МАРТенско дете игриво - грее, като слънцето щастливо!

• 10 322
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Аз пък съм за говоренето на чужди езици. Дори във филма на НГ от миналата седмица се споменаваше, че вродената им способност да учат езици закърнява с времето, ако не се развива. Имам приятелки в чужбина или с мъже чужденци. Ами децата им си проговарят и двата езика и толкова - не виждам нищо лошо. Стига да не се изтезава детето с прекалени и болни амбиции на родителите, а да се прави под формата на игра (песнички, залъгалки..). Не е точно "учене" на чуждия език, но развива една вродена способност.

Честита месечинка на Дариян и другите 13-ковци, както и на техните мами Simple Smile

# 76
Астуриана, ще проговори и трите езика, ще видиш. Peace
Невероятно бързо учат език децата. Моите приятелки са все със смесени бракове, така че имам преки наблюдения.
Бухта, мислим еднакво.

Аз се оплаквам, че не ми достига съня, а сега пък сън не ме хваща...Луд умора няма. Crazy

# 77
  • София
Добро утро и от нас!

# 78
Уау, браво на бебковците на Аустрияна и Еля. Ние също сме в групата на челните стойки Simple Smile

Пожелавам ви приятна срещичка, ние отново не можем. То с това куче и голяма кака, всеки си има програма, а от мен се иска да ги шофирам Simple Smile.

Дребното се събуди, хапна и пак откърти, а аз се разсъних  Crazy.

# 79
  • София
Аз, ако случайно сколасам да дойда, го имам телефона на Тони за директни инструкции, ама нали пусто съм секретарка....с тая тъпа криза....

# 80
Много ти е готин подаръка, само дето не ми е ясно ти ли ще го ползваш?  hahaha

Не съм рекла-не съм го "подкарала".. Joy Едва ли е чак такава фИлОсОфИя,стига да не тежи,че съм с болки в таза. Wink

Бодливке, линийката ти за Ади що брои колко остават до 9 месеца?

Знам,въртях-суках и реших така да го оставя,все пак отброява вярно месец и ден а ми е много сладко това бебче. Heart Eyes Исках и линийка с кантар да сложа,но стават много.

Бодливке незнам за таз майка с английските книжки какво е станало с детенцето ама нашата в голям зор ще се види като почне да говори. Ние и говорим на български в къщи , но излезнем ли на вън само на испански, а баба ми и говори само на руски(голяма каша ще и е в главата). Joy
Та каква смесица на езици ще проговори детето не знам.

Ще се ориентирате кое-как. Wink Моя съученичка над 10г.е в щатите,и двете деца роди там.И като бяха тук преди няколко г.щерка и(тогава на 3г.)абсолютно отказваше да говори на български,дори ако и се кажеше нещо не реагираше-все едно не се обръщат към нея.Щом се започне разговор на англ.веднага се включва,даже и да не си я попитал.. Mr. Green А мъжа на приятелката ми и той е българин,в тях говорят на български,и съм сигурна че като семейство много държат децата им да знаят български и когато имат възможност винаги си идват.
Сега вече говорят и двата езика,и се справяли отлично-в щатите тръгвали към 5г.на у-ще Peace

# 81
  • Стара Загора
Добро утро и от мен. БОДЛИВКЕ много философстващ нещо ми се струва  Mr. Green Еля честито сядане и на Елия. Онзи ден и гледах албума със снимките. Кукла малка.
Аз отивам да закусвам и после да пия кафе!

# 82
БОДЛИВКЕ много философстващ нещо ми се струва  Mr. Green

smile3534

# 83
  • Стара Загора
Добро утро и от мен. БОДЛИВКЕ много философстващ нещо ми се струва  Mr. Green

smile3534
bash smile3538 smile3520 bambam fight

# 84
Моля Тони да намекне какво да носим за хапване и пийване, че иначе ще изкупя магазина  Mr. Green

Ми, аз мога да кажа какво ще направя аз, а ако някой иска нещо специално може да си донесе. Peace
Аз мисля да спретна 2 плата със солени хапки някакви, имам домашни яйца и ще набъркам един крем-карамел, имаме и домашни плодове, ще взема биричка за кърмещите мами Mr. Green и ще опукам пуканки.

Никита, има малка вероятност нашият тати също да отскочи до работата за час-два, а аз няма да мога да дойда до центъра пеша и да ви взема, че е доста далечко. Ето защо имам следното предложение. По пътя за Банкя, след като влезете и карате само направо, ще ни подминете, но на първото кръгово кръстовище има ъглов магазин с паркинг. Там може да се спре и мога да дойда да ви взема от там, че ще ми е по-близо.  Peace

Дума, от това кръстовище нагоре се стига до Иваняне/дано се сещаш за какво говоря/, та може и ти да се смъкнеш до там. Peace

# 85

smile3534
УтрепA ме,мAри.. Crazy На ти сега

# 86
  • София
 Гледам какво сте си приказвали вчера и няма как да не се съглася, че жените сме по-съвършената част от човечеството. Laughing Laughing Моят мъжки дзвер, например, вече няколко дни се опитвам да го науча, че не трябва да стои на ръба на леглото и да се бута с крака, щото ще си строши тъпата тиква, ама не би. Всеки път се избутва, тръгва да пада с ужас на лицето, аз го хващам в последния момент и повтарям упражнението. Е, продължава тъпо и упорито да се хвърля с главата надолу. Laughing Иначе пък са чаровни в мъжката си безпомощност. Laughing Laughing Laughing

# 87
Дубрутру  bouquet

Моят хулиган стана на 5 месеца и той, ето черпня Simple Smile

Май като чета от предната тема съм изпуснала рождения ден на Бодливка  bouquet  bouquet Много здраве и щастие у дома, това стига Mr. Green Mr. Green

А сега да се оплача от рожденика, че проблемът със съня се задълбочи. Както си заспиваше преди сам (и без палец), като му се доспи го обръщам на една страна, ако не се сети да заспи сам, сега е някакъв ужас. С вечерното заспиване също дето нямах проблеми, вчера просто ми спря тока. Заспива само с биберон (или с гърда, но му трябва толкова много време, че не издържам), аз докато съм в другата стая се чува кански рев, явно се е стреснал, пак се приспиваме и пак така няколко пъти. Много неспокойно спи, нощем пак ми е трудно да го успя лесно, като успея, след час пак се буди. Изобщо всичко, което ми беше подарил като хубав режим за спане, сега си го взе, а аз ставам нервна така като не си доспивам. Моля, някой да ме успокои, че е период, че ще ме е яд за спокойното дете, което беше досега Tired

# 88
Добро утро Simple Smile
Честити месечинки на Дариан, Елия и другите от отбора Hug

Ама снощи е било много весело тук Joy
Да ви кажа и ние искахме момиченце, най-вече свекърва ми, че тя женско не е гледала и от мъжко й е писнало (с двама сина и глезен мъж Crazy) Ама не ни се отвори парашута. Не че сега Алек си го давам Heart Eyes

Ама браво на момата на Астуриана, тя направо на голямо бебче прилича yes smile3501 Честито сядане на Елия.

А пък ние още не сме се събудили. Чакам го, че в 9.00 нещо се беше размърдал, ама пак си е заспал. Нагаина истински ти съчувствам за неспането, на мен редките случаи, когато ми се е случвало на следващия ден ми е направо ужасно. Дано скоро да отмине този период Peace
След като вчера моето дете продължаваше да се пъне миличкото, след консултация с педи спрях моркова и започнах с тиквата. Е веднага имаше ефект - вечерта успя милото да си свърши работата, отново имаше напъни, но ставаше по-лесно вече. Дано днес вече да сме добре Praynig

За срещата - искам и аааааз smile3514 , приятно изкаране момичета  Hug

Още щях да пиша, ама какво ли newsm78

# 89

smile3534
УтрепA ме,мAри.. Crazy На ти сега
rotfImbo rotfImao Добро утро!Ще се напикая от смях с някои хора!!! rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт