Dali?

• 6 863
  • 112
  •   1
Отговори
# 45
вие щом сте ОК така, защо искаш промяна на статуквото?
нали сте се разбрали всички, имате договорки...

Защото е влюбена в него и го обича ...

# 46
Сигурна ли си, че искаш да се ожениш за него?Не те ли е страх да не станеш като жена му( да седиш вкъщи а той да ходи при любовница)Щом толкова години живее така значи това е начина му на живот.Пожелавам ти нещата да се подредят така че да сте щастливи и доволни всички.

# 47
Честно казано аз не бих взела такъв мъж за съпруг....не бих го искала дори...
След някой друга година ти ще си в позицията на съпругата му, той ще си хване любовница и ще прекарва времето си с нея...а ти, ще си просто съгласна.

# 48
вие щом сте ОК така, защо искаш промяна на статуквото?
нали сте се разбрали всички, имате договорки...

Предполагам това е естествен стремеж на всички влюбени.. newsm78
Нещо като приказката с принцът на белия кон..повечето сме мечтали за нея в някакъв житейски период..Авторката очевидно се притеснява от това че един ден вече няма да е  млада и хубава и при условие, че е зависима от него е нормално да се страхува - мъжа очевидно от вървежните.. newsm78
Със сигурност ще й е по-добре като любовница, но все пак всеки копнее и за сигурност..
макар брак да не те застрахова по никакъв начин..Всъщност тя никъде не казва, че иска да се женят..просто иска да е спокойна за бъдещето си.. Thinking

# 49
Аз искам само да кажа, че след като авторката определя връзката си като красива и пълноценна, не виждам защо се замисля изобщо за промяна, която така или иначе не е настъпила за 4 години.
От това, което прочетох, той  поддържа паралелна извънбрачна връзка без да лъже жена си, вкл. тя сигурно знае, че той подпомага финансово любовницата си и  всички са ОК с това. Само че не го пуска, или той не иска да я напусне по някаква причина, която ако не се изясни каква е, не виждам как може да се напредне по темата..

# 50
Само че не го пуска, или той не иска да я напусне по някаква причина, която ако не се изясни каква е, не виждам как може да се напредне по темата..
Уф, и ние с мойто БНД знаеш ли как мирно си съжителствахме няколко години, след като ми стана ясно че няма да ни бъде..Ама не го напуснах щото се държеше уважително,не ме ограничаваше в нищо,  грижеше се мен и най-вече заради детето..  Peace

# 51
  • София
При 4 годишна хармонична и пълноценна връзка, как пък веднъж не обсъдихте бъдещето...

# 52
При 4 годишна хармонична и пълноценна връзка, как пък веднъж не обсъдихте бъдещето...
В порвите години-не. Не сьм си представяла че ще е повече от авантюра. Когато се появиха чувствата пак не сьм очаквала че той ще се задьржи. Давах си сметка за разликата и че на хубавото е лесно и всеки може..е, премина и лошото и вече му имам и доверие. Затова и корнея вече за повече..

# 53
Смятам, че след 4 -годишна връзка без развитие, нещата няма да се променят за добро (за теб).  На него му е удобно, на жена му явно не и пречи. Ти си е.. страна. Мъж, който поддържа такива неясни отношения - не ми го хвали. Ако парите и временното присъствие те удовлетворяват добре. Изборът е твой, но помни, че той все пак се прибира при жена си.

# 54
Не вярвам нещо да се промени. Човекът има теб, има и семейството си. Ти не мрънкаш, жена му явно също. Защо да прави кардинални промени тогава?
Все пак, нищо не ти пречи да обсъдиш с него ситуацията и да се изясните.

# 55
Смятам, че след 4 -годишна връзка без развитие, нещата няма да се променят за добро (за теб).  На него му е удобно, на жена му явно не и пречи. Ти си е.. страна. Мъж, който поддържа такива неясни отношения - не ми го хвали. Ако парите и временното присъствие те удовлетворяват добре. Изборът е твой, но помни, че той все пак се прибира при жена си.

Глупости на търкалета. Айде много недей да смяташ без да си го изпитвала.

Към авторката. Повечето развеждащи се мъже са в тази възраст. И повечето след продължителна връзка с любовница. Стига да го искаш и да има съответните чувства от негова страна, мисля че имаш всички шансове. Wink

# 56
xenia, не знам дали са глупости, ама е факт. Мъж, който не се е развел докато трае еуфорията не го прави. Ако и жена му не му бие шута нещата си вървят до край все така мизерно.
Както и да е, ако на авторката и е по удобно да се залъгва - няма лошо.
Пука ми!

# 57
xenia, не знам дали са глупости, ама е факт. Мъж, който не се е развел докато трае еуфорията не го прави. Ако и жена му не му бие шута нещата си вървят до край все така мизерно.
Както и да е, ако на авторката и е по удобно да се залъгва - няма лошо.
Пука ми!

Няма такива истории. От къде ги изрови тези факти?  Да не смяташ мъжете за по-глупави от теб че ще се развеждат в еуфория?

Колкото повече обиква, толкова по-голяма е вероятността да приключи с първия брак за да сключи втори. А времето не винаги руши чувства, често само ги заздравява. Авторката първите години също не е осъзнавала силни чувства към него.

# 58
  • Plovdiv->Toronto
Моя приятелка се разведе на шестата година от връзката. И двамата имаха даже по още едно дете след еуфорията Grinning, всеки от половинката си Peace, отчаяно се опитаха се да си спасят семействата, но явно не е било възможно Confused. Вече 15 год са заедно. Ожениха се преди пет, решиха че вече не е страшно  Laughing ....

# 59
xenia, иска ми се да е така..зряла жена сьм и с голям опит. Затова и на мен ми трябваше време да му повярвям, вопреки че той беше супер сериозен още от началото. На него сьщо му трябваше време докато получа доверието му.. Сега сьм най-довереният му човек и движа много от нещата му. Да, еуфорията отмина-но Дойде доверието и синхрона.
Ще проведа сериозен разговор с него, но пьрво искам да се нанеса в нового жилище и детето мелко да се адаптира. А и да видим любимия как ще се впише в нашето ежедневие.

Общи условия

Активация на акаунт