Дуфастон

• 13 630
  • 57
  •   1
Отговори
# 30
Чакам и този месец да видя дали ще има ову и ако няма отивам на лекар да я питам какво става. Ако продължава да ме мотае я сменям. Да ние правим опити за бебе но вече взех доста да се отчайвам  Cry миналия м нямах ову   Sad А всички около мен вече забременяха а на мен ми е тежко и гадно че само аз немога още. Tired

# 31
А лекарката като видя резултатите че прогестерона е нисък и веднага назначи дуфастон не е ставало въпрос кога ми е овуто пък и аз незнам. Просто каза от 2рия месец на дуфастона да правя тестове за ову от 12 ден когато започвам хапчетата. dontknow

# 32
Неведнъж сме писали,че лекар,който те праща да мериш БТ и да правиш тестове за О вкъщи, е категорично за смяна.

# 33
Моята лекарка също ми назначи мерене на БТ и тестове за овулация, както и Дуфастон след като видя хормоналните ми изследвания. Но не сме следели О с ултразвук.... и все пак се води за добър специалист!  newsm78

# 34
А кой я води за специалист?В една специализирана клиника надали някой ще подходи по този начин.Не знам защо повечето хора тотално се стресират от думата "клиника".Всъщност там просто ще ти се обърне компетентно внимание.

# 35
Чакам и този месец да видя дали ще има ову и ако няма отивам на лекар да я питам какво става. Ако продължава да ме мотае я сменям. Да ние правим опити за бебе но вече взех доста да се отчайвам  Cry миналия м нямах ову   Sad А всички около мен вече забременяха а на мен ми е тежко и гадно че само аз немога още. Tired
Е как аджеба ще имаш Овулация, като Дуфастона я подтиска, нали за това всички момичета ти препоръчаха да си смениш лекарката или поне да искаш второ мнение.
Чакай ти още, ама да не те отчайвам, може и този месец да не я дочакаш Овулацията.
Просто не мога да си го обясня, кой лекар ти изписва дуфастон от 12 ден и те кара заедно със започването му да следиш и кога ще ти е овулацията. ooooh! newsm78

# 36
Момичета колко месеца  пихте това лекарство.
Моя док каза 3-4 до 6, но аз имам ужасен косопад, мисля , че е от Дуфастона и мисля да спра да го пия
 newsm78
Вземах го 3 месеца за обилна менструация, нещата се нормализираха , но май ще остана без коса Sick

# 37
И аз съм пила Дуфастон, но косопад не съм имала. Иначе сега през есента ми се получава косопад. Също и през пролетта и мисля, че е нормално.

# 38
Момичета днес е 17 ден от цикъла ми. От 11 ден правя фоликулометрия, тогава имах 16 мм фоликул. Док ми каза да отида на 16-я ден да видим дали се  епукнал, но вчера е върна за 18-я ден, за да е по-сигурен, тогава ще ме прегледа. От друг доктор имам изписан ДУФАСТОН от 16 до 25 ден, но ето вече е 17-я ден, а аз не искам да го започна преди Док да каже че със сигурност има пукнат фоликул. Вие какво мислите- дали да го почна днес или да изчакам до утре след като мине прегледа?  newsm78 Това ще е 2-ри месец, в който взимам ДУФАСТОН!   bouquet  Hug

# 39
  • София
bebe26, изчакай си прегледа и след това почвай с Дуфастона. Желая ти успех!

# 40
Пак повдигам темата за Дуфастона- пия го вече втори месец, и точно 1=2 дена преди да свърша хапчетата, започват едни боцкания от време на време ниско долу. Някой наблюдавал ли е това при приема на Дуфастон?  newsm78

# 41
  • На планетата Земя
Не съм наблюдавала такова нещо от дуфастона. Със сигурност и при теб това боцкане не е пряко от лекарството.

# 42
Здравейте,момичета.Не мога да се свържа с моя гинеколог и ще съм ви много благодарна,ако можете да ми отговорите.От 2 месеца пия Дуфастон за регулиране на цикъла-по схема 11-25 ден.Този месец не започнах да го пия на 11-и ден,защото се разболях и пия антибиотик и сумати други хапчета.Въпросът ми е може ли този месец да започна да го пия на 15-и ден(когато приключвам с антибиотика) или изобщо да не го пия?Мерси предварително   bouquet

# 43
Аз досега като съм приемала Дуфастон винаги са ми го изписвали от 15-я ден на М-то. Никога не съм го пила от 11-тия. Защо мислиш, че като си болна не можеш да пиеш и Дуфастон? Можеш рабира се.

# 44
На мен също ми изписаха от 11 ден за 15 дни!  #Crazy Незнам по каква причина ...

Общи условия

Активация на акаунт