Колко е игриво МАРТенско дете красиво!

• 9 500
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро и от нас  Hug
Вчера вечерта сколасахме да излезнем за малко вечерта - така се оглеждаше и зяпаше, все едно не съм го извеждала с месеци  Laughing
Аз пък да ви се похваля - Борката почна да спи до 6ч  CrazyЕ, верно се буди към 4ч да цоца, ама поне спи до по-късничко.
shushi_13 ще ни липсваш в парка! Приятно прекарване по Плевен  Hug

# 31
  • София
Каяна, страхотни снимки! За изпапкване са дечицата! Ще кажа и аз като оная баба:"Мари, Каяно, такива хубави дяца прайте. Ми, хващайте ги, ма!" Пояснение- хващам=правя, зачевам. Боян ще започне много бързо да ги разбира другите деца. Малките са като попивателни. Само дано не забрави българския, че и това бързо става.
 За омазването, аз като храня Илийката с пюрета, които не са му най-любими, го храня гол. Ми, няма смисъл да храня лигавника, както казваш. Той напоследък иска сам да си пъха лъжицата, ама веднъж я хваща човешки, а друг път, където нацели и като я хване долу, естествено ръцете му изяждат съдържимото. После, докато му разтворя ръката и аз се омазвам... абе, чудо на чудесата. Накрая се изкъпваме.
Слънце, браво на гимнастичката! Нашият човек не се сеща да си лапа краката. Може би се е метнал негъвкав на мен, щото по спомени на бабата баща му, когато се опитвали да го отучат от лапането на пръста, слагайки му лепенки или нещо си там на ръцете, започнал да си смуче палеца на крака.

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 08:48 от Дърта маймуна

# 32
И ние вече станахме, ама и аз съм от ТАКА МИ СЕ СПИИИИ.... Tired

Тази нощ ни умориха тези зъби - буди се през 1 час и накрая не издържах и в 3 часа я взех при мен. Ужас! До кога ще е така... ooooh!

КаЯна, снимките са супер. Аз пък да кажа, Рая за сега яде много чисто - нищо не е омазала, дори и лигавника... #Crazy май ще е чистница, като баба си /майка ми е маниячка Embarassed/.

shushi_13, приятно изкарване!  bouquet

Incognito, мисля да се захраним класически и на малко по-късен етап, ако нямаме проблеми да приложа и някои от принципите на педагогическото. Ще стане една манджа с грозде, но няма да съм първата де... пък и ми се струва много нормално.

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 08:52 от Tony_st

# 33
  • София
Слънце, Симона е супер, а за спането благородно ви завиждам.

Аз вчера заспах за половин час до 2, после се въртях до 3.30, към 4.30 малката се размрънка, та я взех при мен в леглото и двете спахме до 7. Усещането в момента е, че всички нощни влакове са минали през мен.

Имам въпросче към мамите, на чиито дечица вече им е пораснало зъбче: бебоците дъвчиха ли си устничките?

# 34
Веси наистина ли от амазона доставката безплатна  newsm78 какви са изискванията на сайта,че искам да си взема бънджи от там Hug дали ще ме огрее и мен  Rolling Eyes

Ами и такава карта да имаш пак няма да те огрее, защото не си в САЩ  Mr. Green А тази карта, като я имаш попринцип ти намаляват тотала на сметката с 30%  Party Нали се сещаш какви пари ти излизат нещата  Party Но това само за братята Хамериканци  Crazy
На мен просто не ми се наложи да плащам доставката от Амазон до склада на Ломбард в САЩ  Wink

Тони, дано скоро ви отпуснат тези зъби  Hug
И ние продължаваме да ес давим  Tired Поне ин намаляха лигите, но пък носния секрет още си е доста  Rolling Eyes

При нас май се проявяват и някакви форми на това педагогическо захранване /макар, че нве съм много в час с него/  Rolling Eyes Още на втората седмица, след като я захраних започна уторито да иска да е с нас на масата и съвсем осезаемо има мераци да ми бърка по чинията  Mr. Green

Вече и има нов номер, когато и дам пюре веднага пъха и двете ръце в устата, после се протяга и ги избърсва в стола а накрая ги до избърсва по коленете си. Голямо мазало става ooooh! Другия вариант е да си навре лигавника в устата и да го смуче, та се зачудих, аkо и намажа пюрето по лигавника май по малко фира ще има, поне ще си го изсмуче от там Mr. Green. Днес така се омаза че имаше и на гърба, та се наложи да изкъпя Crazy

И ние имаме подобен номер. Това с лигавника в устата го правехме в началото. Но сега въоръжих всички лигавници с връзки през кръста и не става  Mr. Green
Та измисли друго - както й подам лъжицата към устата и с двете ръце бърка в пюрето и съвсем хууубаво си го маже с кръгове по лицето  Crazy  ooooh! Прави движения все едно й се спи - търка очи, абе маже си цялата физиономия  hahaha Това го прави от няколко дни и то само с кашата  Crazy Дано скоро й мине, че  Crazy

Имам въпросче към мамите, на чиито дечица вече им е пораснало зъбче: бебоците дъвчиха ли си устничките?

Не, за това не сме се сетили още  Mr. Green Но дъвче каквото докопа от плат - чаршафи, лигавници, дрехи, кърпи всичко  Laughing

# 35
е що така,тази България я отписват все от картата Tired язък че сме европейци ooooh! викаш-няма да станя моята Sad
гледам че Испания има,май може и да направим работа с майка ми Mr. Green

# 36
е що така,тази България я отписват все от картата Tired язък че сме европейци ooooh! викаш-няма да станя моята Sad

Не, не става  Peace САМО за САЩ важат всички отстъпки  Peace И безплатните доставки и намаленията с Амазон картата  Wink Пробвах - иска ти адрес за доставка в САЩ  Peace
Така, че цяла Европа е извън списъка  Simple Smile

# 37
  • Варна
Добро утро!
КаЯна, страхотни са ти дечицата! А и снимките са супер качествени и естествени. Ние имаме голям мерак за хубав фотоапарат (едни наши приятели си купиха от Щатите за около 1500 лв.), но ще видим кога ще ни огрее.
Тази сутрин Симона беше топла, като я вдигнах от леглото, и се оказа, че е с температура. Сега ще я водя на лекар да видим какво пак сме лепнали. Аман вече.

# 38

Не, не става  Peace САМО за САЩ важат всички отстъпки  Peace И безплатните доставки и намаленията с Амазон картата  Wink Пробвах - иска ти адрес за доставка в САЩ  Peace

а дали доставките им са скъпи,имаш ли си на представа Thinking

# 39
Добро утро!
Глафира,аз вчера бях така с нощните влакове през главата ми. Tired И вечерта малкия заспа в 8.30,което много рядко става и аз пак не успях да си легна рано. ooooh! Вечери,татито си дойде към 21.30. Crossing Arms ,после шишета да изваря и накрая малко краста по форума и пак късничко си легнах.Ама тази нощ поне поспахме.А депресивните периоди никого не подминават. Wink Hug
Забравих да благодаря на всички дето ми отговориха за косопада. Hug Мисля като ми преведат паричките да се подстрижа едно хубаво,че с тази дълга коса,още по-зле.За ужас на моя,ще се реже.  Mr. Green Naughty
КаЯна,невероятни снимки!И дечицата са супер,и пейзажите на града.... FlutterТъй ми се иска да отида и аз. LaughingОбожавам дъждовното време.
Хайде приятен ден!

# 40

а дали доставките им са скъпи,имаш ли си на представа Thinking

Да, директната доставка е скъпа. Освен това столчето ми отказаха да ми го доставят. Може да ис поръчаш само дребни неща - книги, дистове, малки играчки, дрешки. Но достваката е над 20долара + 5долара за всеки артикул. Излизат много скъпи нещата  Money
Аз за това си го взех чрез Ломбард  Peace

# 41
Нас ни събуди нашия тати и малко ми е сънено  Tired . Тук времето е ужасно  #Cussing out . Не става за разходки - днес ще се побъркам вкъщи  Crossing Arms

АлЕкС-мама, и аз мисля да се подстрижа (също за ужас на мъжа ми  Mr. Green ), но още се чудя как, че си имам бузки от бременността  Blush
veselina_s_p,  ти си бой  Laughing . Снощи до някое си време зяпах този "Амазон" и сега така съм се навила да поръчвам  ooooh! . Само ми кажи имаш ли представа как е по-добре от Амазон или еВау, понеже нещата, които искам ги има и на двете места  Thinking

# 42
 Hug
4естити месе4инки Simple Smile)))

в4ера жесток рев имахме, цяла ве4ер и шамари не помогнаха, няма такова хрипане и давене и като заспа пак дишаше на пресекулки  Sad и с папането нещо дупка... тези дни нещо не са ни много силни.
на Лактана съм взела кашата ориз и банан-много е хубава,нея я яде бебо. боря  се да бъркам кисели, ама все рядки ми стават.  А картофа на семпер с вси4ки комбинации просто ни отпада от менюто - само като му замирише и ве4е е стиснал устата, накупих на хип вси4ко с картоф.

КаЯна, страшни бонбони, снимките са страхотни  Peace

ще бягаме на зъболекар семейно, 4е от сумати време е каним...
весел ден Simple Smile))

# 43
  • Ееей тук!
Добър ден на всички, които ме помнят и на тези които не ме помнят ...  Laughing
Абе момичета кога намирате време за компа  Crazy На мен изобщо не ми стига времето, стигнах до заключението, че денонощието трябва да е с повече от 24 часа и сигурно пак няма да ми стига... (явно аз съм неорганизиранаLaughing Та все се каня да вляза да ви попрочета, да понапиша някой ред а той компа само праха му бърша няколко месеца стана...
Сега по същество: Марти расте със скоростта на светлината на последна консултация на 13.07 беше 7750кг 68см. сега в понеделник пак ще се мерим да видим на мама дундата колко е станала. Захранваме се от повече от месец, вече обедното ни хранене е само от зел.пюре, от тази сутрин за закуска сме на каша (по прицип не харесваме кашите,но тази явно и допадна на  ХУМАНА).  Спим според фазата на луната  Whistling  , мнооого обича да я разнасят на ръце и да вижда всичко, мързелива е доста изобщо не обича да е по корем, отскоро прави опити за обръщане на една страна  Embarassed и нищо повече иии така...
сега да попрочета, да се поограмотя да ви видя колко сте пораснали и по-късно да се включа пак, ако малката ми пусне аванта че нали идва пълнолуние иии ....  Wink Засега това от мен и целувки  Heart Eyes
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 4 нови отговора.  Rolling Eyes

# 44
Здравейте,
Рила честито ви зъбче.
Ние дето мислех, че ще сме едни от първите, още се моткаме. Венеца и е много подут, мажем се яко, виждат ни се зъбчетата, но още не ги усещам.

Нашия татко е добре, извадили са му пирона и май утре ще го изпишат.

Хайде  Hug

Общи условия

Активация на акаунт