Възможно ли е....

• 1 722
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
Ами не знам  Laughing, нали все пак сперматозоидите оцеляват до 5 дни във влагалището.

Съгласна съм! Когато забременях бяхме правили секс на 10-ти ден от цикъла, а овуто ми беше на 13-ти ден. Цикълът ми е съвсем редовен 28 дни. Така, че всичко е възможно Simple Smile

# 16
   Възможно е , всичко се случва ... ще чакаме да кажеш , дал теста е положителен  Peace

# 17
хормони ... може пък да е начало на овулация?

# 18

За какво става въпрос?

# 19
мисля че още ми е рано за тест защото са минали само 7 дни от  luvbed.По ваша преценка какво ще кажете да си изчакам ли закъснението или да направя тест по рано .много съм нетърпелива и мисля само за това

# 20
Според мен е по-добре да изчакаш закъснението.

# 21
Според мен е по-добре да изчакаш закъснението.

Чак след 2 седмици ще трябва да чакам.ужас дали ще издържа

# 22
kеtti, знам че е трудно. С всички  е така, но опитай да си намериш някакво занимание, защото ако мислиш само за това, несъзнателно започваш да си намираш симптоми, което води до голямо разочарование, ако тестът е отрицателен.

# 23

За какво става въпрос?

за , стяганията и болките в корема с които запо;ва темата   

Възможно ли е да съм забременяла на 7-8 ден след първия ден от последният ми цикъл.Вече 2-3 дни имам тъпа болка в долната част на корема

# 24
kеtti, знам че е трудно. С всички  е така, но опитай да си намериш някакво занимание, защото ако мислиш само за това, несъзнателно започваш да си намираш симптоми, което води до голямо разочарование, ако тестът е отрицателен.
Благодаря ти fani за разбирането.опитвам се да не мисля но леката болка ниско долу все ме подсеща да му се не види и от там като почнат едни мисления ако е вярно че съм  preggo и съответно как ще минат тези 9 месеца и най вече за ужасни раждания си мисля и се тормозя но какво да се прави всеки е минал по този път ще трябва и аз да мина няма начин

# 25
  • София
Мила kеtti,
Аз когато се притеснявам за нещо такова, все си казвам: "каквото за другите, такова и за мен" . Съветът ми е да не се притесняваш предварително. Още повече, че при бременните жени нивото на хормона релаксин е 10 пъти над нормата. Този хормон влияе не само върху ставните връзки, но и върху психиката ти. Природата си знае работата, така че не се притеснявай! Пожелавам ти в най-скоро време положителен резултат и много щастие след това!  Peace

# 26
Мила kеtti,
Аз когато се притеснявам за нещо такова, все си казвам: "каквото за другите, такова и за мен" . Съветът ми е да не се притесняваш предварително. Още повече, че при бременните жени нивото на хормона релаксин е 10 пъти над нормата. Този хормон влияе не само върху ставните връзки, но и върху психиката ти. Природата си знае работата, така че не се притеснявай! Пожелавам ти в най-скоро време положителен резултат и много щастие след това!  Peace

MaMaя благодаря ти за съвета.Но аз по принцип съм такава натура Sad мисля за щяло и нещяло тормозя се и се притеснявам за най малкото нещо.Еми такава са ме създали родителите ми какво да се прави

Общи условия

Активация на акаунт