С шкембе си е най-добре 8

• 32 206
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Страхотна новина. Даниелка честита дъщеричка, да е жива и здрава и много да ви радва.

# 676
Честита радост на Даниелка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 677
  • Варна
Даниелка честита радост! Да е жива и здрава малката  Дияна и много радост и усмивки да ви носи!

# 678
  • Mediterraneo
Честито на Даниелка за малката Дияна   bouquet Да е здраво и щастливо дете!

# 679
  • Варна
Честита дъщеричка, Даниелка! Да ти е жива и здрава!

# 680
И тук: Даниелка, честита ви розова радост!   bouquet Да ви е жива и здрава и само хубавини да я застигат!

# 681
Даниелка, жива и здрава да ти расте рожбичката! Много радост да ти донесе!   bouquet

# 682
  • София, "Младост 3"
Честито на Даниелка за малката Дияна   bouquet Да е здраво и щастливо дете!

КРОЕЛА   bouquet Heart Eyes радост за очите и сърцето е лентичката ти

# 683
здравейте момичета ,аз от няколко дни не се чувствам добре ,настинала съм ,леко ме наболява гърлото ,и много ме втриса вечер ,толкова ме е страх да не на вреда нещо на бебето ,боже освен огромна киста и полип сега и тази настинка точно в началото изпадам направо в ужас ,иначе вече съм си в нас и си почивам доколкото малката ме остави .Това милички от мен за сега ,знаех си че много страхове ,ще бера тази бременност ,но си искам бебето повече от всичко ,оплаках ви се . Sad

# 684
kroelahai   Hug няма да се отчайваш, горе главата.Мисли позитивно, колкото и да е невъзможно. Аз като почна да си мисля лоши работи си повтарям, че не е добре за бебето да се тормозя. А за настинката наблягай на чайове с мед и лимон и дано скоро се оправиш.

# 685
Честитта радост на мама Даниелка  bouquet,нека малката Дияна расте здраво и щастливо детенце!

Кроелка,много се радвам за теб Hug Hug Hug,
и наистина мисли позитивно,аз вярвам,че всичко ще е наред

# 686
Даниелка честито ви щастие, нека малката да расте здрава и безгрижна и само да ви радва.
Кроелка честито и на тебе. от сърце ти пожелавам спокойна бременност и здраво бебе на финала.

# 687
НЕФИ ,благодаря мила ,айде Шошко вече порасна ,не щеш ли да си бременеем заедно  Hug Hug Hug

# 688
НЕФИ ,благодаря мила ,айде Шошко вече порасна ,не щеш ли да си бременеем заедно  Hug Hug Hug
А така,да си дойдем на думата! Peace

# 689
  • Варна
Kroelahai бързо здравяване ти пожелавам, да се отървеш от настинката, че да можеш срокойно да си изкараш бременността и да гушкаш накрая едно живо и здраво бебче.

Общи условия

Активация на акаунт