Dali?

• 6 873
  • 112
  •   1
Отговори
# 60
greenbul=xenia

Слушай само нейните съвети.
Пък после сподели опит. Напоследък съм се отдала на книги на тема "как да манипулираме хората".

# 61
Авторката умишлено отбягва въпросите относно семейното положение на приятеля (любовника ) си  Thinking
След като задаваш въпрос и искаш мнение, имай доблестта и да отговаряш като те питат. Десет момичета зададоха въпроса дали съпругата на любовника ти е наясно с положението и дали изобщо знае за теб.

# 62
предполагам че знае. Не сьм го питала, защото Никога не се е дьржал като женен. Пред мен имаше сьщо долга врьзка с друга, с която се е разделил тежко заради нейна изневяра..

# 63
предполагам че знае. Не сьм го питала, защото Никога не се е дьржал като женен. Пред мен имаше сьщо долга врьзка с друга, с която се е разделил тежко заради нейна изневяра..

Абе този нещо не е добре с главата...)))
Разделил се тежко, заради нейна изневяра....че той какъв и е, че да го изживява тежко???
Има нещо гнило в цялата тази работа....ама яко гнило...
Виж, ако ти харесва да те чука и да ти дава пари, ок, карай си така....не очаквай от такъв човек, нещо друго.
Жалкото е че просто си губиш времето с него...

# 64
Е как няма да го питаш  Shocked
За теб нищо ли не означава семейството и как с лека ръка отминаваш факта, че можеш да разбиеш щастието на друг? Всичко на този свят се връща мила и винаги се поставяй в ситуацията на другия, защото незнаеш на теб какво може да ти се случи.

А иначе щом като любовника ти е свикнал да има паралелни връзки постоянно, ти няма да си последната, на 100% съм убедена. Когато престанеш да му бъдеш интересна, ще те смени с нова, на която ще разказва как тежко се е разделил със теб, по твоя вина.

# 65
А сигурна ли си че е женен да не би да си има любовница и да те лъже че е женен за да  оправдае отсъствието си. newsm78

# 66
Ах, тези рускини. Москва не вярва на сълзи (и на доказани лъжи). Гринбулке като една истинска рускиня си се опитала да откраднеш нечий съпруг. Приеми, че този път опитът ти е неуспешен.  Laughing

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 12:26 от Beauty1

# 67
уви, сигурна сьм..
Незнам защо така скочихте.. За сожаление има много подобни сем отношения в днешно време.. Аз сьщо живеех долго време формално сем запади детето..

# 68
уви, сигурна сьм..
Незнам защо така скочихте.. За сожаление има много подобни сем отношения в днешно време.. Аз сьщо живеех долго време формално сем запади детето..

Е как си толкова сигурна, когато никога не сте го коментирали?
Дано в действителност сем. отношения на любовника ти не са повлияни само от вашата връзка, защото в противен случай, трябва да ти тежи на съвестта Naughty

# 69
# 70
Дали ще направи крачката? Ми дано, ама надали. Simple Smile Разговор ще изясни нещата.

# 71
Смятам, че след 4 -годишна връзка без развитие, нещата няма да се променят за добро (за теб).  На него му е удобно, на жена му явно не и пречи. Ти си е.. страна. Мъж, който поддържа такива неясни отношения - не ми го хвали. Ако парите и временното присъствие те удовлетворяват добре. Изборът е твой, но помни, че той все пак се прибира при жена си.

Глупости на търкалета. Айде много недей да смяташ без да си го изпитвала.

Към авторката. Повечето развеждащи се мъже са в тази възраст. И повечето след продължителна връзка с любовница. Стига да го искаш и да има съответните чувства от негова страна, мисля че имаш всички шансове. Wink
И аз така мисля.Ако той наистина те обича,тогава имаш шансове.Но Ксения е права.Бавно и поетапно.Ако действаш разумно и деликатно,много скоро можеш да накараш в главата му от "самосебе си" да узрее мисълта за брак. Mr. Green

# 72
не е толкова лесно , дори и разговор не би .....
мъжете трудно губят свободата си
от мъжка гледна точка той сега има всичко, за което би мечтал , но ... тя дамата от женска гледна точка няма нищо !
докага все жените ще се жертваме, заради някакви си там ....   някой някъде беше писал КУРнишони !
аз пак те съветвам да го направиш така, че на теб да ти  хубаво, ма само на тб без да се интересуваш от него, щото мъжете така обичат !ти му повдигаш мъжкото самочувствие - за него ти означаваш много , но не се подценявай т и самата - чувствай се и ти като него - бъди кралица в твоите мисли и си мисли, че имаш всичко, за което си мечтала - така ще го провокираш и той да се държи и да ти даде това, което искаш НЕ СЕ ПОДЦЕНЯВАЙ САМА ! мъжете само това и чакат  !!!!!  bouquet

# 73
Ще трябва да събереш смелост и да го попиташ за намеренията му..
Казваш, че ти взимаш решенията във връзката ви.. Може би и тук трябва да го побутнеш мъничко.. newsm78

# 74
Аз..го обожавам и мечтая да е с мен завинаги.. Но дали би направил крачката?

кажи му да се регистрира тук и ще го убедим на бърза ръка, само не се притеснявай  Hug

Общи условия

Активация на акаунт