Възможно ли е....

• 1 724
  • 26
  •   1
Отговори
Възможно ли е да съм забременяла на 7-8 ден след първия ден от последният ми цикъл.Вече 2-3 дни имам тъпа болка в долната част на корема

# 1
Възможно е, ако си с къс цикъл.

# 2
Възможно е.

# 3
Не с нормален цикъл съм си 28 дни

# 4
kеtti, много момичета споделят, че са забременяли веднага след МЦ, така че явно е възможно. Изчакай още малко и си направи тест. Успех.

# 5
kеtti, много момичета споделят, че са забременяли веднага след МЦ, така че явно е възможно. Изчакай още малко и си направи тест. Успех.
Значи тезите които се коментират по форумите  че е възможно да се забременее само 12 часа по време на ову-то около 14 ден  практически са нереални само научно може би Laughing
А след колко време се прави теста и евентуално се появяват симптомите

# 6
Естествено,че може да се забременее само по време на овулацията, въпросът е кога е била тя. Може да си имала ранна овулация. Вземи си някой високо чувствителен тест, например Престо- прави се 7 дни след половия контакт.

# 7
Fani много ти благодаря!Да разбирам ли че всички тези момичета коментирали че са забременяли веднага след МЦ са били в овулация

# 8
Ами не знам  Laughing, нали все пак сперматозоидите оцеляват до 5 дни във влагалището.

# 9
Ами не знам  Laughing, нали все пак сперматозоидите оцеляват до 5 дни във влагалището.
Само в идеалния случай. В реалността - далеч по-малко.

# 10
Само в идеалния случай. В реалността - далеч по-малко.
Да, затова съм писала до 5, а не 5. Peace

# 11
Възможно е!
Но при 28 дневен цикъл овулацията ти е мааалко по-късно по моите изчисления!

# 12
  • София
Напълно.  Peace

# 13
  • В сърцето на живота!
Да,възможно е.

# 14
Възможно е дори и при 28 дневен цикъл овулацията да е по-рано. Точно така се появи моят син Grinning , беше пролет цикъла ми тогава обикновено малко се разбърква и след 9 месеца станах щастлива мама Hug

Общи условия

Активация на акаунт