С шкембе си е най-добре 8

• 32 251
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
И в най -хубавата темичка да се запиша  Simple Smile
Стискайте ми палци всичко този път да бъде добре и Октомври да бъда най -щастливата мама. Явно се оказва , че този месец е преломен в живота ми , защото точно Октомври загубих малката си Зара. 
 Praynig
Може би този октомври ще се върне твоето бебе,приеми че от тогава е натисната пауза и нищо лошо не се е случвало!!!Всичко ще е наред,вярвай го и ще е така!
Ние сме с теб!!! Hug

# 571
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

# 572
# 573
Честита Баба Марта !Да сме живи и здрави!!!

# 574
ехо ,къде сте бременлийки ,нещо се покрихте  и никой не пише отдавна в най любимата ми тема  smile3534

# 575
 МИ да се разпиша тогава. Т.е да се оплача:) Снощи решихме да разнообразим живота малко и ходихме на заведение с жива музика и жива бира... Музиката беше екстра, ама бирата нещо не ми понесе:(( Днес цял ден лежах и едва преди малко ми просветна. Казаха ми, че от тая бира глава не боляло, явно другаде удря махмурлука. Да не си помислите,че съм се напила. Просто пих една бира... ама знае ли човек. Дано днешните ми болежки не са се отразили на бебока, който хубаво се нарита, докато лежах. Като съм в движение не го усещам много, но като прилегна и се почва...

ХАйде аз се разписах,чакам следващия- по ред на номерата:)

# 576
Ники ,сигурна съм,че бебчо се чувства добре. Надявам се вече и ти си по-добре.  Hug
И Рита скоро не се е отчитала. Всъщност то никой не е.  Confused
Я бързо всички на отчет! Peace

# 577
Здравейте и от мен Simple Smile, много се радвам, че се разписвам в тази тема. От 8 месеца насам за пръв път се усмихнах истиснки вчера, когато ми потвърдиха бременността. Много съм щатлива и същевременно много ме е страх, но се опитвам да мисля позитивно и да вярвам че ноември месец и аз ще гушкам едно сладко бебече.
Обещавам да се отчитам често тук и ще помоля за едни стиснати палчета. И дано да повлеча крак и повече мами да се отчитат в тази темичка.

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 20:24 от beru6ka

# 578
beru6ka Честито миличка. Пожелавам ти хубава бременност и щастлив финал.

# 579
Много съм щатлива и същевременно много ме е страх, но се опитвам да мисля позитивно и да вярвам че ноември месец и аз ще гушкам едно сладко бебече.
Честито !Лека бременност и щастлив финал.
Неизбежно нещо е страха ,всички преминаваме през него.
Но колко много момичета тук пребориха страха и успяха.И ние ще успеем!!! Praynig

# 580
ИМАТЕ И МОИТЕ СТИСКАНИ ПАЛЦИ,ВСИЧКО ЩЕ Е НА РЕД И ЩЕ СИ ГУШКАТЕ ЗДРАВИ БЕБЧЕТА,beru6ka честито  ,лека  и безпроблемна бременост. Hug

# 581
лека и безпроблемна бременност,  и здраво ноемврииче на финала Hug
 стиснати палчета и от мен

# 582
  • Бургас
beru6ka, късмет на теб и на всички изстрадали майчета, мечтаещи да гушнат своите рожбички Hug

# 583
beru6ka  Hug и късмет и едно пухкаво вързопче на финала

# 584
  • Варна
Beru6ka дано поводите за усмивка стават все повече! Честито! Лека и безпроблемна бременност и през ноември живо и здраво бебче!

Общи условия

Активация на акаунт