Августинки 2009 - тема № 59

• 15 669
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
Вчера се роди и малкия мъж БОЖИДАР на мама Ivu6a!!!  Hug

Честито  бебче на Цвети,да й е жив и здрав малкия бебок!

Благодаря момичета за палците...стискайте ги до утре  Simple Smile

# 61
ОФ, кофти новина за Младост 3 и 4 София научих току-що! Профилактика на топлата вода от 18 авг до 9 септ. УЖАС #2gunfire
А бебешките насрани дупета,кво ги прайм? А?
Shocked Shocked Shocked E, тази новина честно казано, направо ме срина... Как може такова нещо??? Не стига, че им плащаме егати сметките и само ни лъжат, ами сега и профилактика. Нали уж бяха казали, че вече нямало да има такива спирания на водата като едно време???
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 62
  • София
Прекрасно е да има всеки ден нови бебенца, които се раждат Simple Smile
Честито на мама Ивуша и малкия Божидар - да са живи и здрави и двамата Simple Smile

Янче, много, ама много извинявай  Blush Embarassed аз малко съм ошашкана още. Та твоята мома наддава чудесно Simple Smile
Аз незнам дали съм като случая на Данчето - все пак се храним малко по- на рядко. Не чак както тя е споменала. Сега ще се възползвам и от някои съвети на Аила, та дано съвсем ни потръгне кърменето и не се налага да даваме добавки Simple Smile
Леле  Whistling то хич не било лесна работа цялото това нещо. Аз си мислех че раждаш и си и то си потича и идилия .... ама не Simple Smile

Някой беше споменал за кървене при бебчето - чела съм че и гърдичките може да се подуят - всичко е от хормоните на майката - ама все пак най-добре е консултация.

Данче, прекрасна идея - да се срещнем четирите най-сетне с бебчетата и да се запознаем Simple Smile Ще ми бъде много приятно да се разхождаме заедно по градинките на Младост Сити Simple Smile

Петенце, аз пък дори не съм мислила и за кръщенета и за нищо по повод 40те дни. Моя мъж е малко атеист и такива църковни истории хич не ги обича. Ама като се сетя бабите от Стара Загора и двете ще довтасат да правят разни церемонии. Аз почти нямам приятели с деца (предполагам че такива трябва да се канят на бебешкото парти) та незнам с кого и как ще го празнуваме това нещо Simple Smile

Nincho, ще сменят някаки тръби или нещо от рода казаха.

Да ви питам - вие с какви термометри и къде мерите температурата на бебовците? Аз още не съм купила никакъв термометър и се чудя. В аптеката предложили на моя мъж за 70 лв електронен за ушенце - ама незнам ... не са малко пари.

# 63
Честито на Цвети и Ивуша! newsm51 smile3525 newsm51
Да растат здрави, обичани и силни малките ви юнаци и да ви направят много щастливи мама и татко!
Само 1 бебче ли си имаме на вчерашния празничен ден, дано днес да имаме повече Heart Eyes На всички, на които утре им е ден, стискаме силно палци и чакаме добри новини  Hug

# 64
Вчера се роди и малкия мъж БОЖИДАР на мама Ivu6a!!!  Hug

Честита синя радост на Ивуша!   bouquet  bouquet  bouquet

# 65
  • На плажа
ЧЕСТИТО НА МАМА ИВУША ,ДА РАСТЕ ЗДРАВ И СИЛЕН МАЛКИЯ БОЖИДАР
Elyah ,АЗ ИМАМ ОТ КАКАТА ДИГИТАЛЕН ТЕРМОМЕТЪР,НАЙ-ОБИКНОВЕН,ОКОЛО 15ЛВ.,ВЪРШИ РАБОТА.нО НЯМА ПО ДОБРО ОТ ЖИВАЧНИЯ,КОГАТО СА МАЛКИ Е ПО ЛЕСНО ДА СЕ МЕРИ В ДУПЕТО,ЗАЩОТО ТАМ ПОКАЗВА ПО БЪРЗО,ЕСТЕСТВЕНО СЕ СВАЛЯТ 5 ДЕСЕТИ ОТ СТОЙНОСТА.

# 66
ЧЕСТИТА СИНЯ РАДОСТ НА МАМА ИВУША !!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ !!!
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 67
Честито на Ивушката! Живи и здрави, а бебо да бъде с голям късмет  Hug baby_neutral! На такъв хубав празник се е родил...няма как Богородица да не го закриля, а и името му е страхотно Божи-дар!

Добре дошла у дома на Бебчо-бу! Успех в гледането в домашни условия!

Миленка, аз имам дигитален за 10-ина лева, но както казва Тина, по-добре е живачен, в дупето. Вярно е че се смъкват 5 ДЕСЕТИ, а не 5 градуса! А и живачния аз го ползвам като клизмичка при запек, намазан с малко олио или вазелин  Peace. Аз още се колебая за т.нар. питка, свеки много настоява, ама не й виждам никакъв смисъл... Но определено ще направим кръщене и чиста молитва! Praynig

# 68
ЧЕСТИТИ МОМчЕНЦА НА ЦВЕТИ И НА ИВУШКА. МНОГО МНОГО ДА ГИ РАДВАТ  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Нинчо, и аз съм точно като теб, имам много контракции, в момента, в който легна и отшумяват  Rolling Eyes. В понеделник съм на тонове пак и се надявам да погледнат и водите и плацентата, понеже досега никой не ги е гледал. Последно на ултразвук ме гледаха преди повече от месец  Shocked

# 69
Честито на Цвети и Ивуша!Да са им живи и здрави бебчетата! Бързо възстановяване!

Като прочетох за профилактиката и направо ........................ ужас - не мога да ви мисля. Нашите котлони пък се развалиха - носихме ги на поправка, но нещо не са отремонтирани както трябва - сега в понеделник пак ще трябва да ги ремонтират. Ще вземе да се появи бебката, пък ние няма да имаме една вода къде да преварим. Mr. Green

Напетя - а защо не ти харесва питката - аз скоро бях на една такава - само приятелки на майката и двете баби - беше много хубаво и приятно - поговорихме си по женски, посмяхме се - един вид бебчето го представиха в обществото! Естествено имаше много подаръци и снимки! Верно, че е малко разправия, но пък не се изисква кой знае какво черпене - само сладкиши - готови има колкото искаш, пък и гостите носят!

Така ми се ще вече вече да раждам - нямам търпение! Simple Smile

# 70
Честито на всички мамчета да са им живи и здрави рожбичките.
Да аз се обадих на педи и тя ми каза че това кървене е нормално там до 14тина дни ... хормони ...
Но благодаря на всички.
Леко бременеене на останалите мами !!!  bouquet

# 71
  • София
Честит Божидар на мама Ивуша! Само да ви радва и да порасне силен и здрав момък!
Проблема с младоската топла вода съм го измислила: за кухнята топла вода в малки количества ще си набавям от микровълновата,все едно вода за чай,пък колко му е и за насрано дупе вода да стопля и да разреждам! Кафемашината и тя е на помощ или пък кана нагревател. Но за нас и за вечерно къпане май нагревател ще се взима. Малко студенско и спартанско изпълнение стана ,но сме под наем,бойлер или юнга не са удачни вслучая.
http://www.novatv.bg/bg/news/view/1738
Данче, Миленка вие къде си извеждате бебоците? АЗ и Тя си правим разходки вечер в парка,срещу общината,но още сме си 2 в 1.  
ссиилввии и ти ли си в Младост?

# 72
Здравейте майчета!  Hug

Честити момченца на Ивуша и Цвети!!!

Къде ли се губят angel1 и Zahira сискам им палци всичко да е наред!  Peace

liubopitkе
кога ли ще дойде и нашият ред. Хайде дано да сме по едно и също време. Аз ходя в Токуда всеки четвъртък след 12ч. и там се засичам с още 2 мами, които ще раждат при нашето доки. Последният път той ни мери тоновете на горният етаж в А/Г-то, защото раждаха 2 негови пациентки. Едната беше с 5см., а др. с 7см разкритие. На всичкото отгоре са били приятелки и предишната вечер са били на бира и цаца заедно, когато са им тръгнали контракциите.  Laughing Докито хвърчеше нагоре надолу, но пак беше засмян и супер внимателен.

Аз днес съм на кръщене, тъкмо да гледам и да се учак как се прави.
Хубав и спокоен ден на всички!

# 73
Данче, Миленка вие къде си извеждате бебоците? АЗ и Тя си правим разходки вечер в парка,срещу общината,но още сме си 2 в 1.  

Е, там де  Grinning И аз съм всеки ден там, но по различно време  Grinning

# 74
Аз днес съм на кръщене, тъкмо да гледам и да се учак как се прави.

Приятно изкарванел Гери! Тъкмо ще разкажеш после какво се прави  Blush

Ей младоските мами, много хубаво е да си направите обща разходка! Как ми се иска и на мен... Нищо ние като пораснем още малко за кенгурото, ще мога да дойда и аз. Въпреки че на него пише от 0 до 9мес. педи каза, че е хубаво да стане на 2мес. поне, че иначе се смъквали на топка и не било добре за малчовците ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт