Плодове и чай с мед - 36 част

• 39 536
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
Ето ме и мен в края на четвърти успешен ден  Whistling  

Много ми е приятно и имам страхотен прилив на енергия! Кожата ми взе да се пооправя, но не мисля, че на килограмите нещо им е станало.  Rolling Eyes  Е, ще изтърпя още някой друг ден и накрая ще пиша резултата. Глад не усещам, но имам апетит и пак се въртя около сиренцето. Сега изядох един банан и ябълка и се надявам това да е за днес и да не се изкушавам!  Praynig

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 20:55 от lili_lu

# 436
Привет момичета. Аз днес съм само на 2 ябълки, но чая си го изпих. Днес толкова бързо ми мина времето, че чак в 5,30 се усетих, че нищо не съм хапнала.

lili_lu вярно е , че колкото повече килограми имаш да сваляш-толкова по-бързо падат в началото. Аз започнах да свалям след 11-я месец от раждането. Преди това нищо не ми влияеше, но сега съм много доволна. Днес кантара отчете -600гр, но малко ме съмнява, малката по едно време го ползваше за играчка и мисля, че вече не е много точен. Но съдейки по дрехите имам голям напредък Simple Smile

Лека вечер и утре кантарчетата да ви зарадват  Hug

# 437
Браво svetlag! Успешен утрешен ден от мен  Simple Smile

# 438
Здравейте на всички плодуващи! На плодове съм от 14.10. и се чувствам страхотно! Проблема е, че по ред причини днес направих нарушения и не знам дали да продължавам с плодуването или да започвам захранване. Ще се радвам, ако ми отговорите. Поздрави и успех на всички!

# 439
Здравейте от мен!   bouquet

Много успешен пети ден, но мнооого изкусителни неща имах под носа и така се радвам, че не се дадох!  Simple Smile Беше много трудно, но мисля, че още два-три дни мога да изкарам! Вие как сте?

Проблема е, че по ред причини днес направих нарушения и не знам дали да продължавам с плодуването или да започвам захранване.

Чари, аз не съм толкова добре запозната с плодуването, но би било интересно какви нарушения си направила...

# 440
Здравей Чари Simple Smile И аз съм на режима от 14.10. Ако бях аз бих плодувала още един-два дни и след това да започна захранването. В интерес на истината незнам как е по-правилно.  Blush
Ох и мен  вече започват да ме съблазнявар разни неща-искам ей така само малко да си кусна, ама като се сетя само колко време съм се ограничавала ми става съвестно. Другата неделя сме на рожден ден на свекъра и какво ще правя...нямам идея. МИсля да започна захранването в понеделник-вторник, че да съм вкарала повечко нещо и поне да хапна малко салатка, че има да ме подканят и ръчкат през цялото време...а аз много мразя така.  Crazy

Лека вечер и казвате кой накъде е с режимчето Heart Eyes

# 441
Другата неделя сме на рожден ден на свекъра и какво ще правя...нямам идея.

Кажи, че имаш проблем със стомаха и хапваш само леки неща Wink

# 442
  • някъде под слънцето...
Шест дни на плодуване до тук равносметката е 4 килограма....темпото на сваляне, започна да спада.....
Чари
не знам какво да ти кажа...., може би зависи от прегреШението... на мен досега не ми се е случвало да правя фалове и аз като svetlag като си помисля  колко дни съм прекарала на диета ми се изпарява желанието за каквото и да е ....
svetlag, когато съм била на плодуване и се е налагало да  ходя на гости или ресторант, съм предупреждавала че съм на диета...обикновено хората са ме разбирали...В ресторант в България на времето(97 година) алтернативата беШе само плодова салата(без разни сладоледи и сметана) или ягоди със сметана(но без сметана) няма да ти казвам какви физиономии са правили сервитьорите  Mr. Green
Предполагам че сега положението е по добро
Тук съм поръчвала плодове(на коктейл парти е лесно, там сам си избираШ плодовете) на банкет е малко по кофти, заЩото няма как да ти сервират десерта преди първото и второто(тук организацията е желязна и най много ако не обичаШ агнеШко например да ти го сменят с риба или пиле, но да ти сервират десерта с предястието само заЩото плодуваШ абсурд,)  но  пък  стоически гледаШ в страни от чинията докато ти я приберат  Mr. Green
лек ден на всички
 Hug

# 443
Много благодаря за съветите момичета Simple Smile Те знаят, че плодувам и затова мисля да се спра на плодова салата (хич не се и сетих за тази алтернатива), а и то няма да е знае кой знае какво, така, че мисля, че ще го преглътнат  :mrgreen

Ох, днес кантара не показа минусче...ще видим утре как е,когато е и края на плодуването и ако пак нямам минус направо започвам да захранвам. Равносметката дотук -8кг.

Hug

# 444
Да се оплача- днес ми е 5-ти ден, а минусът е само 2,5. Един ден свалям, на следващия си ги връщам и то като ям по 3 плода на ден. Помагайте!!!

# 445
  • някъде под слънцето...
Не гледай кантара, ако можеШ се тегли през ден, но спазвай стриктно полудаването... Резултатите няма да закъснеят.....Може би при теб процеса започва малко по  бавно....., но всичко Ще се нормализира..

# 446
Благодаря ти за подкрепата,sl

# 447
Здравейте момичета!  Hug

Днес ми е шести много труден ден  ooooh!  Само едни сладки и кексове ми се въртят вкъщи, а да не говорим как ми миришеше следобед на пилешки шницел  Crazy  Успях да се въздържа, но не успях да спазвам часовете и хапнах много повече плодове от последните няколко дни... Мисля, че все пак е добре, че устоях на изкушението  Grinning  Ех, преживях уикенда  Whistling

Аз постигнах горе-долу целта си- чувствам се много добре, метаболизмът ми се позабърза, лицето ми е свежо, а за килограмите ще пиша във вторник.. И на мен ми е любопитно. Мисля и утре да плодувам и от вторник да започна със захранването. Ще ми е за първи път и се надявам да издържа поне 5 дни...

Lo1  Горе главата! Може да са течности, които в момента тялото задържа! Опитай да не се теглиш всеки ден защото така само се притесняваш излишно  Simple Smile

svetlag
 -8 килограма е чудесно постижение! Възхищавам се на волята ти!

sl  Представи си само колко порции масло са 4 килограма! И ти си ги махнала за само 6 дни! Браво!

# 448
Поздрави на всички и благодаля за съветите!  Grinning  bouquet
lili lu... нищо не пропуснах от всички възможни нарушения /без алкохол,кафе и цигари,разбира се/...
но в съвсем символични количества...сега като се замисля може би си нашашках повече, отколкото трябваше. още повече,че откакто плодувам не пуша и не пия нито кафе, нито какъвто и да е алкохол...

svetlag, напълно те разбирам. Вчера ми се наложи да гледам гузно защо пия само ... вода... това са най-трудните моменти. Стискам ти палци да се справиш...

# 449
Да се оплача- днес ми е 5-ти ден, а минусът е само 2,5. Един ден свалям, на следващия си ги връщам и то като ям по 3 плода на ден. Помагайте!!!

Важното е да не спираш!
мисля, че можеш да ускориш отслабването с кардио - по 1 час на ден /най-добре сутрин, защото тялото гори повече мазнини/, парна баня или сауна. На мен парната баня ми е по-приятна и ходя поне 3 пъти седмично.Фитнеса е всеки ден...
не мога да кажа колко килограма съм свалила /изобщо не се претеглих/, но вече ме е срам да нося панталони и дънки отпреди плодуването... заприличах на Мис широки гащи  Simple Smile Желая ви същото!

колкото до нарушенията... нищо лошо не ми се случи... продължавам с плодуването поне до вторник.

Желая на всички идната седмица да е успешна и щастлива! Hug

Общи условия

Активация на акаунт