Плодове и чай с мед - 36 част

• 39 536
  • 761
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте !
Направих 20 дневно гладуване при Емилова , което приключи на 9 май , после 10 дни захранване .
Свалих 10 кг , до момента успях да ги запазя и да сваля още 4 кг .
Минали са точно три месеца и от днес стартирам ново гладуване .
Не знам за колко дни , но ще са над 5 ... целя се в десет .

# 181
здравейте и от мен   bouquet
да се отчета след нарушението миналата седмица започнах пак но свалих само вдигнатите 1.5 кг. така че за сега не съм свалила повече килограми. за сега задържам свалените до тук 6. Дано да има още  Praynig Praynig
лек ден   bouquet

# 182
  • София
Здравейте отново и от мен, мили момичета.
След като миналата седмица се провалих, от днес отново съм с вас и този път твърдо решена да се справя с тези 3 - 4 кг. Докато не ги махна - няма спиране.
От 5ти септември сме на море и не мисля да се срамувам от в момента огромния ми корем  #Cussing out
Надявам се да ме приемете, въпреки и гузна.
За днес отчет : едно кафе с мед, малко диня, една ябълка. До довечера планувам още една ябълка и още малко диня.
Да ви питам - на какво мнение сте за сушените плодове и доматите? Хапвате ли или не?
Ми това е - силно се надявам този път да успея, защото в противен случай ще умра от срам пред вас от безволевата си, лакома личност.
Лек и отслабващ ден и най - вече вечер БЕЗ прегрешения.
Много  Hug на всички.

# 183
iliqnska, ям домати всеки ден. Позволено е. А сушени плодове...ами не е много препоръчително. Но ако ще се ядат, то поне да са сини сливи. Даже сутрин е добре първото ядене да са накиснати сини сливи, ако има проблеми с  smile3550.

# 184
как издържате бе сладури, на мен за 2-3 дни и ми е омръзнало  Sad
ох, имам още 8кг да свалям, но...мъчна работа; напазарувам повечко плодове - вземат ,че се развалят; напазарувам по-малко, върна се от работа - те свършили и айде каквото има в хладилника  Blush вие поне ме кефите, че успявате !!! поздравления!!!!

# 185
може ли стууден чай нести или на радулов часовете не ги спазвам и когато мога пия чай днес ми е 8 ден

# 186
Nestea да кажем , че само името му е за чай - не ти го препоръчвам , ако търсиш освен отслбващ и лечебен ефект .
Направи си чай от билки ...

Днес успешен първи ден - 12 сини сливи , грозде 1 кг, 1 ябълка , два чая  с мед .
Чувствам се добре .
Съжалявам , че нямам време и енергия да спортувам всеки ден , както при Емилова , но това е положението да спазваш този режим и да ходиш на работа , не е като 5 звезден хотел на морето .  Rolling Eyes

# 187
Здравейте! Не ми върви много гладуването този път - предишния път бях много стриктна и не допуснах никакви отклонения. Този път си похапвам доста домати, даже и по малко суров белен слънчоглед. Кафета пия по 2 на ден. Обикновено след първите няколко дни вече не ми се пие кафе, но сега не е така. Изобщо карам доста лежерно плодуването. Имам да сваля още 4-5 кг максимум. Вече съм на 5 ден, свалила съм 1 кг. Планирам около 20 дни, но времето ще покаже какво ще се получи.

# 188
  • някъде там
7 ден глад   -4 кг   newsm68 Много съм щастлива   бях 61 сега 57 целта е близо 54  но няма да стане от първият път .Ще гладувам 10 дни и после по един седмично за да достигна желаното тегло  Simple Smile

# 189
здравейте момичета
браво на всички вас  Peace  smile3501
аз след провала засега съм само -0.5 кг. До тук общо -6.5 ама има още мнооооооооооооооого.  Weary
На мен лично когато съм на работа ми е по лесно да спазвам режима. Събота и неделя е по кофти защото се налага освен дежурните ястия да правя баница, мекички, сладкиши и изкушението става огромно smile3505.
да се похваля в4ера бях за първи път на йога. хареса ми. мисля да продължа.
лек и спорен ден.  bouquet newsm51

# 190
  • София
здравейте момичета!
Бележа начало на втори ден - стриктна съм Simple Smile за сега  Mr. Green
ooofff благодаря за разяснението - довечера и аз мисля да хапна едно доматче, че само сладки плодчета ми идва в повече.
Не съм се теглила - не искам да се разочаровам. Но утре сутринта ще събера цялата си смелост и ще скокна на кантарчето Simple Smile
Ще споделя с вас, разбира се.
И аз като съм на работа ми е по-лесно да спазвам режима. Иначе вкъщи има много изкушения и трябва два пъти повече воля.
Стана дълго - оставям ви за сега. По - късно пак.
Много минуси на всички и успешен слънчев ден.

# 191
Здравейте !
Направих 20 дневно гладуване при Емилова , което приключи на 9 май , после 10 дни захранване .
Свалих 10 кг , до момента успях да ги запазя и да сваля още 4 кг .
Минали са точно три месеца и от днес стартирам ново гладуване .
Не знам за колко дни , но ще са над 5 ... целя се в десет .

Ето с този оптимистичен пост започвам днес.  bouquet
Първи ден, цел... поне 20 дни, колкото кила се махнат толкова. Ако са повече, няма да се разсърдя.
Хайде успех на всички! Hug

# 192
  • Варна
Здравейте и от мен аз моята фаза със захранването набързо я минах днес трябваше да ми е 4 ден а вече хапвам доста неща който не са разрешени 341uu но  по-малко. Захванах се разделно хранене. Засега устискам свалените 7 килограма. Дано с този вид похапване  до нова година стигна заветните 60кг. Записвам се и да спортувам водна аеробика, което е допълнителен стимул на килцата ми. Устисках 20 ден на плод и на чай ама ей на накрая се сгромолясах със захранването  Embarassed
На всички новодошли горе главата ще се справите  Hug

# 193
здравейте на всички  Hug успех и много минуси   bouquet

# 194
Момичета имам въпрос ! Какво мислите за кратки курсове на плодуване  Simple Smile например 3 дни плодуване и после 2 дни захранване  и 10 дни почивка ... Мислите ли , че ще има някакъв лечебен и отслабващ ефект?
 Simple Smile  Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт