Слънце хубаво напича,СЕПТЕМВРИйче бодро,бодро тича!

• 13 072
  • 297
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте мацки  Hug
Най накрая ми дойде времрто да седна на компа Laughing
Сега да започна с хвалбите  Grinning Изкарахме си много добре на моренцето а и Ванко много ни слуша. На плажа също беше послушен само едно ме дразнише ,че искаше на другите деца кофичките и лопатките а неговите ги хвърляше в морето. Нямаше никакъв страх от водета ,а  що пясък изяде направо нямам думи #Crazy Почти всяка вечер ходихме на морската градина да тича и играе на воля . Няколко пъти се качвахме на влакчето и той мнооого се кефеше чак неискаша да слиза. Когато се разхождахме из Варна Вако искаше да влиза във всеки магазин и да сядаме във всяко заведение.
Да се похваля махнахме и памперса като каза мамо ако куку и от тогава е без памперс Grinning

VK welcome
Хайде засега чао , че след малко ще се пребере зверчето от ясли

# 31
# 32
И аз малко да се отчета,сина ми лудя яко на морето,след 5 дена с него на почивка имаме нужда от голяяяма почивка.Не излезе от водата ,от влакчето и от всички атракции...На път за ВТ спряхме и във Варна за едно бързо чипи-чипи+5 пъти пускане по пързалката.
Срещнахме се с кали и по-големия и син Дани.Скоро ще пуснем снимки.

# 33
Пебси,  Hug Hug Hug
Добре завърнали се на всички морски Heart Eyes

# 34
Привет   bouquet
Ние сме добре, от понеделник пак ще пускаме Яна в яслата. Дано по-бързо да свикне, че голяма ваканция изкара Simple Smile
На 23.08. сме на сватба на първа братовчедка на мъжа ми. Едва намерихме бели обувки на Яна, но вече е окомплектована за шаферската длъжност. Само дето ще си ходи рошава, защото не търпи нищо по главата си  Mr. Green

Не съм в кондиция да пиша, понеже почина мой братовчед при катастрофа, беше само на 35г  Cry А сестра му роди момченце един ден след смъртта му. Не мога да си представя как се чувства...
Спирам до тук, за да не внасям негативизъм в темата...

# 35
  • Варна
Ади_сан, съболезнования.... Hug Hug Hug Не намирам подходящи думи...

------------------------------------

НА ВНИМАНИЕТО НА ВАРНЕНКИ И ГОСТИ НА ВАРНА:
Чухме се с Краси, ще се видим в неделя в надвечер. Уговорихме се да се чуем в късния следобед да се уточним конкретно. Ще се радваме ако искате да се присъедините. Който желае, нека да ми прати ЛС да си разменим тел. и да се свържем в неделя.

# 36
Ади миличка....... Hug Hug Hug Hug

# 37

и понеже времето е пивко -

Поздравям всички празнуващи!

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 12:15 от Марито

# 38
  • София
Леле, Мари, каква е тази почерпка  Crazy , чак свят ми се зави!
Някакъв специален повод ли имаш?

Ади, съболезнования, мила! Думите са излишни при такива случаи, затова горещо те прегръщам  Hug Hug Hug !
Ако ще ти олекне, пиши си в темата. Все пак всички сме тук, за да се подкрепяме.

Да се отчета - вече всичко се вижда на 1-ва стр., просто ми трябваше малко време.
Какво решавате - да махам ли снимките и инфото, и да правя колаж? Следващата тема ще я пусна като анкета, за да може и да се гласува по този въпрос, така най-лесно ще се реши май Thinking !
Довечера или утре по някое време, (всичко зависи от степента на послушание на Антон), ще кача и снимките от морето и срещичките.

Днес така съм се смяла с този мой син, че чак сълзи ми избиха. Понеже е кофти времето, естествено си седим вкъщи. И за да мога да си свърша все пак някаква работа, обърнах коша за играчки на Тони, да си ги стига всичките, да ги разпилява и "подрежда", както намери за добре и поне за малко да се позанимава сам. В кухнята съм да мия чиниите и по едно време го чувам как буквално от нищото се разрева. Обръщам се и какво да видя - нашият по очи, празният кош върху него и само едни краченца риткат навън. Опитът му бил да влезне в коша, но понеже кошът е лек, се захлупил върху Тони. Голяма радост беше като го пъхнах вътре, даже и клипче заснехме, което също ще кача днес/утре.

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 13:55 от Kally May

# 39
Мари, Честит Имен Ден, мила! Нека името ти носи много здраве, щастие и добър късмет!   bouquet  Hug Честито и на всички други именици!  Hug

Ади сан, моите съболезнования, миличка Sad Толкова е тъжно и гадно, че направо не знам и аз какво друго да кажа... не се притеснявай да споделяш! Успех с връщането на ясла  Peace

Мейче, не знам за първа стр, честно Thinking. Щом се сменят трудно снимките, ако са в колаж, тогава май не е много удачно... Освен колажът да е като таблица един вид и така да може лесно да се сменят снимките, а другото инфо за дечицата да остане като списък отдолу  newsm78 Пускай по-скоро снимки, че ни се гледат  Mr. Green

# 40
  • гр.Варна
Мари, честит имен ден,миличка!    newsm51 newsm51 newsm51
Страхотна почерпка! eat

Да са живи и здрави и всички останали именици!  newsm51  newsm51 newsm51

Ади сан, за съжаление често в живота и хубавото и лошото вървят ръка за ръка! Sad Sad Sad Дано бързо преодолеете мъката си (ако въобще е възможно) и посрещнете малкото същество с вяра и надежда за хубави дни! Hug Hug Hug
Успех отново с яслата! newsm10

# 41
Ади, наистина никога незнаем какво ни е приготвила съдбата! Моите съболезнования.... Дано намерите утеха в малкото човече Hug

# 42
Честит Имен Ден на всички, носещи името Мария и неговите производни!
Марито , много здраве и късмет ти желая  bouquet Страхотна почерпка! Благодаря!

Благодаря на всички ви за успокоителните думи  Hug
Малкото човече се роди във Франция и затова му се радваме отдалече Simple Smile

За първа страничка, аз си мисля че така е по-добре. Така се вижда кое детенце на коя мама е и останалата информация. Много от мамите не пишат или пишат рядко, но все пак са мами-септемврийки и би трябвало да запизим инфото за всички. Дечицата ни растат като гъбки и се променят много бързо - честно да си кажа, аз бих се объркала след време кое дете на коя мама е ако го няма инфото. Може би и снимките ще е добре да се обновяват на около 3 месеца  Thinking Още нещо - вече ни свършва майчинството и мнозинството от нас ще се върнат на работа, оттам времето ни за четене и писане ще стане още по ограничено. А първа страничка със снимките никой не я пропуска, предполагам  Simple Smile Вярно е, че по-бавно се зарежда понякога, но според мен така е по-хубаво  Flutter

Отивам да спретна една супа-топчета, докато Яна спи и после ако ми отпусне време ще погледам снимки Simple Smile

# 43
Момичета аз да се оплача Тошко тази нощ беше с 39.5 Т почти 10 часа,голям ужас изживях,2 пъти в бърза помощ,инжекция,увиване в мокър чершав поне 6 пъти, свещички,хексалгин,оцет на китките,пищящо дете  Cry и нищо пада до 38.3
На обяд при педиатър и сега антибиотик,ангина

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ  bouquet  bouquet  bouquet

# 44
  • София
Мари, голям съм заплес аз  doh!
Да си жива и здрава, много весел празник да имаш днес и хубавото име, което носиш да ти носи много късмет  Hug Hug Hug !
Честито и на всички празнуващи днес   bouquet newsm67 !

Мирта, бързо оздравяване на Тоши! Така е с ангината, ние го изживяхме вече, макар и по-леко - до болница не стигнахме.
Хубавото е, че минава бързо - за 3-4 дена. Давай антибиотик и не го мисли толкова. Ние като си го спестихме, та цял месец си влачихме и сополи и кашлица. Много прегръдки за вас  Hug !

Ади много точно си изразила и моето мнение за 1-ва стр. Абсолютно същото имах пред вид!
Ето вариантите на колажи на октомврийчетата и юлчетата. При първите инфото е написано отдолу и става цял "чаршаф" с текст  Confused , а при вторите - текстът е така сбит, че направо да се откажеш да търсиш информацията за дадено дете.
За смяната на снимките - също съм съгласна, че трябва да се сменят поне на три месеца. Но е добре да ме подсещате  Rolling Eyes Embarassed - пращате снимка, сменям веднага  Peace ! Когато имам несвършена работа, която да ме чака, веднага се заемам с нея. Иначе забравям  Embarassed ! Предлагам ви и да си направим пак, като миналата година, албумче от РД на малчовците с тортата и ще го подменя на 1-ва стр. Ще запазим албумчето от 1-вия РД в Мултито, а линка на 1-ва стр. ще е от 2-рия РД. За целта не си забравяйте фотоапаратите в момента, когато детето е до тортата (Анитке, ти специално да внимаваш  Mr. Green !!!). И ще чакам да ми пращате по добре познатия ви Е-мейл  Peace !

Общи условия

Активация на акаунт