Великобритания - тема 27,все още ваканционна !

• 49 739
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Алиса,
Веднага се редактирай, и добави нещо за тичане след кръчмата, защото влияеш зле на отбора  Laughing

# 91
S T A R D U S T, благодаря ти за информацията !   bouquet

# 92
Алиса,
Веднага се редактирай, и добави нещо за тичане след кръчмата, защото влияеш зле на отбора  Laughing

Ами, тичането на другия ден след кръчматаите е...трудно.  Но понеже аз не бягам нечовешки разстояния (като теб), се преживява.  Wink
Пък и в малките пабове сега има кампания за подкрепа на "истинските" (разбирай местни)  бира и сайдър: как да не я подкрепиш, то сърце не ми дава.

ПП. Боже, аз съм като в оня виц за блондинките, дето не трябвало да имат дълга обедна почивка, че след 15 мин всичко забравяли и следобед трябва да ги пре-обучаваш. Пак си забравих (новата) парола.  ooooh!

# 93
Моля любопиткото с IP: 217.10.243.2, който се опитва да ми налучка паролата, да ми пише какво точно го интересува!

# 94
298, Браво! Simple Smile Аз искам да видя снимките ако може!
Още не съм почнала да тренирам както трябва, чакам си маратонките и сутиена първо. Но увеличих темпото на ходене като разхождам кучето, 30 мин бързо ходене на ден, и 3 пъти в седмицата карам колело по 10 км на ден (до работата и обратно Simple Smile ), така че не съм съвсем назад! Май наистина ни трябва отделна тема за бягащите  Grinning

# 95
Алиса, да не е паролата нещо за  пиене или ядене?!  Grinning

Ще трябва да си направим отделна тема за тичане Laughing
На мен еретична мисъл се е вселила в главата ми Embarassed.
Ама ще споделя след утре Simple Smile.

Като знаем колко ,,бързо'' изписваме тема,  спокойно можем да си обсъждаме бягането тук! 
 Каква ти е етеричната мисъл?
 А този ,който иска да ти влезе в акаунта, сигурно иска да знае как бягаш по  10 -20км. на ден!?  Shocked 
 В този ред на мисли: Девойките маратонки,препоръчайте литература за лаици,моля !
Освен ,че имам мускулна треска от никакви си 30 минути бягане на равен терен  през ден, ме гони и ужасен глад! Хапвам здравословно (риба и салата) и след това ме налягат  и мен едни  еретични мисли... Тази вечер си дояждах(здравословно) с изсушен кокос и маринован джинджифил.  Crazy
Не помогна и изядох на детето пресните бисквити,които хич не бяха калорийни!
ХЕЛП!

# 96
Алиса, да не е паролата нещо за  пиене или ядене?!  Grinning

Ще трябва да си направим отделна тема за тичане Laughing
На мен еретична мисъл се е вселила в главата ми Embarassed.
Ама ще споделя след утре Simple Smile.

Като знаем колко ,,бързо'' изписваме тема,  спокойно можем да си обсъждаме бягането тук! 
 Каква ти е етеричната мисъл?
 А този ,който иска да ти влезе в акаунта, сигурно иска да знае как бягаш по  10 -20км. на ден!?  Shocked 
 В този ред на мисли: Девойките маратонки,препоръчайте литература за лаици,моля !
Освен ,че имам мускулна треска от никакви си 30 минути бягане на равен терен  през ден, ме гони и ужасен глад! Хапвам здравословно (риба и салата) и след това ме налягат  и мен едни  еретични мисли... Тази вечер си дояждах(здравословно) с изсушен кокос и маринован джинджифил.  Crazy
Не помогна и изядох на детето пресните бисквити,които хич не бяха калорийни!
ХЕЛП!

Алиса, еWallet, една единствена запомняш, и всички останали пишеш вътре.

meleean - ще ти пратя линк Simple Smile

matzo ball, при мен има ли мускулна треска, значи нещо не съм правила както трябва, т.е или не съм била готова за дадено натоварване,
или ми е дошло в повече, или не съм била "загряла".
30 мин през ден тичане е много за начало, освен, ако не са включени загряването и разпускането в края.
Колко силна е мускулната треска от 1 до 10? Ако е около 3 е "нормално", но ако е над 5, значи си се претоварила, и е най-добре да не тичаш,
докато не отмине напълно.
Ако не искаш да пропускаш ден, просто замени тичането с бързо ходене -  помага да попремине мускулната треска, а и това също си е спорт.
За отварянето на апетит, мисля че те предупредих. Првите 2-3 седмици е така, но после се нормализира.
Трябва да сложиш още нещо на тази риба и салата - макарони, кус кус, картофи, ядки, банани.
Малко е като със захранването при бебетата, пробваш и чакаш резултат.
След тичане хапвай нещо -малко ядки, плод, сирене .. малко, но си хапни нещо.
http://www.runnersworld.co.uk/ - тук можеш да четеш, имат и форум също.
http://www.mcmillanrunning.com/
Не яж на детето бисквитите, купи си твой  Simple Smile.
Не вярвам тичането да е възбудило любопитството, но се случва човек да сгреши.

# 97
Здравейте мами живеещи в Лондон. Искам да попитам има ли такива на които децата им посещават български градини и кои. Събирам мнения и отзиви за тези на Wood green т.к разбрах 4е са ве4е няколко и не сам сигурна къде и на какво да се спра
Благодаря ви предварително  bouquet

# 98
Здравейте момичета,извън темата,но се налага да потърся помощ.Мъжът ми остава без работа и след доста лутане реши да заминава за Великобритания.Ориентирахме се за документи,работа и т.н. остана само квартирата.Някой би ли могъл да ни съдейства,да дава стая под наем или знам ли...разни агенции,много ми е несигурно.Нямаме приятел или роднина,на който да разчитаме за подслон дори за 2-3 дни ,през които сам да си намери стая.

# 99
Във вестници като Будилник и Биг Бен и в сайтове като бг-хелп има доста обяви за стаи/квартири.

Например: http://www.bghelp.co.uk/viewcategory.php?moduleid=60

http://www.budilnik.com/forum/viewforum.php?f=23

# 100
298, моля и на мен да пуснеш снимките да рзгледам.
може и да съм готова и с малко повече тренинг да се справя, но нямам никакво време и само с това не съм се захванала. цяло лято се занимавам с търсене на подходящата работа, обучение на стари години, работа, която за момента не харесвам, но ми помага да се чувствам пълноценна жена. правим ремонт и екстеншън не помня от кога и сме затрупани в строителни материали и уикендите вместо да обикаляме имаме майстори, аз уча за тестове и така ... мислех, че 2 месеца без децата ще ни се отразят освежаващо, но никога няма да повторя за такъв дълъг период от време, изплаках си очите, ужасно ми липсват, все едно част от мен я няма. оказа се, че без децата около мен нямам желание за нищо. английският климат и липсата на истинско лято също допринесоха за "доброто" ми настроение. но съм много щастлива, да се похваля и на Толумбичка, че в магазина климатикът вече духа топло! открихме зимния сезон !!!

имам въпросче с мамите на ученици - какво трябва да купя на първо време за училище, Жорката започва рецепшън след няколко дни (май много рано се сетих) - имам един списък от теско, но не знам всичко ли трябва да купувам. в училището, където ще започва продават униформички, но засега са затворени и искам да взема поне основните неща. как ще го пусна по къси гащета да играе физическо, ако е студено ... къде са най-добри униформите като качество и цена? засега съм се ориентирала към М&S, до нас в джон люис виждам рекламират колекция back to school, не знам дали си струва. ще бъда благодарна за съвет!

пък може и като вляза в някаква рутина по-нанатък да започна и аз да обикалям ериата бягайки, харесала съм си едно екипче, стои ми много добре, само за да го нося може и да се разтичам Simple Smile)))

приятен ден, момичета!

# 101
Мамита привет  Grinning
С моята фамилия се изнасяме септември към UK, първо аз, после таткото с децата. Да ви питам има ли мами от област Devon и близо до Exmouth, защото там ще работя и ще живеем и много ще се радвам, ако има някой в района  Peace
Мерси!

# 102
Хе-хе, Стардъстче, това верно си е добра новина  Laughing

При мен въпроса с килиматика се реши по сталиновски-има хора, има проблеми, няма хора, няма-проблеми.
Минаха последните дни на съкратените и от 10 човека в офиса останахме 2!
Познай кой командва сега копчето  Mr. Green
Най-накрая смъкнах двата ката жилетки. Един колега ми вика-А, ти си имала гърди  Crazy

Оох, пък как го чакам този банк холидей...

# 103
Познай кой командва сега копчето  Mr. Green
E как кой, колегата, пуска топлото да разхвърляш жилетките. Grinning

# 104
Момичета,

ние в събота отпътуваме за Мадрид. Утре ще ни пакетират (под формата на съвет да споделя информация: едни и същи кубици, една и съща дестинация: Алайд поискаха 850 лири, Интердийн-1550, ЕВЛ-1550, а едни четвърти, на които дори не запомних името-2550! Тези последните да ги пита човек как и защо, ама те си знаят...) Притеснено ми е и съм със смесени чувства, но гледам да се държа на положение, защото малкото ми момиченце от мен взима пример...

Стардъст, Биляна, Елл, Цвета, Алиса, Златна Толумбичка, Мишолина, Мацо Бол, Тролипен, Ейя, Номадик, 298, Дорет, Аниджи, Еластина, Аве, Фиши, GI, С_Авеню, Бътърфлай, Мери, Бърбери, Пумпалка и всички останали момичета, за мен беше интересно, полезно и приятно да бъда във вашата компания тук. От сърце ви желая здраве и усмихнати дни! Тук между редовете съм виждала невероятно високо отношение към децата и детството като вълшебство. Определено, освен полезно, ми действахте и вдъхновяващо. Благодаря ви, момичета! И до скора среща из темите!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт