Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за приемането на магнезий по време на бременност?
Какви са препоръките за релаксация и почивка по време на бременност?
Какви са мненията за бебешките колички?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за приемането на магнезий по време на бременност?
Магнезият е от съществено значение по време на бременност, тъй като подпомага релаксацията на мускулите и намалява риска от преждевременно раждане. Препоръчителната доза може да варира, но обикновено се приема заедно с витамини. Nutri Mag съдържа повече магнезий в сравнение с други добавки с магнезий, което го прави предпочитан избор.
-
Какви са препоръките за релаксация и почивка по време на бременност?
Релаксацията и почивката по време на бременност са от съществено значение за здравето както на майката, така и на бебето. Важно е да се отделя време за почивка, да се избягват стресови ситуации и да се следват съветите на лекаря. Редовните почивки и релаксацията помагат за намаляване на стреса и подобряват общото здравословно състояние.
-
Какви са мненията за бебешките колички?
-
Какви са мненията за бременността, корема и серклажа?
-
Какви са мненията за секса по време на бременност?
Кво ще кажеш а?
Знам аз, че поне тук няма да ме нахокате като си се посамосъжалявам 
) всичко ще се нареди 
.. виждала съм и бремени дето пият пушат, ходят по купони нон-стоп, да не говорим и кво ядат.. а като ги питаш как са, се добре били.. не че са много добре ама нейсе това е др въпрос

. Преди припках като козичка и карах мъжа ми да си правим разходки по 3-4 часа в почивните дни, а сега не ставам от дивана. Снощи се насилих да направя кратка разходка и направо не можех да ходя изправена - така ми беше стегнат корема от контракции. И това е всеки път. Преди това 5м плътно гадене и повръщане, толкова ужасни, че едва се завличах до банята. После киселини, от които повръщах. Сега получавам и кошмарни болки в кръста от време на време, за които и хапчетата не помагат.... Здравословното хранене за съжаление не действа при мен. Явно всичко си е до организъм, както Ета казва. Но ще изтърпим, щом сме я докарали до тук, вече само по-добре ще става