Колко е игриво МАРТенско дете красиво!

• 9 483
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
здравейте мами,

Бодливка 4естит Рожден Ден Simple Smile) много здраве на теб и вси4ки около теб, много усмивки и красиви мигове! Simple Smile)))

аз бая време не съм влизала, 4е все съм  на някъде. Гледам за жълтъка говорите - аз го въвеждам от днес, дадох 1/4, 15мин. варих яйцето и са купени от пикадили - като цяло от по оборотни магазини, дано са прясни!

бебо пла4е, бягам.

4естити месе4инки и на вси4ки с повод от изминалите дни и днес  Hug

# 256
  • София
ЧРД, Бодливка! Много здраве и късмет ти желая от сърце. ... И всичко най-сладко от живота да ти бъде поднасяно с много любов

Здравейте и от мен Simple Smile

Днес започнах деня много рано, че посрещахме и изпращахме приятел (минаващ транзит през София).. та след малко май ще пробвам да си дремна.

Иначе два дни Биба е много добро дете - както я хваля на татко й - най-доброто дете... хапва си всичко с охота, заспива си самичка за нула време, заиграва се и леко промрънква само ако има повод.... И понеже българите сме пословични с мнителността си и "Много хубаво не е на хубаво" та седя си аз и се чудя дали не се разболява това ти ми дете..... Няма температура... след щателен преглед имам съмнения, че едното й оченце е леко притворено, сякаш нещо я е хапнало на клепача.... Но ще гледам

Какво ви занимавам и аз с моите бели кахъри - най-добре да му се наслаждавам на тоз блажен период

Бухта, добре че каза за количката на Весето... изобщо нямаше да схвана смешката... напоследък май съм така ...

Хубава почивка в дъждовния следобед ви пожелавам, а на бебчетата с повод за празнуване - ЧЕСТИТО

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 15:39 от TaniaR

# 257
 Честит празник Бодливка, много щастие и любов ти желая !

Вчера бяхме при педиатъра ни -  Марто вече е 7 200  гр. и 65 см., за 20 дни сме качили 800гр. ooooh! Направо много ми се виждат, ама да расте детето..., че ако пък  не наддава достатъчно да не би да е добре...
Ех този дъжд,   umbrella провали ми плановете, а толкова работа имах за днес, трябваше да ходя до една банка и не търпеше отлагане...но с Марти няма как да стане. Sad
Да ви се похваля преди няколко дни ходих до новия ни апартамент, не бях ходила отдавна...мъжа ми там главно стяга, все по-завършен ми се вижда и по-хубав, вече остават да сложим подовите настилки, латекс, трябва и мебели да купим, но вече сме взели решенията по интериора и обзавеждането а то това ми се стори най -трудно...
Сега ни правят банята и настилката в кухнята иначе модулите на кухнята са готови, тези дни ще ни ги монтират...
Живот и здраве септември вече ще сме в новия си дом Laughing чакам този момент с нетърпение и колкото по-малко остава толкова нетърпението е по- голямо и не се издържа вече...
Това лято няма да можем да пътуваме заради ремонта и нанасянето, но пък мисълта , че си заслужава тази жертва в името на бъдещия ни дом ме успокоявам и ми става по-леко.
Tony_st  направо ме разби от смях, като си представих как вашя татко поне пет пъти си забърсва ръцете и вади кърпичка след кърпичка от пакета... и чисти ли, чисти нааканото дупе на Рая Joy Joy Joy
Нашият татко до сега наакан памперс не е сменял, като си представи само акото му се гади... Sick по негови думи де, ами и аз ако бях от гнусливите какво щяхме да правим му викам или ако си сам с него за по-дълго, наакано ли ще стои детето...но не получавам отговор. Wink
А за петната от моркови, аз мойте лигавници ведната след папкане на ръка си ги изпирам със бебешки сапун тео бебе и не остават никакви следи. Peace
Абе много са ни нахапали някакви гадини - комари ли са...незнам...но имаме три пъпчици по лицето и две на ръчичката, мислех, че може да са от захранването пъпките де, но педи каза - комари, но всеки ден ни се появява по една поне... newsm78 мажем ги с фенистил гел, а и отделно купих предпазващ гел против насекоми на Чико - но уви... Sad
Хайде целувки!

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 15:48 от dobro_nastroenie

# 258
има ли бебета, които да си въртят глави4ката неспокойно на 2те страни? бебо запо4на да го прави не само преди да заспи, но и когато яде пюре (не, 4е не му харесва - то си е характерно движение)  понякога докато си играе  Sad  педката от токуда каза, 4е от зъби било, но в петък бяхме вси4ки на въболекар и бебо го провериха, няма да излиза скоро зъб  Sad Незнам какво да мисля, и 2те педки казват, 4е не е рахит  Tired

# 259
  • София
Здравейте и от нас.

БОДЛИВКА, честит рожден ден   bouquet

зА първи път ми се случва да изпитвам такава неприязан и то към човек който като че ли нищо не ми е направил.Дайте съвет
Аз съм много весел и общителен човек,изключително миролюбива и открита и тези ми чувства много ме измъчват Sad

Ето една идея: все още сме във вихъра на хормоните... И друга: до сега просто може да си имала късмета да не ти се случват подобни хора... И още: интуицията си знае работата...

На мен лично също много ми влияе жегата - ставам още по-проклета, отколкото съм "по хладно"  Mr. Green

# 260

Бодливка, честит рожден ден! Да си жива и здрава и все така с хъс към живота!

Беба, а да не е ушенце? Дано нищо да не е...

Не помня дали ви писах, мисля да запиша Риша на детска градина/ясла на два дни седмично до обяд. Сега малко ме е шубе...
Вчера ходихме да видим градината, той се заигра, не искаше да си ходи, накрая го изведох ритащ и пищящ...
Утре Тоби е на преглед и ще попитам педиатърката какво си мисли по въпроса.

# 261
ЧРД Бодливка, пожелавам ти щастието да е твой спътник и дните ти да са изпълнени с много усмивки!

Честити месечинки на бебчовците от днес Hug

Ние сме добре, само дето от картофа и моркова Алек много се запече. Даже и Лактуозата не помогна. Та вчера дадох няколко лъжички сини сливи на Гербер, много ги хареса, направо потреперваше и като спях след 2-3 лъжички се разплака Crazy. Въпреки това още няма ефект. Днес следобед пак ще дам, дано да се оправи.
Снощи, за разлика от предната вече, Алек си сука без проблем. И понеже тези истерии не са за първи път, явно зависи от това колко е изморен, незнам.
Мечо пух, благодаря че попита, маститът бързо се оправи, пих антибиотик и с помощта на Алек и на помпата за 2 дена мина.

Тони, аз накисвам лигавника в студена вода, след което го изпирам с детския прах  Peace И на мен ми се иска да дойда в Банкя, ама като не съм в София няма как да стане. Представям си колко хубаво ще си изкарате Hug
И аз утре ще дам картоф с морков на Алек, дано и той да го хареса yes
И аз се зачудих за новата количка на Веси, ама нали съм си руса Embarassed

Мен така са ме наяли комари, приличам на петниста хиена, мажа се, но всяка сутрин виждам нови и нови да се появяват newsm78. Добре поне че Алек не го ядат.

Отивам да се храним и излизаме. Хубав ден на всички Hug

# 262
Здавете, мами!

Бодливка, честит рожден ден!!!!!!!!!!!!!![[/color]/size]

Днес бяхме до КАТ - е няма такова чакане, а уж е отпускарски сезон. Отидохме към 11ч и се прибрахме в 15ч.  Crazy, но поне си подадох за книжка, че сега шофирам малко нелегално  Mr. GreenХодихме тримката с таткото и София/Никол вече е в Бургас/ Добре, че детето се държа прилично, спинка си, папка си и така.А колко бременни само имаше...имах чувството, че не съм в КАТ, а в родилния дом  Joy Също и дечица...ама никой не ти прави място, всички са озверели сякаш.Зад мен една бременна си чакаше чинно на опашката/беше за информация/ и аз и викам да мине отпред, тя нещо я беше срам да помоли.Няколко пъти я подканях, питах хората отпред дали ще я пуснат, та чак тогава мина.После видях още една чака с голям корем, ама никой не я пуска да мине...абе ужас просто.

София все по-добре си папка, но както вика Тони, не повече от половин бурканче/малко/, което си е около 60г. А на запечените бебоци защо не им въведете по-бързо тиквата  newsm78 Аз само захраних с морков и после го спрях, сега наблягам на тиква с картофче/+ кърма вътре/, иначе съвсем ще спре да ака.
Аз кашата мисля да е за следобяд, но днес се объркаха плановете и пюрето го хапна в 16ч., кашата ще я дам към 19 и така.

# 263
Иве, Честит Рожден Ден и от мен, бъди жива и здрава, обичана, усмихната и щастлива.
Уф, гадно време. Иначе цял ден обикаляме с колата и милото ни детенце не можа да спи нещо хубаво, та сега спи непробудно.
Хубав ден и целувки  Hug

# 264
има ли бебета, които да си въртят глави4ката неспокойно на 2те страни? бебо запо4на да го прави не само преди да заспи, но и когато яде пюре (не, 4е не му харесва - то си е характерно движение)  понякога докато си играе  Sad  педката от токуда каза, 4е от зъби било, но в петък бяхме вси4ки на въболекар и бебо го провериха, няма да излиза скоро зъб  Sad Незнам какво да мисля, и 2те педки казват, 4е не е рахит  Tired
беба, дано не е нищо притеснително Praynig. Аз пък щях да ви питам, като ядат бебоците ви въртят ли си главичките? Ееее, голямо любопитство го гони това моето дете, само нещо да шумне или да се движи в полезрението й и върти главата да не изпусне клюката hahaha Joy Това само ако не е супер гладна, тогава нищо не я трогва Mr. Green
 vily_st , радвам се, че бързо си се справила с мастита Hug

Вчера се ровичках из темите за захранването и прочетох, че запек може да се получи от бързото въвеждане на нови храни и вкарването на различни и че е добре, бебето да се остави по-добре на мляко няколко дни, ако се появи проблем.

И понеже и моето бебе не спи нощем, има ли някое кърмено бебе, което да спи по цяла нощ? пр. от 9 до 6 сутринта?

# 265
  • София
Днес именно заради запека отидох до педито. Че нали ви се оплаках, че отказва храна. Нашето педи е отпуска, но си имаше заместничка. Жената много внимателно прегледа малката, опипа я, погледна ушетата, прешлуша я и констатира, че нищо му няма на детето. Смята, че именно заради захранването стомахчето не се справя и затова се е запекла и като следствие не яде. Каза да й купя Фризовом, който бил за лесно храносмилане и Био Гайя за подпомагане. Не каза да спирам с пюретата, просто каза да й давам тези, които малката яде най-много. За сините сливи и крушата малко се намръщи и не ми ги препоръча, но утре смятам все пак да дам на Светланка една круша или слива. Показа ми как да правя масаж на коремчето за подпомагане на стомахчето. Да видим дали ще има ефект. Докторицата каза да мина да се отчета след няколко дена, че ако няма подобрение да даваме урина.

# 266
Както бях писала вече,ако трудно ака Алекс,давам пюренце от круша или тиква и винаги има ефект.Не само,че рядко,ами и един хубав златист цвят. Laughing Peace
На мен ми е много кофти нещо днес,само се нервя и ми се реве.Пак ме е треснала депресията. Tired Майка ми не можа да гледа и малкия,както се бяхме разбрали,така че не можах барем на фризьор да отида,та малко да се разведря. ooooh!
И естествено като ми е най-нервно,Алекс също е нервен и става забавно вкъщи.
Понякога се чувствам като някоя лелка,затворена у дома с детето,купища бъркотии за оправяне и нямам желание за нищо.Направо адски непълноценна като жена се чувствам Tired

# 267
  • София
И понеже и моето бебе не спи нощем, има ли някое кърмено бебе, което да спи по цяла нощ? пр. от 9 до 6 сутринта?
Моето спеше от 9.30-10 до 6, но напоследък си прави среднощни закуски към 3/още сме само на кърма/

Честито на всички, които имат повод   bouquet

Къде оставяте бебоците да си играят и да "лазят"?Не смея да я оставям на спалнята, че за секунди е от единия край на другия, забива чело повдига дупето и се изтласква. В креватчето й е скучно или късо, мрънка да ходя да я обръщам, щото е забила тикве в таблата. Ако приспособя нещо на земята, дайте идея с какво да я заградя?

Запека, бориме с гимнастика все още.

# 268
vily_st, благодаря за отговора, аз снощи ги прах с бебешкия прах /Surcare/и гледам, че са се изпрали, та дано не оставят лекета, че днес и бях облякла едно бяло комплектче на Есприт, естествено, след като се наяде, но си бъркала в устата и като се задави, та върна малко и го е омацала. Sad Дано да се изпере, довечера ще го накисна с вода пък да видим като го изпера дано не остане леке, че ще ме е яд много. Confused

Ми не знам дали има, ама ние все още не сме от тези спящи бебета. Все се прибужда и иска да си цокне малко, че да се успи. Embarassed

# 269
Аз моинкия го оставям на пода - върху едно одеалце и там си лежинка, така ми е спокойно, че няма от къде да падне.

Преди малко братовчед ми идва и ме зарадва, че ще става татко  Mr. Green много съм щастлива, ама ще им е доста трудно, по-малък е от мен с 2 години, а девойчето пък ептен - на 19 е. Ама си го искат бебчето, което е по-важно  Peace пък ние ще помагаме. поне дрешки бол от нас, а и те го чакат към април, така че дрешки ще има за всички сезони. Уж не трябваше да казвам на никой, щото е още тайна, ама на вас може  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт