Отговори
# 165
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Добро утро,
мерси на Деси за кафето и на Миа за закуската и настроението.

Миа,разгледах блога ти,много настроение лъха от него.Радвам се,че си толкова позитивен човек,бих искала да познавам повече хора като теб.Без твоите постове,денят не е същия. Hug

Десита,малката е добре,вчера не е имала Т,не знам какво беше това чудо за 1 ден.Малко се поразлигави покрай проблемите и понеже сега не е на градина,но здраве да е.Сега ще и обърнем повечко внимание,че после с бебето ще ни е по-трудно.

Nadejdata_08,много неприятно,че си натъртила дупето,но няма страшно за бебче.Вече натежаваме,мен ме е страх да с претегля,но поне 7-8 кг тежат вече.

Най-накрая снощи се спа спокойно след тези жеги,то не се издържаше.
aneta24 ,нещо напоследък за Окръжна не чувам хубави отзиви.Едно момиче наскоро загуби бебето си,починало в корема и.Да не ви разказвам историята,че ще ви страсирам,но за мен е лекарска небрежност.
Но ние вече обсъждахме болниците,за всяка има положителни и отрицателни отзиви,така че няма какво да даваме категорични мнения,всеки сам решава.
Ако не си видяла,днес има срещичка в Пловдив,ти не си далеч,ако можеш,заповядай.

комикс,как е малката Борислава,зарадвай ни с добри новини  Praynig
Слънчев и прохладен ден от мен.

# 166
  • София
Добро утро,
мерси на Деси за кафето и на Миа за закуската и настроението.

Миа,разгледах блога ти,много настроение лъха от него.Радвам се,че си толкова позитивен човек,бих искала да познавам повече хора като теб.Без твоите постове,денят не е същия. Hug

РАДОСТ: Цитирам те .. Embarassed и аз се питам по някога " хм Мия къде се губи" Crazy

Аз отивам да си сменям докито..много ме ядоса  #2gunfire

# 167
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Кики,какво става с теб,всичко наред ли е ?

# 168
  • Пловдив Белащица
...Васи, да, в UK  живея. ...

Ами щото аз точно от Англия си накупих три панталончета за бременни. Двата бяха от намаленията на Мадъркер - едно памучно розово до коляното (10 паунда) и едни дънки дълги, които могат да се навият до под коляното с копчета (16 паунда), както и един панталон от H&M пак от намаленията, бял 3/4 (10 паунда). Много са ми удобни и трите, особено панталона на H&M.

# 169
Ленка готов-картоф( hahahaкакто се казваше в едно детско филмче с картофи).Само че съм ти оставила страия ник в скоби че да се знае...ако нямаш против ако не..ще се махне..
Благодаря,Миа newsm51 smile3525 newsm51
Хубаво ,че си ми оставила и стария ник.Не се бях сетила за това Embarassed
  love001  love001  love001

# 170
Деси, мерси за кафенцето! Аз нали съм си поспаланка и сега си го пия! Simple Smile
Мия мерси за песничката!
Наде сигурно си се уплашила! Аз откакто съм бременна два пъти падам вече и веднага тичам при доки , но той каза че бебчето е по-защитено, отколкото си мислим. Важното е че сега си добре! Hug
Стейси ние сме с теб , мила! Всичко ще бъде наред!  Hug
Комикс дано с всеки изминал ден е по-добре малката принцеса!  Praynig

# 171
Здравейте мамчета! Ще се радвам да се присъединя към веселата ноемврийска компания. Това ми е първа бременност и много се вълнувам. Термина ми е на 28-ми ноември. На всички желая живи и здрави пухкави бебенцаSimple Smile

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 13:37 от Alissa

# 172
Добре дошла, Alissa !Лека бременност до края!

# 173

Alissa добре дошла в нашето голямо ноемврийско семейство   welcome

# 174
Alissa добре дошла   bouquet
http://www.bebeshkoime.info/index.php
Ох, много се посмях с тези имена  Laughing Христозорнициан, Вулю, Гънчо  Laughing
Идеи за хубаво мъжко име, започващо с Д  newsm78
Пак ме подхвана тази тема  Crazy

# 175
Идеи за хубаво мъжко име, започващо с Д  newsm78

Даниел, Давид, Деан, Денис това се сещам  newsm78

# 176
Страшно много харесвам Даниел, но мъжа ми се казва така. Ако първото име е с Д ще е много благозвучно. Фамилията е много рядко срещана, ако не единствена и затова искам първото име да е ясно и не дълго.
Например Диян (не ми харесва особено, давам го само за пример) но започват да питат "ама как се пише?" Диян, Деян, Диан и т.н. А както чуят фамилията всички реагират: "КАК"  Mr. Green
Не ми се иска да наказвам детето си всеки път, когато го питат за трите му имена да обяснява половин час кое как е и да се принуждава да раздава визитки  ooooh!

# 177
Страшно много харесвам Даниел, но мъжа ми се казва така. Ако първото име е с Д ще е много благозвучно. Фамилията е много рядко срещана, ако не единствена и затова искам първото име да е ясно и не дълго.
Например Диян (не ми харесва особено, давам го само за пример) но започват да питат "ама как се пише?" Диян, Деян, Диан и т.н. А както чуят фамилията всички реагират: "КАК"  Mr. Green
Не ми се иска да наказвам детето си всеки път, когато го питат за трите му имена да обяснява половин час кое как е и да се принуждава да раздава визитки  ooooh!

Нали знаеш колко е модерно да се кръщават децата на родителите си сега, особенно момчетата на бащите си. Аз лично харесвам тази тенденция и ако имам момченце един ден със сигурност ще го кръстя с името на мъжа ми. Естествено тази схема не важи за глупави имена, но в такъв случей може да се ползва само първата буква....
Аз също много харесвам това име Даниел и ако бях на твое място щах да действам смело  Mr. Green
И все пак както си решиш  Hug

# 178
Аз да добавя, че съм у дома вече (особено за Люлинските мами:) а отскоро посещавам и лекциите на списание "9 месеца".
Някой възползвал ли се е от инициативата им "отворени врати" и помогна ли ви при избора на болница за раждане или сте избрали своя лекар а не болница?! Моята лекарка не изражда и ще трябва се насоча нанякъде.... newsm78

# 179
sunshine*uk  мисля си го аз това, но ще видим  newsm78
мерси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт