За ФЕВРУАРСКА среща иде време- най-накрая ще се събереме

• 9 834
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
ДАНЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива, здрава и много щастлива!

Честити месечинки на бебчетата, родени на днешната дата!

Наде, мерси за диетата! Аз едва ли ще я пробвам  Confused , на мен ми дай шоколад и банички и не ме търси. Пък после защо ми бил дебел г*за?  Embarassed  А за My Toys, сега ще разгледам и ще ти пусна линкове на пощата, ако искаш и паричките ще изпратя веднага!  Peace

Ками, и ние имаме това матраче, струва 23 лв от Хиполенд и идеално пасва на сгъваемата ни кошара, а тя е тази  http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5038

Мими, какви красоти прави твоята мама, влюбена съм  Heart Eyes ! А за количката си права, че са много тежки! На моята й се скъса чантата и кошницата за багаж и хич не съм доволна  Cry ! Та, може и аз да се ориентирам към някоя лекичка и удобна!  Hug

Фокси, мерси за сайта, сега ще го разгледам!   bouquet

# 241
Алхимиче, ти се справяш геройски с двете дечурлига. Колко голям е къдрокосият бандит? Аз, доколкото си спомням, е близо до възрастта на Дарко, но явно е по-послушен от моя човек  Simple Smile

Еми, не те ли е страх, че малкият може да се преобърне в коритото, докато оправяш каката. Какво ти е коритцето? Ама че и въпроси задавам  Embarassed Явно аз съм бъзла, ама Руси се върти напоследък дори и в количката и нямам мира дори и навън. Носим се и бутам количката, а Дарко като е с колелото, просто става весело навън  Party

Ками, аз също ползвам това дюшече за път, много е удобно, съвсем обикновено - дунапрен.

# 242
  • София
Gall, да си призная не бях прочела Wink Но не си ме обидила, най-малкото защото в общи линии си права..
За себе с казвам, че когато съм се цедла за банката спецално не съм пила бира поне 12 часа пред това, други протвопоказаня не знам да имам Simple Smile
МОже б не бих била толкова стриктна, ако не бях прочела, че кърмата се дава предимно на недоносени дечица, които просто нямат друга алтернатива.
Затова и ми беше кофти когто се съгласих да давам една част на позната, чието бебе освен че е по-голямо от нашите, тя си има супер кърма и просто вече й беше писнало...
То де факто тоа беше първата крачка към спирането...

Диде, харесвай си, ама пари още не... другата седмица ще е Simple Smile

Отивам да ям салата без нищо Grinning

# 243
Гал,Едо е на почти 5(ноември ще ги навърши) да ти кажа хич не е от послушните деца,даже е бая разлигавен,но аз имам много силен коз Winkкато вземе много да ми лази по нервната система и веднага му казвам да се обува и да тръгва към детската Twisted Evil и следващите 20-30мин е ангелче.Понеже сме му казали че е спасен от детската до септември,и съм му обяснила че когато паднат листата на дърветата тогава пак ще ходи при гадните деца(така казваа той) днес го гледам един такъв много унил.Питам го какво му е ,а той милия с най-жалния поглед ме поглежда и ми казва ''листата падат'' умрях да се смея JoyТо от бурята вчера и дъжда в двора са попадали малко от листата и нашия решил че е дошла есента Mr. Green

# 244
Галче, ми то и Борко се върти, ама честно казано не ме страх, защото го слагам до мен в коиртото на пода  и дори и да се врътне ще съм бърза и яростна Mr. Green( то да не става де Praynig)
Миме, не знам вирус ли, що ли е, нямаме температура и дано да не вдигаме, според мен сме настинали Rolling Eyes
Говорите си за диети, аз не знам дали споделих, че пазих една седмица диетата та Скарсдейл, много съм доволна, смъкнах три килограма, без да гладувам и без да ги възстановя след това. Даже си мисля, че ако я бях пазила две седмици, както си е по принцип, щях да смъкна 6-7кг., ама един рожден ден ми развали дисциплината и оттогава ха днес да започна, ха утре и така все отлагам. А ми трябва да я пазя само една седмица, защото имам 3-4кг. за сваляне още Rolling Eyes

# 245
Карбо, благодаря за диетката  bouquet

# 246
emym-дано бързо да се оправяте и да не заразите малкия.
Моята кукла днес е направо ужас, друг път не е мрънкала толкова, но не сме излизали и може за това да е, сега се наяде и заспа-малко мир да има.
Ох, незнам как смеете да оставяте малките, нашите баби я искат да оставяме при тях да преспива, но до сега, само за няколко часа съм я оставяла, но през нощта немога, като я знам как реве като някой се опита да я приспи-иска мама  Laughing, а пък и да си призная ми е драго че мен си търси, но пък и това не е много добре, че никъде неможем да отидем винаги сме 2+1.
Вече нямам търпение за срещата.
 Hug

# 247
Фокси,сега ще приспя Ралица и ще разгледам сайта на спокойствие!

Наде,може ли на мейла да ти пусна номерата и цената на артикулите,защото не знам как да запаметя повече от един линк...и трябва да ти пусна значи 4-5 мейла.А за парите как ще стане?По сметка ще ти ги пратя,така ли?Ако е голяма разправия-кажи!Нещата не са на живот и смърт!  Laughing Но аз нямам нерви да разучавам немски сайт-разбирам само някои думи и то интуитивно,ако са близки до английския.

Много мразя да спазвам диети..Не от лакомия.Мога по цял ден нищо да не ям,ако съм ангажирана.Просто като имам ограничение и ме обхващат някакви анархистични чувства.. Confused Нооо...поне ще се ограничавам вече!Решено!

Еми,тази година сте любимци на вирусите!Хайде,бързо да оздравявате!

Ралица беше прегладняла докато се приберем от разходката и изяде за първи път 190 гр пюре "Градински зеленчуци" на Бебивита! Shocked Вярно,че на два пъти с едно междинно миене на насрано дупе...А и забелязах,че като е по-топло пюрето яде повече!

Тоя Едо голям образ!  hahaha Да не се изхитри наесен да лепи листата по клоните в двора..

# 248
  • София
Оооо, ще умра за Едо! cry cry cry

Карбо, и аз ще разгледам в Тойса.

Я дайте линкове всички, да си открадна някоя идея!

# 249
  • София
Коте има промоция в Хиполенд на кошарките на Бертони ако те интересува още. http://hippoland.net/catalogs/a1/pdf_a1.pdf

Фокси прегледах сайта.наистина има хубави дрешки на сносни(ако се пише така) цени, но май нещо не ми се разправя с поръчки.

В нашия квартал си имаме 2 Мола(силно казано), та в единия има магазин за бебешки и детски дрешки.Има много хубави моделчета, но ще се въздържа до септември като позахладнее.Миналата седмица му купихме един суитчер на Алекс от там и даже продавачката (явно собственичка) ни направи отстъпка 2лв.Вместо за 22лв. го купихме за 20 лв.Е с това ни спечели честно казано, а пък и беше много любезна.Ето и снимка на дрешката

# 250
  • София
толо, няма проблем Simple Smile
Аз в понеделник или вторник ще напиша списък:
ник - обща сума
артукули

Ще ви напиша и сметката /най-вероятно по е-майл, че нали няма да е моята/
И ако всичко е ОК в сряда -четвъртък ще поръчваме /според зависи аз колко пари имам ще изчакам или не всички да ми преведете пари  Peace/

Да ви питам за мнение, доставката как ще я делим? На бр. хора или на бр. неща.... според мен по-добре ще е на брой хора, все едно Х отделни поръчици... щото на бр. неща малко кофти ще е според мен... някой иска 2 дрешки - > 2 евро примерно, друг 1 кошара -> 1 евро...
Ама вие кажете Simple Smile

Хайде пак до след малко Simple Smile

# 251
Гал, Еми, мерси, ще се възползвам от челния ви опит!   bouquet Пък, ако мога да науча Калина да я къпе, както предложи Алхимичето, ехе...
Еми, и ние го карахме този вирус с хрема и зачервено гърло. Децата се разминаха само с хомеопатични и витамин С, а аз с Тантум Верде. Децата вече са добре, но Калина ще я задържа и другата седмица, за да укрепне, защото иначе ще пипне първия вирус, който се завърти около нея. Малко се притеснявам, че доста се разгивези от това седене в къщи, пък и златна ми излиза с тези патета, детски кътове и т.н. А и е от 10 юли в къщи и ме притеснява да не трябва да изкарваме наново изследвания за ДГ, че всяка година изискванията са различни. Пък и да си призная, друго си е с едно дете вкъщи. Ето онзи ден с Ралица като бяхме сами и поспахме и се поразходихме спокойно без да крещя като пъдар, а вечерта тя беше много по-спокойна. А днес, когато с Калина ходихме на лекар, поиграхме на една площадка, поговорихме си, купихме един детски федербал и около час гонихме топчето.
Много мразя да спазвам диети..Не от лакомия.Мога по цял ден нищо да не ям,ако съм ангажирана.Просто като имам ограничение и ме обхващат някакви анархистични чувства.. Confused Нооо...поне ще се ограничавам вече!Решено!
И аз съм така. По цял ден нищо не ям, ама ако съм решила да съм на диета час по час нападам хладилника. Пък и кърмя още, така че никакви диети.  Naughty В момента съм -1 кило от килата си преди да забременея, ама искам да сваля още 3-4, до 53-54, че много качих точно зимата преди да забременея.

# 252
  • София
Наде, на хора най-добре. Peace

# 253
Диде, Гал, благодаря  bouquet, ама тук не са чували за такова.  На 3 места ходих, а Хиполенда тук е меко казано на майната си Twisted Evil Twisted EvilКупих за 26 лв.  60/120 дунапренен преди малко.

# 254
Ето, че дойде и моят ред да кажа: "Момичета, ако знаете какво ми се случи вчера..."
...Разхождахме се цял ден с дечицата и вече на път за вкъщи и ужасно уморени (особено Мими), поглеждам в количката и виждам една оса, кацнала върху брадичката на Бобчо... Грабнах я на секундата, но детето тъкмо изрева и видях, че вече го е ухапала. Брадичката му се зачерви и започна да се подува... С една дума сбъдна се един от кошмарите ми. Имах роднина, който 30-годишен остана на легло, жив труп от такова ухапване...
От както Толо беше писала, а след консултация с майка ми си нося винаги Метилпреднезолин в чантата, именно за такива случаи. И както съм на улицата го вадя и звъня на майка ми, за да питам дали да му го слагам. Тя каза - "задължително, но по - добре намери медицинско лице, поликлиника, защото не си била инжекция на дете...Но докато тичаш към него, ако се подуе му го слагай веднага..." Няма да мога да ви опиша как стигнах за отрицателно време до поликлиниката, без да гледам в краката си, а само в лицето на детето дали отича, дали диша... А той плаче от болка, Мими плаче от страх какво става, но тича душичката с мен и само ме пита - Какво да ти помогна?...
Стигнахме до поликлиниката, мина цяла вечност, докато ми отворят кабинета. Някаква лекарка категорично отказа да инжектира Божидар, защото това било много силно, съдържало кортикостероиди, които са вредни, пък и той може да не е алергичен... Аз й обяснявах, че просто искам медицинско лице да му сложи лекарството, че как мога да знам дали е алергичен или не, като дори и парацетамол не съм му давала до сега, за да зная, че ще си платя и всичко, защото тя само ме питаше кой ми е личния лекар... Изпрати ме с думите, че така ще си подлудя децата, ако се притеснявам толкова, кво като съм имала такъв роднина, то можело и аз да остана на легло, било Божа работа...
Така или иначе, минахме само с фенистил, калции и разни противоалергични сиропи, защото вече беше минал критичния час... Но докато мине се побърках... Майка ми през това време се консултирала с разни педиатри и колеги от спешни центрове, които до един отсекли, че за ухапване на толкова малко дете и то в областта на лицето веднага се прилага лекарство, като това, което носех, защото е животоспасяващо. А пораженията от еднократна доза, са минимални... И сега си мисля, да слава Богу, че не се оказа алергичен, обаче ако беше... Докторката ме парти да чакам и да звъня на бърза помощ, ако започне да се задушава... А, дори да оживееше при подобен алергичен шок, пораженията върху мозъка са непредсказуеми...
С две думи, Толо ( понеже знам, че ти имаше фобия като мен от това), дано не се налага и дано можеш сама да поставяш мускулни инжекции... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт