Тя е на 11, тоест утре ще ги навърши. При нея стояха нещата по друг начин - проговори рано, говореше ясно...е памперса махнахме на 2 . Криси се храни повече от добре/за разлика от кака си/, даже мога да кажа много добре, но говоренето не му е по вкуса. Ъ-ъ-ъ-ъ и това е. Мама, тати, кака, леля, баба, дядо, Гого
/Гого - приятелче, което го захапа и за това научи бързо, бързо името му/, това е в общи линии. Много разводних поста и се отклоних от основния въпрос, но това беше и нещо като представяне.
!
!!!
!
Ние също кме на море - на бунгала и сега пиша докато в бунгалото е тихо и спокойно 

, докато и тази тема не се е изписала.
Аз нали започнах работа вече и ест. никакво свободно време. Но от работата съм супер доволна, струваше си търсенето.
Дани се разболя и се гледаха с тати си тази седмица, сега пък от петък Емко е май със същото, висока темп. и леко разхлабен стомах. Дано бързо-бързо отмине, че ще трябва иначе бавачка да викаме, а това значи пак пари.
Ама не върви 1 седмица на работа и да ползвам болничен.
(а си купих още преди месеци роклята, даже 2, за да имам стимул), та сега дебнах в ибея и си купих 3-тата
по-голям номер. Ама здраве да е, дано сега като не съм по цял ден вкъщи си върна старите кг. 
Дани говори страшно много, дори вече едни сложни ги задава, но за ако и пиш - не (всъщност казва, когато се е наакал). Еми чакам да си му дойде времето и това е (въпреки че ми се щеше поне за акото да казва вече...).

скромно ми е детето,играчка не ще,ама аз съм си наумила с нещо по-голямо да я зарадвам и се чудя какво да е то
Дайте идеи вие какво измислихте
и
за всички сладки наши бонбони и за техните мами!

).
М/у другото има ваксина с/у ентеровирусите (не съм сигурна дали така се изписва), преди време мислех на Емко да бием, но, слава Богу, не се наложи да мислим сериозно.
Много сладки, едни такива малки, а като вземат да обясняват и питат. 
). Друго не можах да измисля, за колело с помощни е малък, може би напролет, акум. кола имат от рд на Емко (иначе те са много подходящи за тази възраст, от тези с дистанционното, само дето много място заемат). Или кола с педали, но Дани не стига хубаво педалите и я дадохме на приятели да я ползват за тяхното дете (а какъв рев беше, че я взимат
). Ама идеите са ми само за момчешки подаръци, за момичета може да има по-богат избор. Препоръчани теми