Дзен, или изкуството да поддържаш компютър - IIІ

• 50 960
  • 814
  •   1
Отговори
# 510
  • София
ray, отвори Control Panel-a->Regional and Language Options. В раздела Formats трябва да е настроена България, а малко по-надолу има един бутон Customize. Влез там и погледни в Measurment System дали е избрано Metric. В този случай променяш глобално настройките на целия компютър, ако се дразниш, че са в инчове! Вторият начин е да си промениш само настройките за мерните единици в Word: Tools -> Options -> Aаvanced и търсиш measurment. Обаче това описание го карам малко по спомени, че нямам Word 2003 в момента пред мен. Ако си с офис 2007 е малко по-различно.

# 511
ray, отвори Control Panel-a->Regional and Language Options. В раздела Formats трябва да е настроена България, а малко по-надолу има един бутон Customize. Влез там и погледни в Measurment System дали е избрано Metric. В този случай променяш глобално настройките на целия компютър, ако се дразниш, че са в инчове! Вторият начин е да си промениш само настройките за мерните единици в Word: Tools -> Options -> Aаvanced и търсиш measurment. Обаче това описание го карам малко по спомени, че нямам Word 2003 в момента пред мен. Ако си с офис 2007 е малко по-различно.

Вени, много ти благодаря  Hug   bouquet през контрол панела си беше нагласено на България и metric, оправих го през word-tools-options-general... там беше зададено в инчове и си го смених... сега всичко е ок, мерсииии и весели празници  Heart Eyes

# 512
  • София
За нищо, ray  Hug! Весели празници!

# 513
Здравейте,
имам телефон SAMSUNG D 900 и искам  да вкарам от  компютъра ми снимки и видео .
Знаете ли във какъв формат трябва да са за да се виждат на  телефона?
Мерси предварително и весели празници на всички.

# 514
  • Кърджали
Сигурно някой преди мен се е срещал със същия проблем, но не успях да прочета до тук.
Както си имах достатъчно памет на компютъра, изведнъж една вечер останах с нищожно количество памет - под 1ГБ. Търсих, рових, трих но не би.. Няма оправия...
Преди да се случи това се опитвах да инсталирам на мъжо игри с Даемон туулса. Които след това деинсталирах ... Махнах и даемон туллса сега, но ефект няма...
Засега машината си работи, не създава проблеми. Но ме притеснява да не ревне изведнъж че и тази памет е изчезнала.
Идея как мога да оправя положението временно.Или си трябва преинсталация.
И все пак Весела Коледа

# 515
  • Italia
Здравейте,
имам телефон SAMSUNG D 900 и искам  да вкарам от  компютъра ми снимки и видео .
Знаете ли във какъв формат трябва да са за да се виждат на  телефона?
Мерси предварително и весели празници на всички.

За картинки поддържа *.jpg и *.gif
Видеото освен стандартното за телефоните *.3gp виждам, че и *.mp4 ще подкара

# 516
Привет!
Искам да си сложа синоптичната прогноза да ми стои на декстопа, как мога да направя това?
Предварително благодаря! Hug

# 517
  • На брега на реката
Привет!
Искам да си сложа синоптичната прогноза да ми стои на декстопа, как мога да направя това?

Аз съм с това

Снимката е линк. Вкарала съм 10-ина града.

# 518
Привет!

Аз съм с това

Снимката е линк. Вкарала съм 10-ина града.
на какъв принцип е и как мога да си го сваля Flutter

# 519
  • На брега на реката
Това е от Yahoo! Widgets. Първо слагаш това - http://widgets.yahoo.com/download/

и после си го пълниш с джаджи за десктопа.

# 520
Това е от Yahoo! Widgets. Първо слагаш това - http://widgets.yahoo.com/download/

и после си го пълниш с джаджи за десктопа.
сега ще пробвам

# 521
Преинсталираха ми компа и сега не мога да отварям pdf файлове Cry Моля, някой да каже какво точно да направя, че след този "ремонт" на "С"то, компютърът ми вече не е същият, всичко отиде по дяволите Cry....

# 522
  • Германия
Инсталирай си Adobe Reader  Simple Smile

# 523
Инсталирай си Adobe Reader  Simple Smile

HugБлагодаря Hug

# 524
Благодаря за предходната помощ, сега се нуждая отново ат вас.
На МР3-ката има файлови с обем 0, трия ги след което отново ми се появяват какво да направя в този случай newsm78

Общи условия

Активация на акаунт