Плодове и чай с мед - 36 част

• 39 536
  • 761
  •   1
Отговори
# 195
Момичета имам въпрос ! Какво мислите за кратки курсове на плодуване  Simple Smile например 3 дни плодуване и после 2 дни захранване  и 10 дни почивка ... Мислите ли , че ще има някакъв лечебен и отслабващ ефект?
 Simple Smile  Благодаря   bouquet
Всеки курс е полезен, дори и краткият. Hug
Но ако искаш по-пълно очистване е разумно да напарвиш дълъг курс и после кратки поддържащи.
Разумното хранене между курсовете се разбира от само себе си.

# 196
здравейте
вчера не показа кантарев нищо явно заради цикъла сега ще задържам. дано после ме зарадва. Praynig
лек и спорен ден

# 197
MiqS, за пречистване е задължителен 20 дневен курс. Ако е само за сваляне, 10 дни е напълно достатъчно, даже и 5, защото след 5 ден започва забавяне в свалянето. Така че ако целиш отслабване - малко и на често, пречистване - 2 пъти годишно по 20 дни.

animari , трябва да се радваш и на сваленото до тук. Все пак има застой, знаеш. Аз 1 кило го свалях 1 седмица  Shocked (е, поне го преборих де). Въпреки че те разбирам. Когато имах 25 кг за сваляне и сваля 5, изобщо не се радвах, защото на фона на оставащите 20 са нищо  Close Важното е да задържиш постигнатото и лека полека ще пребориш всички  Hug

# 198
  • Балчик
Здравейте, момичета. Днес ми е 13 ден, нищо не съм свалила от последния ми похвал- 70 си стоя. Не падам в желаната категорият 60, но се радвам че и това постигнах. Задържането също е добре. Но аз май я подкарах през просото, вече чай не пия, само вода. И плодове ям не по час и по грамаж, когато ми се прияде безразборно. Даже смесих 2 вида плод на едно хранене. Този път обаче гладуването е с цел сваляне, не пречистване- така че не мисля, че е фатално. Не вярвах, че ще ми омръзне да ям диня- много я обичам, но се случи. Повярвайте ми, за 12 дни ми писна от нея и поисках и други плодове. С удоволствие си хапнах праскови.

# 199
Днес ми е втори ден и определено има напредък, кило  и нещо хвръкна.
Не бързам обаче да се радвам, важното е да продължа с плодовете и да издържа възможно най-дълго.
Успех на всички!

# 200
Джемма ,a kaто ядеш повече от килограм плодове отслабваш ли?Щото на мен ми е трети ден,не пия чай и ям по повече от килограм плодове,че нещо не мога да се огранича .Не съм се мерила,но малко ми се прибра корема.Аз съм 77кг и ми се ще по-бързичко да свалям,ама като ям повече от кило,та се чудя...

# 201
да и аз щях да питам пречи ли че хапвам някои дни повече от 1кг плодове

# 202
Не пречи, ако плодът съдържа повече вода-диня, портокал, макар че не му е сезона и други.
Банани не са желателни, от тях ако сте само на плодове няма да напълнеете, но няма и да свалите или ще сваляте бавно- изпробвано е.

# 203
  • Балчик
Джемма ,a kaто ядеш повече от килограм плодове отслабваш ли?Щото на мен ми е трети ден,не пия чай и ям по повече от килограм плодове,че нещо не мога да се огранича .Не съм се мерила,но малко ми се прибра корема.Аз съм 77кг и ми се ще по-бързичко да свалям,ама като ям повече от кило,та се чудя...

Не отслабвам, нали това съм написала- от няколко дни си стоя все на 70 кг. Повече от кило ям само диня, други плодове -не. Но съм си доволна на това, което постигнах и дори и да не сваля повече. (а все ще сваля поне 1 кило още имам още 7 дни + 10 захранване).

Живот и здраве предвиждам за януари трети път да направя дълго гладуване и след това само кратки поддържащи. И веднъж годишно по едно 20 дневно. За целта обаче трябва да задържа сега тия 70 кг. И на третото гладуване крайната, окончателната ми цел е да стана между 60 и 65 кг. Колкото толкова.

# 204
Аз днес съм 0,5 кг по-малко Whistling Утре се оказа, че ще пътувам извън страната, а мислех да започвам захранване...там няма да стане таааа ще удължа плодуването с още седмица...какво да се прави..неволя  Laughing Това му е лошото на захранването..прекалено претенциозно...нищо..току виж съм стигнала и заветните 70 до тогава  Sunglasses Отивам да стягам багажа, на вас - успешни дни  Hug

# 205
 newsm10  ooofff  приятно пътуване и изкарване !
 smile3525 Благодаря за отговорите момичета
Мисля да почна с по три дни плодуване и един захранване и 10 дни почивка няколко пъти и след това ще пробвам 5 и после 7 дни плодуване... страх ме е от захранването че ще се отприщя да ям и после няма спиране  Sick
Успех   bouquet на всички

# 206
  • София-в сърцата на моите деца
 Hug

# 207
  • Балчик
Здравейте момичета. Днес ми е 15 ден и още съм си 70 кг, не мърдам и това е. Вчера изядох 2 ябълки, 3 праскови и диня за целия ден. Със сигурност надхвърлих 1 кг.  Laughing

# 208
Привет и от мен мацкиииии ,

днеска ми е първия ден , на 2 резана диня съм , 1 круша и 1 малка праскова (не знам дали съм надхвърлила 1то кило - сигурно , тия дни ще си взема електронна везна и ще влизам в релсите Simple Smile))

хайде успех на всички :Р

# 209
Днес ми е 4 ден, не знам колко килограма съм, понеже батерията на кантара падна.
Утре като купя, ще стане ясно.
Но факт е ,че дрехите стават широки.
Не ми се яде, дори изкарах лунната диета и не ям нищо от вчера сутринта.
Утре пак на плодчета и на Мадонаааааа! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт