Бременни и майки от проблемното 2009 - седма част

• 29 756
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
За Комикс и Бо  Praynig Praynig Praynig
За Арвен и бебки  Praynig Praynig Praynig
Choosy , дано всичко е ок  Praynig
При мен нищо ново за сега , чакаме събота , за да се видим с бебчо  Laughing

# 106
Choosy , дано всичко е наред  Hug

Арвен,Комикс, дано час по-скоро приберете съкровищата си  Hug Praynig

Маринекс, и ние чакаме срещата с него...ще разказваш  Heart Eyes

# 107
НВИ, не се притеснявай. Това е абсолютно нормално. При мене се появи за пръв път около 20-21 седмица. И аз се изплаших, но явно организма по различно време се подготвя.
Комиксче, Aarwen, моля се всеки ден за борбени дечица!
Choosy, чакам моята приятелка да ми званне, разпитвам и ще докладвам веднага. А ти моля те не се притеснявай. Опитай се максимално да се успокоиш (до колкото е възможно). Така и бебето ще е епо-спокойно (знаеш, че те усещат дали сме нервни или спокойни, нали?)
Маринексче, и ние нямаме търпение да разказваш за срещата!

# 108
Чоузи,дано  няма нищо притеснително. И дано болките отшумят Praynig
Аз при обикновенната урина излезе,4е има бактерии,а при стерилната се оказа,4е вси4ко е ок.
Аз мисля,4е вси4ко ще е наред,не се притеснявай Hug

# 109
SadЗдравейте момичета,и аз си имам проблем-досега лекувах гъбички.Имам още 1 свещичка тази вечер после 2 дни почивам и започвам промивки с Лактацид фемина по схема.Първата седмица 2 пъти.Всяка следваща седмица по 1 път.Оказа се,че ми няма млечно-киселата бактерия ,която пази влагалището от проникване на бактерии и инфекции. newsm78По нареждане на доки всеки ден трябва да изяждам по 1 буркан домашно кисело мляко,за да може да се възстанови количеството кисела бактерия.Странно ми е защото аз си ям горе-долу по толкова мляко-явно не е достатъчно.На 24.08 съм на преглед в болница Токуда и ще видим какво ще правим.Може би ще се наложи да пусна нови изследвания и да видим докъде сме я докарали....А иначе бебка е добре-със всеки изминал ден става по-силна и палава HugТова е от мен за сега.Чоузи-много съжалявам за премеждията ти,но съм сигурна че всичко ще мине най-леко за теб.Само се успокой,дано болките да стихнат .  PraynigКомикс- Praynig Praynig Praynig чакаме добри новини от теб.         Арвен-добре дошла при нас -много хубаво,че сподели проблемите си с нас,така и ние които сме след теб ще бъдем по-внимателни и настоятелни когато се съмняваме,че нещо не е наред-много гушки и стиснати палци за малките душички,бързо възстановяване и скоро да ги гушкаш  Heart Eyes  bouquetЛека и хубава седмица от нас newsm51НВИ - не се притеснявай,този секрет си е напълно нормален.При мен се появи от 5 месец и сега си се отделят капчици..... Wink

# 110
Привет и от мен!      bouquet

Добре дошла, Мила-лила! Лека и безпроблемна бременност и прекрасна рожба на финала ти пожелавам!  bouquet

Моля се за Анжела и Ева на Арвен и за Бо на Комикс! Praynig Бог да пази и закриля малките, борбени душици! Praynig  Hug

Чоузи,
как си? Пиши, когато излязат резултатите. Да знаеш, че Неоренал-а помага и при бъбречни проблеми, не причинени от бактерии. Аз след един ден прием, бях вече добре. Дано отшумят проблемите! Hug

Аз се чувствам прекрасно, макар малко да ме понаболяват краката, след вчерашното катерене. Ходихме до Шипка. Изкачихме всички 894 стъпала, с прилични почивки, разбира се. Гледката от върха е невероятна! Слизането беше по-трудно, накрая краката ни трепериха.  Laughing Ама нали луд умора няма, макар и бременен, та се отбихме и до Етъра за по геврече. Прекарахме си чудесно.
Не зная, как беше при вас, но аз кипя от енергия. Като перпетуум мобиле съм / за ужас на мъж ми/.  Mr. Green От сега планирам дестинациите, които ще посетим през почивката.

Хубав ден на всички!    bouquet

# 111

Не зная, как беше при вас, но аз кипя от енергия. Като перпетуум мобиле съм / за ужас на мъж ми/.  Mr. Green От сега планирам дестинациите, които ще посетим през почивката.

Хубав ден на всички!    bouquet

Норе, честно казано ти завиждам! Ама благородно! Hug Аз съм само 9 г.с. и имам чувството, че умирам. Сигурно е и от лекарставата, но "вервайтре" ми, постоянно ми е зле. А мъжа ми пролетника не ми вярва и ме ядосва...  #2gunfire Ходихме си до Варна през weekend и той ме изнуди да отидем на плаж. Ходихме на плажа на Рапонги, много е културно, чисто, взехме си легълце под палмичките, аз едвам изтъраях 2 часа, от 10.30 до 12.30. И като се прибрахме спах 3 часа, толкова се бях изморила. Не зная но повръщам, вие ми свят, имам супер силни болки в областта на дванадесетопръсника, това са киселини, надушвам от 50 м не цигарен дим, а кой е пушил. Вчера пътуването обратно ми се отрази много зле.
Дано да ми мине след 12 г.с.
Зная, че има жени с много трудна бременност, но такава не съм очаквала Cry
Толкова се радвам, а ми е толкова зле....
Желая на всички ви бременност като на Норе!   bouquet

# 112
За Бо на Комикс  Praynig Praynig Praynig
За двете принеси на Аарвен  Praynig Praynig Praynig

# 113
Nataly Ivanova,
ще отмине, не се тревожи! Аз имах същите оплаквания, с изключение на повръщането. Корема ми беше все подут, мъчеха ме газове, гадеше ми се от глад, а когато хапнех нещо - умирах от колики. Можех да спя навсякъде и по всяко време. За мирзмите...бях пощуряла направо.  ooooh!
В един момент всичко изчезна, все едно не е било. Сега се будя в 5ч. сутринта, изпълнена с енергия. Вечер правим дълга разходка, която съпруга ми едва издържа, но се влачи със сетни сили след мен, милия. Laughing Никога не съм била толкова енергична и активна.  Peace
Ти сериозно поговори със съпруга си. Разпечатай му няколко статии. В момента трябва много да си почиваш, да се подчиняваш на сигналите на организма си и да не се напрягаш излишно, пък било то и заради прищявките на половинката. Wink

SIANA_42 ,
дано разкараш скоро гъбичките! За съжаление, не мога да те посъветвам нищо, защото до сега не съм имала подобен проблем. Tired

# 114
Хайде и аз да помрънкам  Embarassed Като ударена с мокър парцал съм . Спи ми се , и ме морят яки киселини.За сега други екстри нямам освен гадене , но много рядко и за разлика от всички други е вечер  Rolling Eyes Сега ако можех да легна щях д Rolling Eyes спя до довечера , но чакам майстори от Булстатком да ми настройват антената , че съм имала лош сигнал.По този повод чистих половин ден , че като чисти мъжов е , като котката с опашката  Laughing Главата ми тежи като гюле  Crazy

# 115
Маринекс, Натали, още малко и умората и неразположението ще изчезнат. След третия месец ще станете като нови.
Хоуп, признавам, че в главата ми се върти една еретична мисъл. Ако док не ми назначи лекарство, ще го питам за неоренал, ако каже, че няма смисъл, ще го взема на своя глава.

# 116
Choosy, няма да ти навреди неоринала, само ще помогне. На мен ми го изписваха 2х1 - сутрин и вечер. Намали солта и пий много вода.

# 117
Чоузи, Hug
прочети това:
Неоренал при бременни

също и това:

Неоренал

Маринекс,
опитай да стоиш изправена, поне два часа, след храна. За сънливостта - няма лек. Всички тези симптоми ще изчезнат в началото на второто тримесечие. Само отбиването на номера на мъжете ни, що се касае до чистенето, няма да се промени.  Wink

# 118
Хоупче, благодаря за линковете, чела съм ги вече.  Hug
Благодаря и на всички момичета, които мислят за мен и са ми опора. Страхотни сте, прегръщам ви.

# 119
_Hope_  ,ама аз папкам на два часа  Rolling Eyes , ако трябва да стоя и по два права , целия ми ден ще мине в папане , пишкане и стояне права  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт