ЮНОШЕСКИ АРТРИТ-3

• 142 521
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
търся да купя 2 ампули ЛЕДЕРЛОН 20мг  пишете на konc93@abv.bg

# 301
за връзка с мен пишете ми на konc93@abv.bg или скайп  kosta_ppv

# 302
ЕЕЕхо Как сте

# 303
Здравейте мамчета! Къде се изгубихте, как са дечицата? Надявам се , че след като не пишете сте добре. Ние отново направихме иридоциклит и сега увеличихме дозите на лекарствата. Ходете редовно на очни прегледи!

# 304
  • София
оф, милка, ама и вашата край няма
моят уж е добре
спряхме всички лекарства, сега пие само рибено масло и стискам палци
дано изкараме дълъг период този път

# 305
И ние сме добре. Продължаваме с енбрела и метотрексата.
След спирането на преднизона малкият порасна с 4 см.
за два месеца  Simple Smile

# 306
ние много бавно намаляваме медрола сега сме на 1таблетка от 4мг сутрин .пием и по 5 капки саменто бяхме доста болни.пихме антибиотик после още по силен че първият не помогна и доста трудно се оправихме.много лоша кашлица и сополи и интересното е че първо се влоши артрит и веднага след това се показаха симптомите на грип ли не знам настинка ли беше не можахме да разберем но се разминахме тоз път без увеличаване на медрола само с волтарен.а саменто вече пием няколко месеца и мисля че помага но с тез сумати хапчета за потискане на имунната система всеки месец е болен и трудно му минава всичко и протича по тежко.правим му и всеки месец имуновенин вече 5 поредни.не знам какво да мисля вече.уж трябва да не се разболява въобще от него но уви.

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 11:51 от венци

# 307
Ние имаме много малко оточе в едното коляно, но сме само на волтарен.

# 308
Е, най-сетне се обадихте....И ние уж сме добре, от днес утайката е 20, но бяхме цяла седмица с кашлица, така че смятам е нормално...На очен сме другата седмица....Милка, съжалявам за иридоциклита..............  newsm17

# 309
Здравейте момичета. Радвам се да прочета че много от дечицата са намалили дозите на лекарствата и са по - добре. И ние сме добре, имаме си бебе, и повечето време минава в грижи около него. Баткото се оплаква от болки по ставите  - коленете и тазобедрените стави, но няма оток, и аз не съм го водила при д-р Стефанов. а и нямах кога да го заведа, сега е на море, и казва че не го боли нищо.

# 310
  • варна
Здравейте,сина ми на 4г. беше  2 месеца на волтарен и беше добре,той е с болки само в дясна тазобедрена става и положителни антитела,но волтарена го спряхме след като се оплакваше от силни болки в коремчето.И така 3 месеца бяхме без никакво лечение,но се разболя и болките се върнаха в тазобедрената става.Ние ходим при доцент Върбанова във Варна.Прие ни в терапията за изследвания отново и този път антителата бяха отрицателни,утайката е 22 но алкална фосфатаза-АФ ни е 688 при горна граница 470,знаете ли от какво може това изследване да е толкова завишено,дали е свързано с артрита.
Изписа му Резохин от 20мг. и от утре започвам да го давам,давали ли сте този препарат,има ли много странични реакций.
На всичкото отгоре съвсем случайно му напипах и една бучка в ръката,правихме ехограф,после рентген, и заключението е множествена екзостоза-това е израстване на костта навън ,според лекарите доброкачествено.

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 22:57 от vasileva10

# 311
  • варна
Знаете ли дали мога да освободя сина ми от ваксина с тази диагноза.Имаме пропуснат последния прием пентаксим.

# 312
  • София
василева, да могат да го освободят от ваксина
за другите неща не мога да ит дам отговор, не съм запозната

Меричери, чесито бебе

# 313
  • варна
Благодаря possessed ,ще пробвам да го освободя от ваксината.
Честито бебенце marychery  newsm30 newsm30 newsm30

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 13:17 от vasileva10

# 314
Как сте дечица и мамчета...

Общи условия

Активация на акаунт