Перник-19

• 16 966
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
Ох аз не пиша,че са ме налегнали ясленски вълнения и притеснения. Ходих до поредната ясла в която ми обясниха,че не могат да ми вземат детето от февруари. Вече се замислям сериозно за някоя жена ,която би се съгласила да ми го гледа за 250лв на месец....

Знам, че преди само в яслата на Пашов приемаха по всяко време на годината. Сега не знам как е.
А днес беше нашият първи ден в яслата. И бях обещала да разкажа как е минало. Тук писах всичко подробно. Очаквах да е много, много по-зле.
ами аз вчера бях там. нещо не се възхитих. като отидох един куп деца се деряха а леличките им се караха вместо да ги успокояват. ти там ли го даде?

# 211
Знам, че преди само в яслата на Пашов приемаха по всяко време на годината. Сега не знам как е.
А днес беше нашият първи ден в яслата. И бях обещала да разкажа как е минало. Тук писах всичко подробно. Очаквах да е много, много по-зле.
[/quote]
malinka84, а къде се намира тази ясла, в която приемат по всяко време на годината, би ли обяснила малко по-подробно? В центъра ли е това /Пашов/? Твоето детенце в коя ясла е?

# 212
na Krisko mamata, дано намериш някоя свястна жена за детенцето си! Hug

# 213
ами дано, но нещо като гледам явно ще пусна обява накрая и ако не намеря чак тогава ще го давам на ясла. хич не ми харесва варианта с яслата,но знам ли - поне до есента догодина,когато ще е на година и 7м ако може да го пази някоя женичка вкъщи...

# 214
  • от Луната
Мила, да ти кажа за тия пари много трудно ще намериш някоя жена да се грижи за бебе целодневно newsm78. Или ще трябва да вдигнеш парите или ти да си го гледаш. При теб проблема е че и не всички ясли взимат толкова малки деца и сигурно за това се оправдават с датата, защото не могат да ти кажат, че не им се занимава с толкова малко дете Thinking. Дъщеря ми е приета и живот и здраве от 1 ДЕКЕМВРИ тръгва. Така че то със средата на годината си оправдание изсмукано от пръстите Crossing Arms

# 215
Виктоалиа T, в коя ясла е приета дъщеря ти? И на мене ми изтича майчинството декември и аз също от тогава искам да го пусна. Все още не съм проверила дали е приет, но тези дни ще ходя.

# 216
  • Перник
Ние сме в Мошино. За Пашов знам, че преди време приемаха деца по всяко време на годината, ама дали и сега е така Rolling Eyes

Bibita, сигурно не си от Перник. Всеки местен ще ти обясни къде е Пашов.

# 217
Здравейте момичета-кокичета Hug Минавам само да ви кажа здрасти. Прибрахме се от морето в понеделник и от вторник съм вече на работа Sick Имам много да наваксвам и затова не мога да постоя много при вас Sad Поздрави на всички и целувки на малки, големи и още по- големи сладури.  bouquet

# 218
И на мене ми изтича майчинството декември и аз също от тогава искам да го пусна. Все още не съм проверила дали е приет, но тези дни ще ходя.
ако си пуснала документите за ясла в Църква ще има 2 групи
извинявайте ако на някого му е вече досадна темата с яслата в Църква

# 219
И на мене ми изтича майчинството декември и аз също от тогава искам да го пусна. Все още не съм проверила дали е приет, но тези дни ще ходя.
ако си пуснала документите за ясла в Църква ще има 2 групи
извинявайте ако на някого му е вече досадна темата с яслата в Църква
Да, пуснала съм и в Цъква /бях ти писла и на лични/. Но за там вече ясно ли е какво е положението? Ще ни се обадят по тел. или трябва пак да се ходи на място?

# 220
Здравейте момичета. Има начин да си дадете детето на ясла от септември, стига да са съгласни да го вземат толкова малко. Трябва само от време на време да ходи за по няколко дни на месец и мястото ви ще се пази. Например давате го на ясла за 3-4 дни през септември, няколко през октомври и т.н. Така ще ви се пази мястото, а в същото време ще си го гледате вкъщи до изтичането на майчинството. Само че молбите за ясла се подават доста по-рано. За моята дъщеря подадох молба в Миньорче през април, за да я вземат от септември, а за градината ни накараха да подадем молибите още през февруари, за да ги приемат от септември, при това бяхме с предимство, защото яслата и градината са в една сграда.
    Поздрави на всички!

# 221
Има начин да си дадете детето на ясла от септември, стига да са съгласни да го вземат толкова малко. Трябва само от време на време да ходи за по няколко дни на месец и мястото ви ще се пази. Например давате го на ясла за 3-4 дни през септември, няколко през октомври и т.н. Така ще ви се пази мястото, а в същото време ще си го гледате вкъщи до изтичането на майчинството.
Peace

[Но за там вече ясно ли е какво е положението? Ще ни се обадят по тел. или трябва пак да се ходи на място?
Вече има 25 подадени молби.Тепърва ще се ходи при кметицата а и ако разреши ще трябва да се прави ремонт.Така че и да стане ще е след няколко месеца.А ти предполагам си си оставила номер,нали?Значи би трябвало да ти званнат ако не аз ще те осведомявам. Peace

# 222
Има начин да си дадете детето на ясла от септември, стига да са съгласни да го вземат толкова малко. Трябва само от време на време да ходи за по няколко дни на месец и мястото ви ще се пази. Например давате го на ясла за 3-4 дни през септември, няколко през октомври и т.н. Така ще ви се пази мястото, а в същото време ще си го гледате вкъщи до изтичането на майчинството.
Peace

[Но за там вече ясно ли е какво е положението? Ще ни се обадят по тел. или трябва пак да се ходи на място?
Вече има 25 подадени молби.Тепърва ще се ходи при кметицата а и ако разреши ще трябва да се прави ремонт.Така че и да стане ще е след няколко месеца.А ти предполагам си си оставила номер,нали?Значи би трябвало да ти званнат ако не аз ще те осведомявам. Peace
разрешителното го имало - предстои само ремонта. онзи ден звънях по телефона и така ми отговориха. а той щял да е факт до месец и половина. Peace

# 223
разрешителното го имало - предстои само ремонта. онзи ден звънях по телефона и така ми отговориха. а той щял да е факт до месец и половина. Peace
Еиии браво бе,не го знаех това.А вчера видях една от лелките но неможах да говоря с нея.И ти ли си подала тук молба?
Ако до нова година я открият аз ще я давам Галя само за по няколко дена в месеца за да и пазя местото иначе от другата година някъде ще я дам за постоянно.

# 224
Здравейте момичета Hug Нямам време да се докопам до компютъра ooooh!
Моя хубостник пак има проблем ooooh! Този път херния Tired Докторката каза, че не било нищо страшно и се случвало често при момчетата и да го лепя пъпа с лепенки, а ако не мине до 6-тия месец ще го праща на хирург Tired Някой имал ли е такъв проблем с мъжкото си чедо и как се развили нещата Thinking
С тия детски градини и ясли май и в Перник се е закъсало, дали не трябва вече да подавам молбата, че да се класира детето като му дойде времето Crazy

Общи условия

Активация на акаунт