Бременни и майки от проблемното 2009 - седма част

• 29 758
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
_Hope_  ,ама аз папкам на два часа  Rolling Eyes , ако трябва да стоя и по два права , целия ми ден ще мине в папане , пишкане и стояне права  Joy Joy Joy
Joy hahaha Joy Извинявай! Такъв хилеш възпроизведох че колегите се спогледаха недоумяващо. Joy Тогава се зареди със солети и сухари и при остър пристъп на киселини, гризвай по малко от тях. И забрави временно за домати, пържени и пикантни ястия. Peace

Чоузи  Hug

# 121
  • вече Пловдив
Маринекс, на мен много ми помагаха Талцид или ябълки за киселините.

# 122
маринекс, посмях се малко на твой гръб Embarassed Hug

# 123
  • някъде тук
 Joy Joy и аз се посмях също Маринекс Hug позната работа , ама като че ли при мен отминаха всички неразположения остана само глада  Laughing през два часа както казваш ти,пък докъде ще го докараме незнам засега съм плюс 4 кг и огромни гърди смених един номер сутиен обаче май ще сменям още един както е тръгнало  Laughing
Както казва Норе имам повече енергия обаче не ми разрешават много ,много да я изразходвам,сега сме в ремонт и се опитвам да помагам по малко вкъщи ,а и шофирам по малко това са ми развлеченията освен компютъра и тв но засега ми стига толкова  Laughing
Аз днес бях при док да ме види след отпуската обаче беше такава лудница че прегледа ми мина малко набързо ,важното е че видях малкото човече премерихме го върви по напред една седмица ,премяташе се през цялото време и размахваше ръчички и крачета,док каза че всичко е наред  спрях утрогестана най накрая и оставам само на аспирин и фраксипарин и витамини ,на ФМ ще съм в началото на септември , утре ще ходя да ми влеят интралипид за НК клетките и дано е по спокойно та да разпитам док за всичко което неможах днес,горе долу това е от мен  Hug

Praynig Praynig за Борислава и Ева и Анжела Praynig Praynig

# 124
Благодаря Ви момичета Hug Hug Hug

Абе не зная, ама имам чувството, че съм дрогирана ( не че зная какво е, но така си мисля, че се чувстват дрогираните) или пък по-добре да кажа пияна, ама все едно съм изпила 3 бутилки вино.... все едно съм в паралелен свят, уж съм тук ама не съм, едно такова състояние. Като сомнамбул съм, да, дори мъжа ми се подиграва с мен, че ме видял да ходя на сън снощи, и аз така го пернах зад врата...

Мился си, че ако не ми мине, трябва да излязав болнични, аз не съм пълноценна така, не че имам шеф над главата си, но все пак... И кръст ме боли, и крака, и корем, и всичко... Ох, един път да минат тия месеци. Вчера се теглих, аз вместо да наддавам, отслабвам, свалила съм 2 кг за 2 седмици, не е много, ама нали уж съм бременна, а оня моя пак се подиграва с мен, вика ми, леле, ми то май не ти личи. Ще види той, като родя, като тръгна на фитнес, пак ще стана 58 кг... Охм дано, че за последните 6 месеца см качила  Embarassed срам ме е, да кажа - 20. Нищо не ми става Cry дори сандалките с токчетата Sad newsm45, нямам какво да нося, а оня само ме дебне да не си купя нещо, и отгоре на всичко ми вика: darling, не си купувай дрехи, че сега много ще надебелееш! е, гола ли да ходя да му се не види!

Ще има "строй се" май-скоро! За сега мълча, сумтя, ама то, не се издържа! Аз съм си легнала снощи а той от другата стая: Дарлинг, ела да видиш, направих си салата и си стоплих пържолата, сам!" Все едно геройство някакво е извършил! А на мен ми миреше на месо и домати, не се изтрайва! Само кучката не ми мирише на лошо, мирише ми, ама не ме дразни. Ох, сега да се стегна, да стана и да си ходя. Че онова мойто ме чака и звъни по моб. да слизам.
лека вечер на всички newsm10  love001

# 125
здравейте мамчета и от мен.аз започнах да се възстановявам от неразположенията и дори ми прилича че повечето гадене е от утрогестана отколкото от бебчето  Embarassed аз вземам 3х2 и вечер слагам 2 отдолу.на преглед съм чак на 25.08 а така ми се иска да вида дали всичко е ок.имам и болки в яйчниците но се надявам да е от хиперстимулацията преди инвитрото ,а да не е от друго(опазил ме господ)

# 126
Choosy, разпитах подробно моята приятелка. за съжаление освен аналгитиците май  лежането "му е майката" ... Тя толкова се е стреснала като са и казали, че ще вадят бебето, че е била готова на всичко да изтърпи, за да й мине (в което не се съмнявам и за тебе). При нея болките са били по-скоро на кризи и постепенно сами по себе си са изчезнали. Пила е много  много много течности. Нищо не ми е казвала за неоринал или други билкови медикаменти, но щом момичетата те съветват, послушай (естетсвенно с потвърждението на доки).
Натали, повярвай ми , мине ли 12-13 седмица няма да можем да те удържим тука. Ще скачаш и тичаш напред-назад като не видяла! Обикновенно е така първите 3 месеца, чувала съм и за момичета с подобнио симптоми и последните 3 месеца, но за междинните 3....повечето слухове (и от личен опит) са за много приятни дни и прилив на енергия.
Маринексче, и аз се присъединявам към групата на " присмели се хърбел на щърбел" ( и ние през това сме минали)
 Praynig за Борислава, Ева и Анжела

# 127
Чоко, благодаря ти! То и при мен болките са на моментни кризи. Много тихичко ще кажа, че днес съм доста по-добре.

# 128
цък
цък
цък

Бях обещала Embarassed
нямам време да ви прочета, само ви пожелавам всичко безпроблемно, пазете се, целувам ви Hug

# 129
  • в сърцето на един мъж...
Злато, има едно момиче Сбъдваща, тя има три дечица. Пише в немската тема. Тя имаше такива проблеми като твоите, но до колкото знам изкара до термин. Бяха й сложили такъв дрен, но малката е жива и здрава, голяма бузана. Ако искаш, мога да я разпитам за твоите проблеми и да каже от кога е имала проблеми с бъбреците и дали това е било по време на цялата бременност или последните седмици само. Гушам те и дано всичко се оправи! Hug
Мимс, много ти се смях Embarassed Голяма си скица Hug Надявам се скоро да се видим Wink

# 130
Хубавко сте се посмяли за моя сметка , ама аз така прочетох за пусти киселини.Ядене на често и по малко.Е, спазвам го и ям количество , което се събира в шепата ми на два часа .Хоупчето ме разби , като ми каза , че требе да стърча по два часа между храненията  Laughing
За Комикс и Бо и за Арвен и бебки  Praynig Praynig Praynig

# 131
Момичета  Hug

Вчера не успяхме със записването, просто ... думи нямам, но какво да се прави, днес отново съм там и съм решила да не мърдам докато не си свършат работата  Crossing Arms

Бебка е в стабилно състояние, за съжаление все още зависима от апарата, на доста намалени параметри е - 40 - 50 %, захранена е, но отново казаха колко и е тежко състоянието  Tired Sad

Стефи, Ивайло е сладур невероятен, такива муцки прави  Mr. Green

Пресните бременнички, как ви се радвам на симптомите ако знаете, сега ви се е паднало да мрънколясвате и да се глезотите, да не сте посмели да не се възползвате от състоянието си, точно сега геройствата са противопоказани  Hug

# 132
Добро утро. Първата урина излезе стерилна. но болката си я има на моменти.
Гея, благодарна съм на всякаква помощ и информация.
Комикс, Арвен Praynig
Стеф, голям е следурко Ивайло. И как спинка на тази възглавница.

# 133
Чоузи,това е добре,4е урината е останала стерилна.Явно бебето  е в такова положение,4е притиска нещо.Дано да отшуми болката и да се успокоиш Praynig
Защо не звъннеш на Сигридов да се консултираш и с него? Дори и да не си ходила при него,те с Стаменов работят заедно,ще ти даде добър съвет.Въпреки,4е е в отпуска,той отговаря на ли4ния си тел.
Успех Hug

# 134
НВИ, не знам, никога не съм била при Сигридов, дори не съм говорила с него. Благодаря ти.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт