и аз давам и двете гърди - за около 10 минути, но понякога и повече.За увеличавване на кърмата - както ми каза педката - то си е хормон, но въпреки всичко - чай за лактация, орехи(другите ядки ми каза , че са забранени, правят алергия, та сега ще пращам мъжа да търси орехи, цели), боза и повече течности.А за преяждането си мисля, че бебето си суче коклото муе нужно.За помпичките - не знам да има помпа дето да е толкова ефективна като бебчето.Като правихме пробно с Михаела , се оказа че изсуква почти 2 пъти повече отколкото аз вадех с помпичката, а бях доста задобряла в цеденето тогава.Сега не се цедя, чакам да видя дали наддава добре, и тогава бих почнала, с цел да се стимулирам още.Твоят младеж много добре си е наддал

nu6ito 79 , аз зимнинка няма д априготвям, няма откъде да взема истински плодове и зеленчуци, тези от пазара са ми много менте, и ще заложа на готови бурканчета като му дойде времето.
A4 , и моята се успива през ядене, но е още жълтичка и предполагам от това, дано бързо да се справите с наддаването!
инкс , и аз мисля, че трябва да се консултираш с док за повръщането.Аз знам , че ако е на фонтан и след ччас два след храненето е заради рефлукс, но педиатъра ти би трябвало да знае най-добре.
Бобито, честито!!!Да е здрав , да папка и да те слушка малкия-голям Денис!!!