С шкембе си е най-добре 8

• 32 243
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
# 586
# 587
Христос Воскресе!

Да покажа шкембето:)) Расте си, още малко му остана на бебока и ..после ще ми става весело Mr. Green

http://kikiniki.snimka.bg/baby/bebka-i-bebko.189781.18078531

Берушка, много късмет на теб и шастлив завършек на бременността Flowers Four Leaf Clover

# 588
Ники много ти е хубаво тумбачето /то наистина на младежа още малко му остава и ще трябва да излиза да го гушкат мама и тате и най-вече кака/, и вие двете с Бела сияете. Пу-пу много сте хубави.
п.п. Защо на лентичката ти пише, че Бела е на 3 години? Недей да състаряваш момата  Joy Joy Joy

# 589
КикиНики, страхотно тумбаче и страхотна фигура, поздравление за което  Hug
Много късмет ви желая  до финала с твоя малък мъж  Flowers Four Leaf Clover

# 590
  • Варна
Ники, тая бременност страхотно те разхубавява! А коремчето ти е един прекрасен нов свят! Толкова е хубаво да гледа човек такава сияеща бъдеща мама! Предай целувки на Бела, а татко Ники да предаде на бебчо в коремчо! Стискам  палци за леко доизносване, хубаво и бързо раждане и много любов след това!  Hug

Берушка, честито! Лека и успешна!

# 591
  • Варна
Ники страхотно тумбаче! Да сте все така усмихнати, страхотно весело настроение лъха от снимката!

# 592
п.п. Защо на лентичката ти пише, че Бела е на 3 години? Недей да състаряваш момата  Joy Joy Joy
Щом съм бременна и изкукала... Ще го оправя тия дни...Малееей,добре,че ми каза,нямаше да го видя до другата година сигруно...

# 593
 Нещо взе да ме стяга шапката. Нямам конкретна причина, освен, че всички кокали ме болят.. Трета бременност, ама такова нещо не помня да е било. Тая нощ място не можах да си намеря, а има още цели 50 дни според лентичката.  Взех да се чудя дали не раждам, нали не съм раждала до сега нормално... ама няма как при положение, че контракции нямам Mr. Green Това поне го познавам като усещане. Добре, че бебето рита активно и често, ама закроти ли се и веднага почвам с мисленето.. А и Бела взе много да палува... макар че не е ясно дали  тя е станала по-палава, или аз по-трудноподвижна, та да мога да отреагирам на игрите й...

# 594
KikiNiki нормално е миличка аз последните 2 месеца само лежах че и контракцийки си имах, но нощите бяха кошмар.
А колкото до Бела дали е палава или ти трудноподвижна, май е и от двете по малко  Mr. Green
Успех и щастлив финал  Hug

# 595
Никинце,  всяка бременност е различна. Кои кокали те болят? Защото за много от тях е нормално в по-късните месеци. Знам, че 50 дена изглеждат доста, ама ще минат и болките ще са само кофти спомен един ден. Не давам да те стяга никаква шапка, тъй да знаеш!  Peace  Hug

# 596
  • Варна
Ники,  Hug. Както са 50 дни, така ще отлетят като вятър! Сигурно ти е тежко, но вече ще излезеш в 45-дневен болничен и ще имаш повече време за почивка, нали? Хапвай си зеленилки, може изтощението да се дължи и на пролетна умора, не само на бременността.
Цун и гуш на Бела, а тати Ники да предаде цун и гуш на младежа.

# 597
Ники мисли за щастието което те очаква след по малко от 5о дни ,ще бъдеш мама на принц и принцеса ,е струва си да изтърпиш всичко това нали мила.,  ylinfantоще малко остана  Hug Hug Hug

# 598
Мерси за подкрепата:))

Днес съм доста по-добре... и в резултат цял ден не се спрях. Свекърва ми изведе Бела, аз се метнах на трамвая и отидох на женския пазар, накупих хасета да нашия чаршафчета, нощница за болницата, сутиени за кърмачки... после наизвадих старите Белини дрешки от най-миниатюрния й период и пуснах 2 перални. Какви чувства ме обзеха като ги гледах тия дрешки Heart Eyes Малко си и поплаках, че някои ми носят още по-далечни и тъжни спомени, защото са купувани за първото бебе. Накрая заваля дъжд и набързо събрахме прането... явно на Петко ще му върви по вода Heart Eyes

Това чудо вчера си мисля, че може и да се дължеше на позицията на бебето, че ми хълцаше в подребрието... днес се чувствам добре, а хълца долу ниско.. Къде още намира място да се върти не ми е ясно. И друг път сме го улавяли- втроник седалищно, четвъртък главично. И Бела беше същата. И е позаякнал , че яко рита и виждам доста обемисти движещи се и стърчащи части Mr. Green Бела всяка вечер ми целува корема и казва на бебето Лека нощ;))

# 599
  • Бургас
Ники, много мил пост...чак не можах да си сдържа сълзите та си поплаках  Hug

Общи условия

Активация на акаунт