ЮЛЧЕТА 2009 - Тема 2

• 11 735
  • 281
  •   1
Отговори
# 15
Честито на Мушмул и на Eyani!    bouquet

Стеф, на тебе трябва да ти се забрани четенето  Twisted Evil Как се филмираш, не е истина просто. За операцията - имам странно усещане, но не бих го нарекла чуствителност, по-скоро безчуственост, днес бях на профилактичен и ми казаха без да ми е хрумнало да питам, че е нормално това. Ма той Ивчо голям сладурко бе! Поздравления за кърменето!

Неска много крив ден бе,  и двамата ни болят главите, бебето е едно кисело и то, даже май е в лактационна криза, за щастие поне таткото може да пие хапчета та го изведе вънка.

И аз се питах какво става с БУБОЛЕЧЕТО, пък тя нямала нет...
Фелисити, пак ша та преследвам, кво става с вас?

Въобще, бая народ изчезна...

# 16
Да се включа и аз в новата темичка , и да ви се оплача от снощи съм с температура 39 градуса , болки в главата , и ставите. Просто нямам думи как издържах докато подейства парацетамола. #Crazy.Сутринта си станах нямаше ми нищо само ме наболва едната гърда /кърмим се/ ., обаче следобяд пак ме втресе и пак съм така. Дали не съм развила , мастит , просто симтомите са такива. В момента си правя топли компреси и се моля бързо да митне всичко , защото съм като парцал , ако и утре съм така отивам на доки няма да се размине.  Praynig
Излях си болката , приятна Ви вечер мамчета , мойта явно  няма да е от най-добрите и послушни бебоци.

И все пак ако някоя мама е имала моя проблем , МОЛЯ ДА ПОМОГНЕ. newsm17

# 17
Изчетох темите по диагонал, мерси за поздравленията, момичета  bouquet
Дейзи, вече минаха повече от 10 дена, опитвам се да стискам зъби, защото знам, че е полезно, но няма да издържа още дълго време.
Миа-ата, мен хич не ми е лесно кърменето, като изключим болката на нашата ламичка не й стига и сме на дохранване, така че един път умирам от болка, после отивам да направя и АМ, така че ми е двойна работата. Както каза акушерката по повод ненаситния й глад: " То тази физика трябва да се подържа някак си" Joy
Джилиан, днеска стоя докато кърмих, мен ми е адски неприятно да има някой, неудобно ми е и не мисля, че е процес изискващ публика #Cussing out. Преди малко пък дойде и брат му на мъжото да я вземе и пита за бебето и тя, ходи в спалнята, тъкмо ще я храни и аз поопулих се и взех АМ, еми егаси сега пък и пред него ли да кърмя smile3515, така че незнам как ще мине номерът със зърната. Но се изнервих и сега ще скоча на врата на мъжото, само да си дойде, аз не си късах нервите в болницата и не бързах да се прибера, че и в къщи да ми щъкат чужди хора.
Миласара, хич не си ми поучителна, всичко това го знам и стискам зъбки още. За чуждите хора си е така, много ми е изнервщо и ми обърква всякакъв режим, тамън реша да свърша нещо и тя попита за друго и то после минало заминало.
Кукумявче, добре си ни беше верно, после само се мъкнехме долу на 10- ия на терасата с другите, много си беше весело. За ходенето по голяма нужда и мен ми е голям проблем, не мога да издържа да седя дълго време почват здраво да ме дърпат шевовете, а в болницата ядох само дини и пъпеши и пак голям зор. Какви свещички можем да ползваме?
Cuckoo, мерси Hug  bouquet. Аз също това си мисля, би трябвало да е приятно, а щом не е по- добре да спре.

Е, колко хубаво, все още се поздравяваме за бебета, честито eyani
Гале, точно за това и аз не искам да ми се бъркат, от четене във форума научих много неща и сега не ми трябва помощ! Пак да кажа има си и плюсове да родиш сред последните Joy, така че благодаря за наученото Hug.
ЕliG , така е бая родилки бяхме, аз бях последната за смяната, даже акушерката вече почна да приключва отчета и мен за другата искаше да ме остави и той, а не, ей сега ще я напъна и ще роди, готова е вече и родих де Joy. Тъкмо се приготви да си охди и дойде една, която го беше избрала за екип и му призля.
Сиси, още не съм се предала, всеки ден се надявам, че ще е по- добре, за сега не е, но и АМ си е вариант Simple Smile.

# 18
  • София
Драга майка ми ми взе от аптеката Бизакодил,май и в МД такова ми дадоха,за свещите говоря.Но пък като се появи тоя запек,сложих свещичка и тя нищо не направи,само дето ми се доходи по-бързо и почнах да се мъча в кенефа.  ooooh!
Аз днес дадох АМ,след едно от хилядите кърмения,гладен си беше човечеца..Сега пак му направих,но той заспа,явно сега се наяде.Въобще много различно реагира,веднъж се буди на 4 часа,друг път на 2..Писна ми само да се събличам,по-добре по цици да си ходя.
Ани_1981 дано се оправиш бързо!  Praynig

# 19
записвам се, после ще чета  newsm78

# 20
Записвам се, за да ви изчета,когато мога

# 21

Hug
запис и от мен !

# 22
Мерси, ще го видя този бизакодил, че да не стане авария. Дано скоро се порегулират нещата.
Да ви поразсмея малко, деня след като родих не можех да пишкам, страшна болка и нищо не излизаше. Тъпата акушерка само ми викаше да пия повече вода, аз й обясних, че вече 2 литра съм изпила тука за час и нещо и не мога, а много боли. Пикучния мехур ми беше натиснал явно и шевовете и болката беше двойна, но кравата не ми повярва та ме мъчи така час и най- накрая крайно нелюбезно и с нежелание ми сложи катетър. След като напълних целия леген взе, че стана мила към мен и видя, че верно съм изпила толкова вода и не лъжа и разбра, че верно съм била на зор. От там само ме преследваше цял ден да ме пита дали съм се изпикала, а даже беше казала и на следващата смяна, та тя продължи офанзивата. Късно вечерта ми се случи едно от многото унизителни работи в тази тъпа болница, както не можех да пишкам взех, че след страшни болки се напишках. Срам не срам отидох да чукам на манипулационната за санитарка, акушерката като разбра за какво като възкликна едно БРАВО и щях да падна. Викам кое му е бравото, сутринта не можех да пишкам, сега се напишквам Shocked. Хубаво било, значи процесите потръгнали при мен, всичко щяло да се нормализира. Верно се нормализира, но след като цяла нощ кръжах между стаята, банята и тоалетната, защото се напишках още един път, останалите пъти успях да стигна до 00, те за късмет разбира се бяха в другия край на коридора. Дано не са ме видяли другите. Кой знае какво са си мислели, ту превита на две се опитвам да бързам (аз не можех да ходя) към другия край на коридора, ту бавно и тъжно се влача с кърпа в ръка този път към банята.

# 23
  • Canada
Ани1981, наскоро и аз бях като теб и се уплаших именно да не съм развила мастит, но се оказа обикновен летен грип. В общи линии, за да е мастит, трябва гърдата или гърдите да те болят наистина ужасно (да не можеш да търпиш сутиен наприемр), трябва да има зачервени участъци и температурата се вдига докъм 39-40 градуса. Понякога имало и много силно втрисане. Ако е летния грип, до 2 дни няма да имаш температура - само пиеш Парацетамол и вит.С. Peace
Лека нощ от мен момичета! Моля стискайте палци да имам по-лека вечер... Praynig

# 24
Ани1981, може и грип да е ама може и да не е, единственото, което можеш да направиш е да продължиш с компресите и с парацетамола. Следи за зачервени твърди участъци. По-вероятно е да е просто запушване и до утре ти пожелавам да се оправиш! Аз вече 2 пъти бях на тоя хал, за 2 дни се оправям.
Драга, ма то твойто мъж имало откъде да е толкоз недосетлив, то първоизточника му същия - майка му  Mr. Green

# 25
Ани1981, права е Карелия, в момента има бързоминаващ грип само с температура. Друго си е да слушаш патило ...  PeaceПожелавам ти да минава бързо и утре да се събудиш без оплаквания!
Драга, наистина си минала през доста гадости  Sad Нека да си останат зад теб и да не ти пука, обаче ми стана много мъчно като чета, че не са ти обърнали внимание, като си казала, че не можеш да пишкаш ... нали затова са там, за да помагат, да им се невидяло и хората  #2gunfire Аз си мрънках при всяко неразположение и исках помощ и се отзоваваха - този път бях приятно изненадана.

# 26
Мами,да Ви попитам-бебка повърна около 2 часа след сукането и доста намирисва на кисело-при Вас като повръщат така ли е

# 27
  • Русе
  bouquet               Здравейте и от мен!!!                 bouquet

Днес бяхме на консултация и сме станали 4640кг и 54см. Много съм горда с моето фъстъче и сме само на кърма.
Чета,че някои от вас имат проблеми с къменето.Аз в началото или по точно първите два дни след като се прибрах от родилния изпитвах ужасна погнуса от кърмата си.Внуших си че мирише на кръв и това си е ConfusedГърдите ми бяха целите в бучки и плочки и болката ужасна.Ревях,цедях,гадеше ми се и въпреки цеденето пак нямаше оттърване от буците.Мислех си "Веднаж да си оправя гърдите и спирам тази кърма".Гърдите си оправих със зелеви листа,а да кърмя и до днес заслуга има моето мъниче,като го гледам колко му е вкусно сърце не ми даде да го отбия,вече свикнах и с кърмата,не ми мирише вече  bowuu даже я опитах  Embarassed да се уверя че не е гадна,е не ми е любимата напитка,но за бебо е Peace
Вече даже ми харесва да кърмя,защото имам причина да си гуша бебето,не че и без повод не го мачкам просто не мога да му се нарадвам.
И аз ползвах Бизакодил,при мен имаше ефект.

Hug                                 Hug                                   Hug

# 28
Коя от трите най-много ви харесва? Не мога да реша коя да купя?
Тази първата е до 11 кг., втората ще може да се ползва като столче по нататък, но няма странично люлеене. newsm78
http://www.kasidabg.com/baby-papasan-fisher-price.html

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3631

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3180

# 29
Мами,да Ви попитам-бебка повърна около 2 часа след сукането и доста намирисва на кисело-при Вас като повръщат така ли е

същата работа, и на вид е като пресечено повърнатото \ извинявам се за натуралното описание\ Embarassed

Според мен е от преяждане, но не мога да му отцеля границата между глада и лакомията още Tired ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт