Бихте ли простили изневяра?

• 10 684
  • 171
  •   1
Отговори
# 90
когато човек обича прощава, дали ми се е случвало - ДА, изневяра и прошка да но никога не забравям !!!

# 91
мило момиче,бягай докато е време,курвалъка няма спиране,съсипваш си живота, а не го заслужаваш
и още нещо много бързо си му омръзнала,та вие сте още в началото и любовта ви трябва да е абсолютно чиста, искренна и всеотдайна, ами след години какво ще правиш,той е почнал още сега в наачалото на семейният ви съвместне живот
НЕ ПРОЩАВАЙ

# 92
аз сум малко крайна и не,не бих простила

# 93
  • София
Ако изневерява още преди сватбата, значи или е глупак, или така ще я кара цял живот!
Не зная дали бих простила.

# 94
Ако изневерява още преди сватбата, значи или е глупак, или така ще я кара цял живот!

Peaceвторото,второто.Види ли че му минава номера,пак ще го направи.По тоя повод има един малко просташки лаф,но е верен.Отнася се и за ходенето по чуждо и до алкохола.

"Едно куче научи ли се да яде лай...,яде ги цял живот!"

# 95
да, що не?....но само ако е бил с по-малък инструмент от моя, не бих искал цял живот да живея засенчен от нечия дебела и дълга сянка, ако ме разбирате правилно.  Peace

# 96
да, що не?....но само ако е бил с по-малък инструмент от моя, не бих искал цял живот да живея засенчен от нечия дебела и дълга сянка, ако ме разбирате правилно.  Peace
е тогава ще има горчив вкус в устата, щот се е минала в очакванията  Laughing

# 97

Много грешиш! Жените не гледат да ти слагат сянка. Важно е тръпката, емоцията, адреналина-един вид да се почувстват желани. В такъв момент очите са големи Joy и ако видят инструмента, бъди сигурен, че окомерът не е точен. Joy

# 98
е тогава ще има горчив вкус в устата, щот се е минала в очакванията  Laughing

Напротив, после ще мога цял живот да и натяквам за какъв жребец се е оженила и като не и отърва да ми слугува и да ме гледа в очите права, докато се храня, да си вдига партакешите и да ходи при оня с малкото инструментче.

# 99
 smile3503 супер, особено това за жребеца, мммм

# 100
Бихте ли простили изневяра на метри от финалната права, т.е. ако изневярата е в месеца, когато е насрочена сватбата ви? Ситуацията с две думи е следната: класически вариант на изневярата - ще има сватба, но се включва трето лице в триъгълника. Бихте ли стигнали до там да направите от триъгълника многоъгълник? Предварително благодарско за изразените мнения.   bouquet
Не, не бих!

# 101
  • Варна
Зависи какво разбираш под изневяра! Ако отношенията са били еднократно ..... досърбяло го - почесал се, какво толкова. Щом съм стигнала до сватба, значи чувства има а това означава, че не мога ей така с лека ръка да го зачеркна от живота си. Бих простила ДА! Стига да получавам това от което имам нужда .... Ако има връзка обаче .... със сигурност бих помолила да бъде прекратена. Ако молбата ми бъде неизпълнена, тогава .... кой от къде е ...

# 102
Попитай сърцето си .Но нека да решаваме разумно.Преди свадба ти изневери а какво ще стане след свадбата Naughty

# 103

Peaceвторото,второто.Види ли че му минава номера,пак ще го направи.По тоя повод има един малко просташки лаф,но е верен.Отнася се и за ходенето по чуждо и до алкохола.

"Едно куче научи ли се да яде лай...,яде ги цял живот!"
Peace
Изневярата си е изневяра-предателство,лъжа,обида,унижение,егоизъм,лукавост,наглост и дебелоочие.Не мога да простя,на човек притежаващ всички тези качества.

# 104
веднъж изневерили се ще се хареса и винаги ще е така? Мисля че аз лично няма да простя,незнам по скоро не искам да разбирам ако има нещо такова

Общи условия

Активация на акаунт