С това овчедушие вредим само на себе си. Винаги трябва да се стремим към по-добро отношение - особено като си плащаме за него.
Минала съм през секцио, дори в тежка форма - операцията ми бе близо 3 часа. Бяха ме порнали яко, заради големия ми юнак, но това не ми попречи още на следващия ден да започна да се разхождам. Първия ден ще искам помощ от акушерките - да ми подават и вземат бебето, ако таткото случайно не е с мен. Но детето ще бъде с мен дори и да се наложи да викам д-р Славчев - шефа на болницата за съдействие. За теб може и да не е проблем, но аз не държа и капка АМ или вода да влиза в устата на детето ми.
Като се роди бебето стомахчето му е колкото черешка - колко ли коластра трябва да изяде, за да се нахрани? Всяка капка е безценна. Бебето има запаси и може да изкара поне 24 часа без да се храни, през това време с редовното му слагане на гърдата се стимулира лактацията. Няма шанс да остане гладно. С падане на плацентата организмът започва да отделя коластра, която е напълно достатъчна за нуждите на детето в първите няколко дни докато започне да се образува преходното мляко, а след това и кърмата.
Няма да изнасям лекция за кърмата и кърменето в Библиотеката на Кърмаческия има изобилие от статии - който иска може сам да прочете.
Аз съм много спокоен човек и за да не се стига до изнервящо положение мисля в Инф. Съгласие да впиша с ГОЛЕМИ БУКВИ това, което искам за мен и детето ми. А персоналът на болницата е длъжен да се съобрази с желанието ми.

Познавам и персонала и обстановката, и се надявам, че няма да имам проблеми.
Хубав ден на всички!