Слънце хубаво напича,СЕПТЕМВРИйче бодро,бодро тича!

• 13 079
  • 297
  •   1
Отговори
# 45
Аз го казах това,щото все пак повече от 2 години пишем тука и се знаем.Но щом искате-да си остане така!Аз ще минавам направо на втора страница! Peace

# 46
Здравейте момичета!
Ади, моите съболезновани, много е тъжно наистина!
Честит имен ден на Мари! Да си жива и здрава и да ти се чува името. Да си много обичана и слушана  bouquet
Момичета имам едно питане - с какво хранехте дечучитата на морето/планината?
Чета ви не вярвам, че и моето момче някога ще махне памперса. Той не иска и не иска да говори и това си му е  Confused Може би защото го сравнявам с дъщеря ми  newsm78 Тя е на 11, тоест утре ще ги навърши. При нея стояха нещата по друг начин - проговори рано, говореше ясно...е памперса махнахме на 2 . Криси се храни повече от добре/за разлика от кака си/, даже мога да кажа много добре, но говоренето не му е по вкуса. Ъ-ъ-ъ-ъ и това е. Мама, тати, кака, леля, баба, дядо, Гого  Joy/Гого - приятелче, което го захапа и за това научи бързо, бързо името му/, това е в общи линии. Много разводних поста и се отклоних от основния въпрос, но това беше и нещо като представяне.
Благодаря за приема   bouquet

# 47
  • София
Привет, момичета! Днес най-после се прибрахме от море, прибрахме и челядта и започваме по старо му. Много добре си изкарахме на моренцето, толкова не ми се тръгваше, особено при мисълта какъв валяк ще ме сгази като се прибера вкъщи, но уви, всичко хубаво си има край. Много се радвам, че се видяхме с Ками, пък макар и за малко, но успяхме да побъбрим качествено.

Мари, Честит имен ден, честито и на всички празнуващи!

Мирта, да не е някоя шарка, въпреки че то може да се разбере само като избие. Иначе ако са сигурни за ангина, пийте си АБ и ще мине. Дано е по-бързо само.

Ади, много съжалявам за вашата загуба. За млад човек болката е още по-голяма.

За Пепи какво да кажа, освен че е правил баба си на луда, научил се е и много често употребява израза "махай се от тука", катери се и беснее яко и е научил 2 стихчета да казва.

Относно 1 страница и на мен ми е доста тежка, особено ако искам да я видя през телефона, направо ме изхвърля. Аз съм за вариант с колаж или снимки под някаква форма, мога и да помагам. За рожденденско албумче също съм ЗА, даже имах идея да направя на всяко детенце по една рамка, стига майките да искат, разбира се.
Туй от мен, лека нощ!

# 48
Честито на всички празнуващи   bouquet  bouquet  bouquet

# 49
  • София
VK, на морето малкият ядеше абсолютно същото като нас. В хотела имаше блок-маса и му избирах най-различни неща. Вече са големи децата, могат да хапват и нормална храна.
За памперса не го мисли толкова - и ние не сме го махнали още, а и не сме единствените. Моят Антон например си мисли, че гърнето му е най-големият враг под слънцето и не ще да го види. Ще изчакам с това приучаване. В края на краищата лично аз не знам дете над 3 години да е с памперс. Ще се научат, когато му дойде времето  Peace !
Желая ви един много хубав празник утре с каката!

Кали, добре сте се завърнали   bouquet Hug !!!

За 1-ва стр. - най-добре е наистина да пусна в следващата ни темичка анкета с въпроса.
Не ми представлява никаква трудност да направя колаж. Ще отнеме малко време, но ще се постарая да е нещо красиво  Flutter !
А пък инфото мога да го направя на уеб-страница и да има само линк към него.
Но най-добре ще е да се видят резултатите от анкетата, за да няма сърдити после.

# 50
  • Варна
Ех, Кали - чак пък сърдити... Не вярвам да е толкова голям проблем как точно ще изглежда страничката, та чак пък и да се сърдим. Моето мнение е да се направи както ще е най-лесно за обслужване.
Лека нощ на всички Simple Smile

# 51
Привет и от нас - не съм чела от доста време ooooh! ooooh! Ние също кме на море - на бунгала и сега пиша докато в бунгалото е тихо и спокойно Simple Smile
Честит имен ден на именниците  Hug
Ние сме добре- растем,но не поумняваме. Постоянно е с надрани ръце и колене; иска да става само на нейното и е неподражаем бяс, а аз съм в състояние на постоянна умора и тих ужас Shocked Crazy

# 52
  • София
Привет  Hug, докато и тази тема не се е изписала. Simple Smile Аз нали започнах работа вече и ест. никакво свободно време. Но от работата съм супер доволна, струваше си търсенето. Simple Smile Дани се разболя и се гледаха с тати си тази седмица, сега пък от петък Емко е май със същото, висока темп. и леко разхлабен стомах. Дано бързо-бързо отмине, че ще трябва иначе бавачка да викаме, а това значи пак пари. Money Money Ама не върви 1 седмица на работа и да ползвам болничен.

Пебс, кой месец си вече, гледам лентичката май отдавна, преполовена, мале как лети времето!

Ние сме след месец кумове и тъй като не можах да отслабна  Sad (а си купих още преди месеци роклята, даже 2, за да имам стимул), та сега дебнах в ибея и си купих 3-тата  #Crazy по-голям номер. Ама здраве да е, дано сега като не съм по цял ден вкъщи си върна старите кг. Whistling

При нея стояха нещата по друг начин - проговори рано, говореше ясно...е памперса махнахме на 2 . Криси се храни повече от добре/за разлика от кака си/, даже мога да кажа много добре, но говоренето не му е по вкуса. Ъ-ъ-ъ-ъ и това е.
Говоренето няма нищо общо с памперса установих аз. Wink Дани говори страшно много, дори вече едни сложни ги задава, но за ако и пиш - не (всъщност казва, когато се е наакал). Еми чакам да си му дойде времето и това е (въпреки че ми се щеше поне за акото да казва вече...).

Ади, съжалявам. Sad  Hug

# 53
Здравейте симпатяги,честит имен ден на Мари и на всички имали скоро повод да празнуват.
Ади,съболезнования миличка,лека му пръст на братовчед ти и аз нямам думи  да си обясня защо така нелепо загиват млади хора Praynig
дано поне да е малка утеха новото бебче в семейството ви!То да расте здраво и щастливо!

Мили момичета аз съм се зачудила какво да купя на нашата девойка за рождения ден,точно след 7 дни празнуваме и да ви подсетя,че от утре нашите диванета започват с тържествата за 2рия си ден ден:)Нека  са ни живи и здрави всичките и да товрят малки белички и големи подвизи!Да  пълнят домовете ни с радост и усмивки !!! Heart Eyes Hug Hug
Когато попитам Радостинка какво иска за рождения си ден,отговаря торта и Ънчо(зрънчо) hahaha скромно ми е детето,играчка не ще,ама аз съм си наумила с нещо по-голямо да я зарадвам и се чудя какво да е то newsm78 newsm78 newsm78 Дайте идеи вие какво измислихте
Иначе пеем песнички поне 5,6(е спираме и викаме"как беше",когато забравим по-нататък текста),казваме и стихчета,ама сме едни бъзливи и ударили ли сме се някъде преди месец и видим раната почваме на нов глас с плакането:)абе артистка е голяма.Като чуе някакви шумове вън е като дърта клюкарка-снишавайки тон казва:и са коо станаа,кой е тука,абе образи.Забавни истории имаме много, но те са вече ежедневие и не мога да се сетя да разказвам.Сега сме в дугата баба на отглеждане(на мъжа ми майката),изредихме ги добре това лято:)

Това при нас,а ние с мъжа ми не спряхме да скитаме през седмицата вечерно време...като развързани сме.Дом не можем да си видим:))
Много  Hug и  love001 за всички сладки наши бонбони и за техните мами!

# 54
Мирта, пиши как е Тошко, дано е свалил Т-та вече  Praynig Praynig Praynig

Мари, да си жива и здрава

Ади, съболезнования миличка

Калимей, представих си Тони с коша  Laughing

За 1ва страничка - нашата си ми най-харесва, но анкета наистина ще бъде най-точна издавдка

Ние от вчера си имаме христианче в къщи  Laughing, ще кача по някое време снимки (самоделки, защото фотографът който бяхме ангажирали не се появи #Cussing out).
Иначе Маринка беше болничка около седмица от летния вирус, повръщане, разстройство, ходихме 2 пъти на лекар, предлагаха ни естествено и хоспитализиране, но ние си я обгрижвахме в къщи и тя от днес вече е по добре (да чукна на дърво). Очевидно няма имунизиране срещу тези вируси  Confused Confused Confused
Пампите вече ги махнахме, дори болничка си казваше  Laughing. Още не различава двете работи и постоянно обявява, че има ако  Laughing
Още нямам идея какво ще правим за РД-то, толкова се изтощих покрай приготовленията за кръщенето, че направо  не ми се мисли за приготовления за РДто още. От другата седмица.

# 55
  • Бургас
Привет,
Честит имен ден на Мари и всички други именици със закъснение! Много здраве и късмет!
Ади моите съболезнования за братовчед ти! Много прегръди!
Честит нов член в семейството да е здрав и послушен!
Дани, честито Хриситянче! Бързо възстановяване на Маринка!
Ние се завърнахме от уикенда отпочинала доколкото е възможно, защото от 5 дни съм с ужасен мигренозен пристъп. Дано вече да свършва че откачам!
Мирта, бързо оздравяване на Тошко!

# 56
ДаниМакс,ЧЕСТИТО ХРИСТИАНЧЕ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,много да ви радва Hug  и аз съм си избрала този ден ,но догодина Hugи с нетърпение ще чакаме снимки с Тоши
Тошко ,няма Т  от през ноща и се надявам да не вдига,но не яде , днес го водих да му намажат гърлото и се надявам от утре да е нормално всичко

# 57
Дани, честито ви християнче, нека Бог бди над Маринка Hug
Мирта, нормално е да не иска да яде, не се притеснявай. А с какво го мажат?

# 58
Здравейте септемврийки!Аз много много дълго отсъствах,ама тая вечер съм много ядосана и си казах първо на компа за кеф,а после гладенето и простирането.Ние сме така.Наш Кике през деня в къщи не спи и аз нищо не мога да свърша.А вечер пък заспива след 22 часа,но не пропуска да ме събуди между 6 и 7 и мама от 2 години е забравила какво е това да се сънува,щото за по 2-3 часа сън на нощ успявам само да помириша възглавницата,а Сънчо с "приказките" не ме спохожда.Прочетох ви по диагонал и виждам че добре си прекарвате лятото.Ама така и трябва да бъде.Сигурно повечето от вас вече се приготвят да тръгнат отново на работа.При нас не знам как ще ми се получи.От 1-2 месеца гледам да го оставям по-задълго насаме с майка ми,но едно е 2-3 часа и друго 8.Много поздрави на всички вас и целувки по петичките за порасналите бебоци

# 59
  • София
ДаниМакс, честито ви християнче и браво за пампата! Hug М/у другото има ваксина с/у ентеровирусите (не съм сигурна дали така се изписва), преди време мислех на Емко да бием, но, слава Богу, не се наложи да мислим сериозно.

Брейви, голяма дърдорка и твоята мома. Hug Много сладки, едни такива малки, а като вземат да обясняват и питат. Heart Eyes
За подарък съм го измизлила писта, защото на Емко взехме една за Рождество и сега се бият за нея, та да станат 2 (колкото и да бях преди против купуването на всичко х2  ooooh!). Друго не можах да измисля, за колело с помощни е малък, може би напролет, акум. кола имат от рд на Емко (иначе те са много подходящи за тази възраст, от тези с дистанционното, само дето много място заемат). Или кола с педали, но Дани не стига хубаво педалите и я дадохме на приятели да я ползват за тяхното дете (а какъв рев беше, че я взимат  ooooh!). Ама идеите са ми само за момчешки подаръци, за момичета може да има по-богат избор. Laughing Ако обича да рисува в Джъмбо има дъски - бяла и черна, взехме за подарък за един рд, та и на нашите после, занимават се с нея.

Днес и двамата на градина отново, не са ревали (Дани нали отцъства мин. седмица), но не плакал; всъщност ако Емко не се разстрои вероятността Дани да плаче е много малка; и забелязахме, че аз като ги водя се разстройват и плачат и двамата, а като ги води баща им - не, така че ги оставям и продължавам за работа, те се оправят по мъжки. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт