Отговори
Мили дами и  уважаеми господине!
Добре дошли в новата 21 тема!!!
Нека я изпълним с много и хубави новини и приятни емоции!!!

Вече си имаме и първите бебчета!!!
Да растат здрави и щастливи и да радват мама и тате!!!

мама Lennyh си има бебе ВЛАДИ-роди се на 24.07.2009г- 3400гр и 52 см-София
мама Ифче има бебе Габриела-роди се на 26.07.2009г-2950 гр-Варна

Очакваме още бебчета на :

мама Vanhorne ๏̯͡๏)
мама Fior
мама _re_ge
мама papolino
мама Илче

Ден преди раждането си дете попитало Бог:
Незнам защо ще се появя на този свят?Какво трябва да правя?Бог отговорил:
Ще ти подаря ангел,който винаги ще е с теб.Той всичко ще ти обясни.
Но как ще го разбирам,аз не знам езика на ангелите?
Ангелът ще те научи на своя език.Той ще те пази.
А как е името натози мой ангел?
Не е важно как се казва той има много имена.Ти ще го наричаш Мамо!!!

Старите теми:

И четирилистни детелини за късмет!!!

# 1
Брррррррррррр! Кац! newsm52
Този път съм с вертолет Laughing
Пу, първа   Hug

Фиорче Hug, както винаги прекрасна темичка  newsm51
Да е на късмет и много хубави новини fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
 babydust7

# 2
  • Варна
Привет и от мен най накрая. Grinning Какво ще правим без Фиорчето ,не знам. newsm78
Маргариткааа мили мой пингвине как си? Бързо ни дай инфо, че се притесняваме  Hug Hug
Бъни измисли ли го най накрая с почивката?

# 3
Ето ме и мен в новата тема  bowuu! За първи път на първа страница. Хайде на късмет за всички   bouquet
Фиор, темата ни е страшно красива, благодарение на теб   bouquet

# 4
Fior-ка благодаря за новата темичка. Дано тази ни донесе поне една  Misc Bomb, защото предната нещо ни пропусна.  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover
Регенце как си? Надявам се всичко с прегледа да е било ок!
 Hug на всички

# 5
Хайде и аз тука.Фиорче страхотно оформление пак   bouquet  bouquet  bouquet.
Дано да е късметлийска темичката ни Hug.
Вярвам, че ще е Peace

# 6
Нищо не съм правила този път по темата,за което съжалявам.Имах идея,която ще реализирам друг път,че сега ме сполетяха малко проблеми и просто не разполагам с време.Но вие сте готини и ще ме разберете Wink
Важното е да сме всички тук!
Стискам палци на всички ,които са в очакване!!!
За сега толкова ,когато се "вдигнат облаците" около мен ще ви пиша повече!!!
Съжалявам,че не мога да обърна нужното внимание на всяка една от вас,но скоро и това ще стане! Peace
Прегръщам ви всички  Hug  Heart Eyes

# 7
Фиорче ние само се молим проблемите да са малки, решими и бързо да отминат  Praynig Praynig Praynig.
Пиши когато можеш как си.

# 8
Милата Фиорка   love001 тенксаж мила. Супер си. Как си миличка? Надявам се всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig

регенце хайде мила, че те мислим  Praynig Praynig Praynig

Марги ох и ти бе слънце  Hug Praynig Hug дано всичко е ОК. Чакаме те!!!

рослемче драго ми  Hug не ни пишеш много.

Деминка явно е ген и структура. Аз съм казвала и преди. Снахичка е 43 килца. Роди две дечица, нормално и двете по 3 и кусур кг. Щом излезе от болницата и скача в дънките. Не слага нищо излишно на себе си, само на бебе.
Тя и сега си е така, мачка яко, но не пълнее. Спомням си веднъж брат ми ми се обади да ми каже, че е изяла 7 сърми  Shocked с хляб и можела още.

николче ти как си? Минаваш много на бързо и нищо за себе си? Думай.

паполино ти май го закъса с тази токсикоза  Hug. Квази не си ли чувал паполински, удари една жица, че я мислим тук.
Отивам да поработя малко и ще ви наглеждам, да внимавате  Wink

# 9
  • Варна
Благодаря добре съм Ванхорне. Hug Hug Засега нямам новини, но и това ще се случи. Simple Smile

# 10
Фиорче,
Отново ти благодарим за прекрасното оформление на поредната тема. Ние само се  Praynig всичките проблеми да се решат по-бързо и сме с теб!  newsm10  Hug

