Чайовете, които аз пия за лактация са този за кърмачки на Хип и още един, който се казва Лактогонен чай.

Другия ми проблем е какво готвите, че на мен от пилешно на фурна ми излязоха пера. 

Хайде да ни е честита новата тема в Родени
Попрочетох отгоре отгоре последната ни тема. Честито на мамите с последно появили се бебоци, да са ви живи и здрави дечицата.
Мъжа ми най - често ме буди да ми каже, че е гладна. Ревем най - много вечер преди да заспим, тогава е голямото будуване. През деня сме тихички. Успях да се измъкна няколко пъти на кафенца и да се видя с приятелки, оставям я на майка ми за 2 часа след ядене, прибирам се и няма и гък даже, толкова е хубаво да мога да изляза за малко, дори успях и на контролен преглед да се появя тези дни. А днес се помоткахме и в мола малко да си понапазарувам, че почти си върнах старите килограми и да си обърна и на мен внимание 

Въобще майка ми уж е либерална, обаче не може да приеме, че не искам да давам вода, нито пък биберон, че искам да слагам многократни пелени, както и много държеше да я мажем с мас след къпане...
Лека нощ!
Дано да споделяме само хубави емоции и по-малко ревливи бебоци.
Аз нямам време да пиша и чета често, че се кърмим на поискване, пък и баткото си иска своето. 

Явно и нас коликите ни почват.

, защото има и по главичката и вратлето, но гледам намаляват.

свива крачетата почти през цялото време през ноща, а през деня, едва заспива и се събужда някой път на всеки 5-10 мин.направо кошмар.

(е, все пак не даваме цяла опаковка)
Като цяло се отивам да го взимам на ръце и да го гушкам когато е спокоен, а ако плаче го милвам както е в легълцето.
Почти не я виждам вече будна и да не плаче, най-много 5 мин.Преди малко заспа, приспивах я 3 часа през които тя се дереше.
Единствено се чувства по-добре на рамото ми, когато заспи там и реша да я сложа да спи, се събужда и наново рев и така.Хем искам да я оставя да поплаче , да се измори, хем пък я съжалявам.