Дзен, или изкуството да поддържаш компютър - IIІ

• 50 960
  • 814
  •   1
Отговори
# 75
  • not found
Благодаря  Hug

# 76
Здравейте,въпросът ми май не е много за тук,но незнам къде да го задам.Къде,в интернет пространството мога да си създам "лична страничка" и там да качвам разни неща от компа си,но искам да имам достъп само аз.Създадох си блог,но не ми стана много ясно как да забраня достъпа до него и реших да попитам вас.Нещо като снимка.бг,но да мога и да пиша.Става въпрос за следното:имам много копи-пейстнати неща,включително и от този форум,досега ги съхранявах на компа си,но нещо взе непрекъснато да забива и май ще трябва да го преинсталирам,затова искам да ги кача някъде така хем няма да се загубят,хем няма да тормозя компа.Но всъщото време искам и да са си лично мой,защото все пак са на други хора и не е редно да си правя блог и да ги изтапаня все едно са мой.Дано разбрахте какво питам,защото то и аз незнам какво искам  LaughingБлагодаря  bouquet

# 77
  • София
http://docs.google.com/

Цитат
Types of files that you can upload:
Documents (up to 500KB)

* HTML files and plain text (.txt).
    * Microsoft Word (.doc, .docx), Rich Text (.rtf), OpenDocument Text (.odt) and StarOffice (.sxw).

Presentations (up to 10MB from your computer, 2MB from the web, 500KB via email)

* Microsoft PowerPoint (.ppt, .pps).

Spreadsheets (up to 1MB)

* Comma Separated Value (.csv).
    * Microsoft Excel (.xls, .xlsx) files and OpenDocument Spreadsheet (.ods).

PDF Files (up to 10MB from your computer, 2MB from the web)
Съответно всичко качено може да се шерва.

# 78
Благодаря AnMary   Hug,но да попитам как да направя страницата на български,защото с тоя английски хич ме няма  Laughing

# 79
  • Велико Търново
Горе вдясно цъкаш на Settings и от Language в падащато Меню си избираш Български език и след това мисля, че няма да имаш проблем Simple Smile

# 80
Много,много благодаря  Hug,страхотни сте   bouquet

# 81
Някой знае ликак се качват клипове на мп4?Уж качваме и като искаме да гледаме ни излиза,че папката е празна newsm78

# 82
тъй като тук сте се събрали страшни хакерки да ви попитам-да се сещате за програма за редактирате на текст на word newsm78

# 83
# 84
тъй като тук сте се събрали страшни хакерки да ви попитам-да се сещате за програма за редактирате на текст на word newsm78

На български текст ли? Ако да - Кирила Корект.

# 85
Моля ви ми дайте линк към хубава антивирусна за виста  Praynig. Разбира се да е и free  Simple Smile

# 86
  • София
Моля ви ми дайте линк към хубава антивирусна за виста  Praynig. Разбира се да е и free  Simple Smile
Аваст имат безплатна версия на програмата за домашна и некомерсиална употреба. Трябва само да си направиш регистрация, след като изтеглиш програмата. Ето и линк: http://avast.softvisia.com/index.php?option=com_content&task … =16&Itemid=29.

# 87
Да попитам ако някой може да ми помогне линниката дето е отдолу на екрана тази дето ти излиза часа и малките иконки та тя сега ми се намира отляво по височината на екрана и е много не удобно някой знае ли как да я върна пак долу
Извинявам се за тъпото обяснение Embarassed

# 88
може ли някой да ми подскаже линка, от който можеш да си гледаш служебната поща в аутлук newsm78 Hug

# 89
Аваст имат безплатна версия на програмата за домашна и некомерсиална употреба. Трябва само да си направиш регистрация, след като изтеглиш програмата. Ето и линк: http://avast.softvisia.com/index.php?option=com_content&task … =16&Itemid=29.
Благодаря ти много   bouquet Вече съм с аваст  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт