ден ще кача снимки да ви покажа стаята.

Голяаам студ днес, ужас!

И Кремито, и Криси се загубиха. Дано да имаме хубави новини от тях!!!

# 486
  • Варна
Стискам палци на Креми и Криси. Да ни зарадват по-скоро с добри новини.
Рени и моите са падали. Детелина особено и трябваше време да се научи да не пада. Сега за малкия сме подпрели едно кресло до леглото ми и понеже е от старите, големите е почти колкото него, така че и да се върти има какво да го спре. Радвам се, че сте измислили решение. Нали знаеш сиромах човек, жив дявол.
Дианка, как е Любачето.
Всички болнички бързо да оздравяват. Hug
Тая сутрин Детелина ми обяснява как не искала да облича яке. Да ама като излезе навън и видя студа си промени мнението. Wink

# 487
Августа браво.
Деспина и ние имахме същия проблем,не искам яке, не искам шапка ,ама като излезе... cold

# 488
  • София
Голям клинч настана!
Ема я облякох с пухенката, ама нали съм шматка, забравих да и сложа шапка  Laughing

# 489
Мда, студ си е  Sad Дори преди малко забелязах да прехвърчат някакви снежни подобия -  съвсвм лека сугращица
 Ние с Момчил пък сме домашни, защото пак кашля като магаре и вчера не сме си подавали носа навън, но днес ще трябва поне до магазина да слезем ...
Има ли новини на бебешкия фронт ?

Да кажа и аз за преградата. Поръчахме на дърводелеца, който е правил креватчето, дъска в същия като креватчето цвят, около 20см висока и колкото кревата дълга. Татито я сложи отпред и няма никакви грижи - Момчил е като в кошарка. Друг е въпроса че трябва вече друг креват да купуваме Wink

# 490
Ей, студ, но поне слънце грее  Grinning
Пателинка, дано Момчил се оправи бързо!

майчета, стискайте ми палци: днес с Марти ще ходим на зъболекар (пак) и ще му правят нещо - отпреди повече 2 месеца падна 2 пъти лошо на предните зъбки. Текна малко кръв, успокои се човека. Но след 2 седмици случайно видяхме, че на венеца над едното зъбче има бяло мехурче, от което излезе гной, като го натиснах. Ходихме на зъболекар, правихме снимка - трябваше да изчакаме, за да се види има ли развитие. Е, развитие има, зъбчето се (само)умъртвява?, почна да тъмнее, пак има такова мехурче на венеца. Изводът беше, че няма какво да чакаме, трябва да се прави. Всичко това е за първи зъб отгоре! Май е вaжно дa се оправи, за да не бастисаме постоянния (зародиша).

Дано не го боли, че иначе не знам как ще си отвори устата!  Praynig  Sad

# 491
Момичета, влизам да ви се похваля, че от 08.10 станах майка на Лора с тегло 4140 гр., 53 см.  Laughing

Вече сме в Бургас и двете сме ок. Аз съм голяма шматка, мислих, че съм пратила смс на Катка, а тел. ми забиваше от време на време и ще съм я пропуснала, че моя е малко старомоден и му трябва време за размисъл. Раждането не беше в рамките на нормалното, имам шевове, но като гушнах здравото бебе забравих за всичко. Марти за сега се държи геройски, не показва грам ревност, дано и така да остане. Снимки ще кача по късно, че отивам на лекар да си оправя болничните.

Някой знае ли как е Криси?

# 492
  • София
Ехееее, Креми! Да ви е жива и здрава, Лора!  Heart Eyes
Ще искаме и снимки да видим скоро, нали знаеш!

# 493
Кременче, честита дъщеричка! Тя голяма мацка се е родила. Да ви е жива и здрава.  Hug  bouquet

# 494
Благодаря ви момичета!

Бебето е като отгледано с тез килца Simple Smile

Красони, в едно село сме до Стара Загора, на 4 км-така хем сме близо до града, хем сме си на село Grinning

Августа, да не сме станали селски? Мъжът ми има къща в Богомилово. За друго близко село не се сетих на първо четене.

Общи условия

Активация на акаунт