Контракции

• 227 098
  • 636
  •   1
Отговори
# 255
Днес съм по-добре. На лекар съм чак в 4 Sad Той да ми каже, че бебето е ок пък ако не ми обърне внимание за болките отивам при друг.

Влезнах в 10 г.с.

# 256
Бях на лекар. Всичко е наред - от какво са тези силни болки не е ясно. Е смени ми нош па с папаверин и профилактично дуфастон. Видя и че родовия ми канал е затворен. Та аз исках да питам за това, че не очаквах - бръкна ми да провери канала. Това нормално ли е? Възможно ли е да е проблем?

# 257
Бях на лекар. Всичко е наред - от какво са тези силни болки не е ясно. Е смени ми нош па с папаверин и профилактично дуфастон. Видя и че родовия ми канал е затворен. Та аз исках да питам за това, че не очаквах - бръкна ми да провери канала. Това нормално ли е? Възможно ли е да е проблем?

Здравей,
с този преглед може би са проверили дали шийката на матката ти е затворена и дали не е скъсена. Това е добре да се знае, за да се вземат своевременни мерки ако има скъсяване, но принципно по време на бременността подобни прегледи трябва да се избягват, за да не ти докарат инфекции.

# 258
Да, тя така каза, но аз не очаквах и малко се притесних.

# 259
 Здравейте на всички, аз от както влязох в петия месец съм с контракции. Пия по 3 пъти гинипрал, Но шпа, папаверин и магнерот, но контракциите не спират. Даже понякога са доста болезнени. От вчера съм в болницата на инжекции, и ми увеличиха дозата на гинипрала на 4 пъти. Но ето, че пак се събудих от тези контракции. През първата бременност също ги имах и много се надявах сега да не  е така, но уви! Отвратителни са тези контракции и е много трудно психически да се издържат. Благодаря на тези, които пишат и оказват подкрепа, това много ми помага!
 Пожелавам успех и бременност без контракции на всички!

# 260
Kak сте майчета? Отдавна никой не е писал.
От 17.01.11 съм на домашно лечение, тъй като и аз имам контракции.
Докторката ми изписа Диаспорал 3х1, Гинипрал в комбинация Изоптин 2х1.
Имам малко скъсяване на шииката Shocked
Вие как сте?

# 261
Аз днес излезнах от майчин дом. Както си влезнах така и излезнах - с болки. Но мойте почват от кръста и после минават надолу и накрая напред. Понеже изследванията са ми ок, нямам скъсяване на шийката и кървене, което за тях е много важно - ме пуснаха. И по късно на Фм видях една контракция как бута бебето и ми стана мъчно. Ама ще си караме така Sad Да се надявам все да спре някога.

# 262
Ох, ще се побъркам и аз с тия контракции на фона на слонски дози - Магне Б6 3х2тб и Но-шпа 3х2, фолиева киселина и аспирин. Утре сутрин отивам да ме видят и май ще пия гинипрал, а може и болница да се наложи...Стискайте ми палци, моля!

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 22:39 от Ленито

# 263
  • Свищов
И аз съм една от вас, която участваше в тази тема  Grinning. След 20 г.с. бях на Магнерот, гинипрал, нош-па....точно по 21 хапчета на ден. С много почивка и 37 г.с. на системи в болницата(те са най-ефективни) родих успешно в 38 г.с. Трудно е наистина, но не е невъзможно.... Вярвайте и ще успеете.

# 264
kalimera- При теб хапчетата, които вземаше помогнаха ли за контракциите?. Аз съм 20 г.с. пия същия 'коктейл" от хапчета и ефекта е нулев.Коремът ми се втвърдява нонстоп.Бях в болница на Кормагнезии и инжекции, след като ме изписаха положението е същото.
Вече се съмнявам дали изобщо имам някакъв шанс..
Има ли и други с толкова ранни контранции, които са успели да износят децата си?

# 265
Ами аз изчетох цялата тема, пък и приятелката ми беше през цялото време с котракции след инвитро, но роди здрави близначета в 32-ра седмица, а тук момичетата пишат, че износват.
Да си стискаме палци и повече лежане.

# 266
то и аз изчетох всевъзможни теми и статии по въпроса  някой дори по 2 пъти, но така и немога да се успокоя....
Успех на всички!

# 267
Lucky_girl,успокой се.Твоето безпокойство вреди повече от самите втвърдявания.Всичко ще бъде наред,мислех си,че след такава бременност като твоята (и моята-същата),повече няма да искам да съм бременна,но всичко отминава. HugПриродата си знае работата,вярвай,че това е Божа работа и горе главата!
Аз вярвам,че без Божията воля и косъм не може да падне от главата ти! Hug

# 268
  • Свищов
lucky_girl  в началото на терапията не виждах особен напредък-хем лежах, хем ми се втърдяваше корема. Но мисля Магнерота действаше с натрупване т.е. ще подейства и с времето наистина се успокой напълно матката. Има много износили с контракции и ти ще си една от тях  Grinning.

Аз вярвам,че с Божията воля и косъм не може да падне от главата ти! Hug
  И в това също вярвам  Peace

# 269
знам за натрупването- вече 3 седмици го пия,би трябвало да се е натрупал, но контракциите не намаляват....
Благодаря Ви за куража момичета, дано всичко да е наред както казвате:)
Лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт