Споделете 116

• 20 797
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Madam Stasita, Сопрано разбира се!

Верно ли?!Карай,мислех си,че е друг Whistling

споделям отвратилно настроение-още не можем да свършим с ремонтите
Тук вече ти съчувствам,моите майстори ми дадоха краен срок 20 март,а ден преди да ме изпишат от родилното 26 май,се правеха довършителни ремонти.Трима слагаха един контакт,и пак единият го удари ток

# 721
Некои от вас са като червените бабички - Бат Бойко размаза всички на изборите, но те още си мислят, че Серго е премиер. И след всяка зима стават все по-малко.  Муахахахаха  Mr. Green

# 722
  • Варна
Днес било международен ден на левичарите. Имам чувството, че наскоро пак имаше такъв празник, но както и да е. Честит ми празник, дет се вика! Таз година левичарка, догодина десничарка! Още помня как се прекръсти свекърва ми, като ме видя да режа с лява ръка.  Twisted Evil

# 723
Не, Марадона,някои сме с добър вкус.  Wink

# 724

Разбира се, че е вярно. По въпроси, като твоя, разпознаваме новаците.

# 725
  • София
Некои от вас са като червените бабички - Бат Бойко размаза всички на изборите, но те още си мислят, че Серго е премиер. И след всяка зима стават все по-малко.  Муахахахаха  Mr. Green

И теб не визирах за такъв,въпреки,че по документи ти спечели тазгодишната надпревара

# 726
Не знам тази година на кого ще си дам гласа /един глас имам, един давам/. Марадона е постоянен /ценно качество/, обаче не се кефим взаимно. Антонио ме кефи /ценно качество/, обаче е много непостоянен. Ако класацията касаеше живота ми, щеше да има трети.

# 727
Едно не може да се отрече на Марадона:
ненатрапчивото остроумие. И в крайна
сметка някой друг освен него успява ли
да ви разсмива?

# 728
  • София

Разбира се, че е вярно. По въпроси, като твоя, разпознаваме новаците.

Тогава ще ме номинираш ли за новак на годината? PraynigХайде всеки има правото на втори шанс

# 729
Дедо, като казах "бели коси" и се сетих за една култова песен. Поздрав!

Аре докато слушате, аз отивам да налея ракията.

# 730
  • София
Едно не може да се отрече на Марадона:
ненатрапчивото остроумие. И в крайна
сметка някой друг освен него успява ли
да ви разсмива?
ненатрапчивото остроумие за това "ДА",
но за разсмиване "НЕ".По-скоро ме кара да си мисля,че Митьо Пищова списва под този ник

# 731
azsa, чух, че късметът на свръхинтелигентните при търсенето на работа се дължал не толкова на зашеметителната им външност, колкото на скромността им. " Скромността краси човека " са казали старите хора и затова дори не се опитвам да разбирам " фешън " тенденциите. Но съм сигурна, че работодателите ти не са сбъркали като са те назначили. Simple Smile И как така забравяш за Селтакис ? Crossing Arms
Нимфетка, докато им позволяваш да са нагли все ще те прецакват. Не се моли, а просто си заяви отпуската, или си искай парите за нея.

# 732
 Честно казано, когато споменаваме Марадона, не мога да мисля за него сериозно, все за дребни неща почвам да се сещам. Покрай всичките му издребняващи теми.

# 733
В тази връзка да питам къде е Маркрит?

Само Тони ме разсмива.

# 734
Е, стига де Пищова е мега гаден.
Ето,сега пак се хиля срещу монитора.
Хайдутке  Hug
Ами колкото и простовато да прозвучи,
и Селтакис ми е приятно да го чета....,
което ми напомня да ви кажа,че свекър ми
е отгледал разкошни черита в едно плевенско
село.Ще ви ги снимам.