Ванхорнче, и аз за съжаление съм от "свинския" джинс, дето вика майка ми, т.е. забременея ли, бедра, дупе и корем значително увеличават размера си. Сега още не съм се обременила със сигурност, но отдавна вече съм поела пътя на освинването със сигурност. В допълнение на това идват препоръките и предписанията от лекарката ми от днес следобед, когато отидох на преглед и да й се оплача за болките в яйчника тази сутрин. Разбира се, всичко е последствие от хиперстимулацията - яйчниците ми с много уголемени, с много мехурчета с течност в тях, както и течност пред матката. Облекчението и решението е: увеличи ми НоШпа на 3*2, изписа ми някакви протеини Biogame (за  preggo и културисти running  Joy) и каза да избягвам целулозната храна (а това означава да огранича плодовете и зеленчуците  Sad ) и да наблягам на протеините, както и да пия много течности. Е, ако досега изглеждах долу-горе прилично, то предполагам в следващите 2 седмици наистина ще трябва да си сменя ника на Пъпеш, че да отговаря на реалността!  Joy

Реге, какво става, пиши ни!
Паполино, ти също!

Николче, кога да чакаме новините? Нали аз предрекох ти да си следващата бомба?!

# 11
  • Варна
Маргариткаааа  Hug Hug образ такъв да ти имам проблема с кг. То другото да е наред, кг ще ги сваляме после.А да ти отговоря на въпроса: ние май с теб заедно действаме. hahaha hahaha Чул те господ за предричането. PraynigЧе да ги дундуркаме заедно.
Днес ми е едно такова никакво.Може би е от времето.Скри се слънчо и на мен ми е гадно.

# 12
Хоп и аз в новата тема! Grinning

Фиорче, благодаря ти за старанието и красивото оформление всеки път! Heart Eyes

Мооооля ви, не ми говорете за килограми! Че вие, дето се оплаквате, поне си имате желязно оправдание!  Wink Какво да кажем ние, дето не сме - да се оправдаваме само с джинса, не върви някак си. Tired

Пожелавам на бремелинките бързо отминаване на неприятните симптоми!  Praynig

Мишанче, ти няма ли да излизаш в отпуска?

Николче, стискам палци! fingerscrossed

Марги, ако протеините, на които наблягаш, са нискомаслени, не би трябвало да имаш проблем! Peace Пък и да имаш, малкият Пингвин си заслужава жертвите, нали тъй? Hug

Да бе, Квази, права е Ванхорн, вземи звънни на Паполино и пиши тук какво става, че се изпопритеснихме за момичето! Praynig

Хубава вечер на всички ви желая!  bouquet

# 13
Гмууурр, и аз да се хвърля във водите на новата тема.....Просто ми харесва израза ЦОП, ама за да не крада чужди идеи реших да се гмурна.....Много късмет за всички ни в следващите странички! newsm51

Фиорче благодаря за новата темичка, толкова елегантно е изписана......и ти пожелавам проблемчетата да се топят и да ги забравиш бързо!

Много  Hug Hug Hug за всички.....току що казаха в новините колко много българи са заляли Солун и околностите. Купували къщи, пазарували, ядяли и пиели добре. Казаха, че ние сме можели да платим към 3000 евро за един хубав часовник.......Изобщо говореха за нас като едва ли не ларш милионери. Е, споменаха, че румънците имали повече пари.  Mr. Green

Хубава вечер и много усмивки!!!!!!

# 14

Ванхорнче, и аз за съжаление съм от "свинския" джинс, дето вика майка ми, т.е. забременея ли, бедра, дупе и корем значително увеличават размера си. Сега още не съм се обременила със сигурност, но отдавна вече съм поела пътя на освинването със сигурност. В допълнение на това идват препоръките и предписанията от лекарката ми от днес следобед, когато отидох на преглед и да й се оплача за болките в яйчника тази сутрин. Разбира се, всичко е последствие от хиперстимулацията - яйчниците ми с много уголемени, с много мехурчета с течност в тях, както и течност пред матката. Облекчението и решението е: увеличи ми НоШпа на 3*2, изписа ми някакви протеини Biogame (за  preggo и културисти running  Joy) и каза да избягвам целулозната храна (а това означава да огранича плодовете и зеленчуците  Sad ) и да наблягам на протеините, както и да пия много течности. Е, ако досега изглеждах долу-горе прилично, то предполагам в следващите 2 седмици наистина ще трябва да си сменя ника на Пъпеш, че да отговаря на реалността!  Joy

Т'ва със "свинския" джинс много ми хареса.

Марги освен изброените причини (ще го кажа тихичко)там се случва и едно вълшебство, дето мами като мен и теб имат (35 и нагоре) особена осезаемост. Ако Регенцето се включи и тя сигурно ще потвърди. С дъщеря ми бях лудо- младо и нищо не усещах, но сега е друго. Ще разбереш, какво е. Нашите деца са на една възраст и времето м/у същото.

Общи условия

Активация на акаунт